Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Aynen cnm bnde de acayip akinti yapmisti simdi diyorum ki o zmnda keske igne kullansaydim
baktım olmuyor doktora söyler iğneye çeviririm. az değil 1 ekime kadar kullanılacak yazıyor ilaç şemasında. daha öncekilerde progestan fitil kullandı. oda berbattı

baktım olmuyor doktora söyler iğneye çeviririm. az değil 1 ekime kadar kullanılacak yazıyor ilaç şemasında. daha öncekilerde progestan fitil kullandı. oda berbattı
Canim bende 4 5taneden sonra oldu ve transferde baya zorluk cekmistim en ufak bi rahatsizlik olursa birak progestan fitil aslinda daha iyiydi ama ignede hergun zor olur sanki

Canim bende 4 5taneden sonra oldu ve transferde baya zorluk cekmistim en ufak bi rahatsizlik olursa birak progestan fitil aslinda daha iyiydi ama ignede hergun zor olur sanki
progestan iğne pek canımı yakmadı ben son 2 hafta o iğneyi vurulmuştum sonrada zaten bebeğimi kaybettim. jeli 3 kutu dün aldım en azından onlar bitene kadar kullanırım. tahriş etmesin diye kapağı açarken akan jeli ucuna sür dedi hemşire. o zaman tahriş olmaz dedi. öyle yaptım.

Kizlarrrr bizim butun tahliller tamamlandi. Yarın randevumuz var. Simdi işleyiş nasıl olacak? Bide aşılama veya tüp bebek mi olacagini daha soylemedi yarin belli olcak. Sizce ne yaptirmaliyim :KK43:

Adet 12 temmuzda oldum 14 temmuzda gittik ilk randevuya tahlil verdi bissuru. Hepsi bitti. Diger adetimi beklicem? 14 agustosta olmam lazim
adet ikinci günü çağırırlar. yumurta takibine başlar ve iğne verirler. gün aşırı yumurtaların bakılır. 12-14 gün sonra yumurta toplaman olur. bu arada yumurtaların büyüdüğünde çatlamasın diye bir iğne ve yumurtan büyünce yumurta çatlatma iğnesi veriyorlar. 36 sonrada yumurta toplama opun oluyor. ilk etapda bu

adet ikinci günü çağırırlar. yumurta takibine başlar ve iğne verirler. gün aşırı yumurtaların bakılır. 12-14 gün sonra yumurta toplaman olur. bu arada yumurtaların büyüdüğünde çatlamasın diye bir iğne ve yumurtan büyünce yumurta çatlatma iğnesi veriyorlar. 36 sonrada yumurta toplama opun oluyor. ilk etapda bu
Yaa gercekten mi :KK43: ben hemen igne veriyolar sanıyorum :KK43:( bidahaki adet gelsin diye mi dua etcem simdi gelmesin diye mi. Allahım bu nasıl bi sınav güc ver :KK43:

Yaa gercekten mi :KK43: ben hemen igne veriyolar sanıyorum :KK43:( bidahaki adet gelsin diye mi dua etcem simdi gelmesin diye mi. Allahım bu nasıl bi sınav güc ver :KK43:
Canım bende çok bekledim adet olayım diye, benim adetlerm çok düzensiz ama çok şükür oldum Cuma günü iğnelere başlıyorum, benimde ilk denemem olucak hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

X