Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Ayni seyi ben de yaptim. Onu yapmadan da dusuk baslamadi:
benim de adet zor söküldü. sokulunce icerde kalanlarda adetle çıktı. neden progestan degil de jel veriyorlar ki? üstelik jeldeki progesteron miktari daha düşük 90 mg progestanin daha yüksekti sanki. hem daha pahali hem pis bisey yaa. progestan fitilin kalanı hep kendiliğinden cikiyordu

Ben opudan çıktım bi yemek yedik eve gidiyorum. Hiçkira hiçkira ağlayarak girdim uyandigimdada da öyle uyandım ortalığı ayağa kaldırmışim kocami istiyorum canım kocacim diye aglamisim hep bilincin yerine geliyordu ama ben kocam dedim başka bişey demedim doktor iki üç defa geldi sonra eşimi cagirdilar normalde uyandıran sonra cagiriyorlarmis. Doktorum çok gülMuş. Esimede seninki ortalığı kaldırdı seni istiyor demiş gülerek :) Çok şükür 11 Yumoş toplandı :)

Ben opudan çıktım bi yemek yedik eve gidiyorum. Hiçkira hiçkira ağlayarak girdim uyandigimdada da öyle uyandım ortalığı ayağa kaldırmışim kocami istiyorum canım kocacim diye aglamisim hep bilincin yerine geliyordu ama ben kocam dedim başka bişey demedim doktor iki üç defa geldi sonra eşimi cagirdilar normalde uyandıran sonra cagiriyorlarmis. Doktorum çok gülMuş. Esimede seninki ortalığı kaldırdı seni istiyor demiş gülerek :) Çok şükür 11 Yumoş toplandı :)
Hayırlı olsun çok güldüm ya doktorun dediğine :) bundan sonrası da çok güzel geçsin inşaAllah

X