- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
haber ver mutlaka merak ediyorum seni. Sen Antalyada yaşıyorsun değilmiGunaydin canim. Hayirlisi bakalim benim 11.30 da kontrol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haber ver mutlaka merak ediyorum seni. Sen Antalyada yaşıyorsun değilmiGunaydin canim. Hayirlisi bakalim benim 11.30 da kontrol.
Amin canım aminkorkma canım hiçbirşey hissetmeyeceksin. olgun yumurtalar sağlıklı kaliteli embriyolar olacak inşallah
Canimmm o bende cok alerji yapti dikkat etcrinone jeli bugün ilk defa kullandım. çok kötü birşeymiş.
Aynen cnm bnde de acayip akinti yapmisti simdi diyorum ki o zmnda keske igne kullansaydimcrinone jeli bugün ilk defa kullandım. çok kötü birşeymiş.
tamam canım dikkat ederim. daha ilk defa kullanndımCanimmm o bende cok alerji yapti dikkat et
baktım olmuyor doktora söyler iğneye çeviririm. az değil 1 ekime kadar kullanılacak yazıyor ilaç şemasında. daha öncekilerde progestan fitil kullandı. oda berbattıAynen cnm bnde de acayip akinti yapmisti simdi diyorum ki o zmnda keske igne kullansaydim
Canim bende 4 5taneden sonra oldu ve transferde baya zorluk cekmistim en ufak bi rahatsizlik olursa birak progestan fitil aslinda daha iyiydi ama ignede hergun zor olur sankibaktım olmuyor doktora söyler iğneye çeviririm. az değil 1 ekime kadar kullanılacak yazıyor ilaç şemasında. daha öncekilerde progestan fitil kullandı. oda berbattı
bende bugün akşam basliycam ilk olarakcrinone jeli bugün ilk defa kullandım. çok kötü birşeymiş.
progestan iğne pek canımı yakmadı ben son 2 hafta o iğneyi vurulmuştum sonrada zaten bebeğimi kaybettim. jeli 3 kutu dün aldım en azından onlar bitene kadar kullanırım. tahriş etmesin diye kapağı açarken akan jeli ucuna sür dedi hemşire. o zaman tahriş olmaz dedi. öyle yaptım.Canim bende 4 5taneden sonra oldu ve transferde baya zorluk cekmistim en ufak bi rahatsizlik olursa birak progestan fitil aslinda daha iyiydi ama ignede hergun zor olur sanki
tahriş etmesin diye kapağı açarken akan jeli ucuna sür dedi hemşire. o zaman tahriş olmaz dedi. öyle yaptım sende öyle yap.bende bugün akşam basliycam ilk olarak
tamam canim sagol akşam baslicaz bakalım. bide nerde sakliyosun b uzdolabindami disardami?tahriş etmesin diye kapağı açarken akan jeli ucuna sür dedi hemşire. o zaman tahriş olmaz dedi. öyle yaptım sende öyle yap.
dışarda duruyortamam canim sagol akşam baslicaz bakalım. bide nerde sakliyosun b uzdolabindami disardami?
adet oldun mu canımKizlarrrr bizim butun tahliller tamamlandi. Yarın randevumuz var. Simdi işleyiş nasıl olacak? Bide aşılama veya tüp bebek mi olacagini daha soylemedi yarin belli olcak. Sizce ne yaptirmaliyim
Adet 12 temmuzda oldum 14 temmuzda gittik ilk randevuya tahlil verdi bissuru. Hepsi bitti. Diger adetimi beklicem? 14 agustosta olmam lazimadet oldun mu canım
adet ikinci günü çağırırlar. yumurta takibine başlar ve iğne verirler. gün aşırı yumurtaların bakılır. 12-14 gün sonra yumurta toplaman olur. bu arada yumurtaların büyüdüğünde çatlamasın diye bir iğne ve yumurtan büyünce yumurta çatlatma iğnesi veriyorlar. 36 sonrada yumurta toplama opun oluyor. ilk etapda buAdet 12 temmuzda oldum 14 temmuzda gittik ilk randevuya tahlil verdi bissuru. Hepsi bitti. Diger adetimi beklicem? 14 agustosta olmam lazim
Yaa gercekten mi ben hemen igne veriyolar sanıyorum ( bidahaki adet gelsin diye mi dua etcem simdi gelmesin diye mi. Allahım bu nasıl bi sınav güc veradet ikinci günü çağırırlar. yumurta takibine başlar ve iğne verirler. gün aşırı yumurtaların bakılır. 12-14 gün sonra yumurta toplaman olur. bu arada yumurtaların büyüdüğünde çatlamasın diye bir iğne ve yumurtan büyünce yumurta çatlatma iğnesi veriyorlar. 36 sonrada yumurta toplama opun oluyor. ilk etapda bu
Canım bende çok bekledim adet olayım diye, benim adetlerm çok düzensiz ama çok şükür oldum Cuma günü iğnelere başlıyorum, benimde ilk denemem olucak hepimizin hakkında hayırlısı inşallahYaa gercekten mi ben hemen igne veriyolar sanıyorum ( bidahaki adet gelsin diye mi dua etcem simdi gelmesin diye mi. Allahım bu nasıl bi sınav güc ver