Valla canim maşallah dr.gibisin herkese yetisiyorsun.keşke bir muane aćsaydın hepimiz senin yanina gelirdik indirimde yapardın.RABBİM bu sefer yüzünü guldursundışarda duruyor
Amin canımm inşallah. Suan resmen yıkıldimCanım bende çok bekledim adet olayım diye, benim adetlerm çok düzensiz ama çok şükür oldum Cuma günü iğnelere başlıyorum, benimde ilk denemem olucak hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Valla canim maşallah dr.gibisin herkese yetisiyorsun.keşke bir muane aćsaydın hepimiz senin yanina gelirdik indirimde yapardın.RABBİM bu sefer yüzünü guldursundışarda duruyor
Üzülme canım adet olduğunda hayırlısı ile başlarsın sende tedaviyeAmin canımm inşallah. Suan resmen yıkıldim
Ama agustosun sonuna geliyor ve mudurum yillik izne cikiyor full kalmam lazim ben napicamÜzülme canım adet olduğunda hayırlısı ile başlarsın sende tedaviye
tüp bebek yaptırmak istemiyormusunYaa gercekten miben hemen igne veriyolar sanıyorum ( bidahaki adet gelsin diye mi dua etcem simdi gelmesin diye mi. Allahım bu nasıl bi sınav güc ver
:) 3. deneme olunca herşeyi öğreniyorsunValla canim maşallah dr.gibisin herkese yetisiyorsun.keşke bir muane aćsaydın hepimiz senin yanina gelirdik indirimde yapardın.RABBİM bu sefer yüzünü guldursun
giden yeterli az birşey kalırsa sorun değil yazmış kağıdındakızlarr merhabaa crinone jel kullananlar hepsi gidiyormu içeriye benim biraz çıkıyorda
Istiyorum tabi bi an once kavusmak istiyorum. Ama hicbisey yolunda gitmiyomus gibi geliyotüp bebek yaptırmak istemiyormusun
canım 2 günde bir kontrol oluyorsun iş çıkışı yaparlar zaten 10dk sürmüyor. 14 gün fazla bir işin yokki izne hiç gerek yok. iğneyi evde akşam kendin vuruyorsun.Ama agustosun sonuna geliyor ve mudurum yillik izne cikiyor full kalmam lazim ben napicam
yavaş olsun mutlu sonla sonuçlansın. yıpratma kendini ne kadar stres yaparsan o kadar çok sorunla karşılaşırsınIstiyorum tabi bi an once kavusmak istiyorum. Ama hicbisey yolunda gitmiyomus gibi geliyo
Yok onlara uzulmedim. Kendim yapabilirim zaten. Ama transferim iznine denk geliyo ve ben magazaciyim hep ayakta olmam gerekiyor. Mudur yardimcisiyim haliyle mudur olmayinca hep sbh 10 aksam 10 calismam lazim ona cok uzuldumyavaş olsun mutlu sonla sonuçlansın. yıpratma kendini ne kadar stres yaparsan o kadar çok sorunla karşılaşırsın
Allah yardımcın olsunYok onlara uzulmedim. Kendim yapabilirim zaten. Ama transferim iznine denk geliyo ve ben magazaciyim hep ayakta olmam gerekiyor. Mudur yardimcisiyim haliyle mudur olmayinca hep sbh 10 aksam 10 calismam lazim ona cok uzuldum
Aynen, daha progesteronu vermedim cnm. Muayene bitti doktoru bekliyorum.haber ver mutlaka merak ediyorum seni. Sen Antalyada yaşıyorsun değilmi
Crinone in en kotu tarafi daha sonra topak topak kuruyup pecete yumagi gibi iceride birikmesi ve zorlamasi. Cikarken daha aci oluyor ve adeti gecitiriyor.baktım olmuyor doktora söyler iğneye çeviririm. az değil 1 ekime kadar kullanılacak yazıyor ilaç şemasında. daha öncekilerde progestan fitil kullandı. oda berbattı
Amin Rabbim hepimizin yardimcisi olsunAllah yardımcın olsun
Ilk gunu dinlensen yeter canim. Daha bile iyi zaman nasil geciyor anlamazsin. Kafani takma. Olacaksa harekete bakmiyor bu bebekler.Amin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
ben gecen sefer kendim icerden cikarmistim top top birikmis. ama hemsireye sordum sakin elleme o kendi zamani gelince atar zaten vucuttan dedi. ama orda biriktigini düşünmek bile beni deli ediyorCrinone in en kotu tarafi daha sonra topak topak kuruyup pecete yumagi gibi iceride birikmesi ve zorlamasi. Cikarken daha aci oluyor ve adeti gecitiriyor.
Ayni seyi ben de yaptim. Onu yapmadan da dusuk baslamadi:ben gecen sefer kendim icerden cikarmistim top top birikmis. ama hemsireye sordum sakin elleme o kendi zamani gelince atar zaten vucuttan dedi. ama orda biriktigini düşünmek bile beni deli ediyor