Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

inşallah canım. sana ne dediler tam olarak
canim)benim geriye 5.embiriyo kalmis bugun 3.gunymus ve suan bolunmeleri devam ediyormu tabi hepsi orta kaliteymiß.persembeye kadar takip edilip inşallah Allahın izniyle donduracaklar sonrada haber vereceklermis

Bir sey soracagim, 1 senedir kullandigim infertilite ilaclari sonrasi bacaklarimda kilcal danar catlamalari olustu. Sizde de var mi ayni durum? Ostrojen yuklemesi kaynakliymis.

Bir sey soracagim, 1 senedir kullandigim infertilite ilaclari sonrasi bacaklarimda kilcal danar catlamalari olustu. Sizde de var mi ayni durum? Ostrojen yuklemesi kaynakliymis.
ben bolca kilo aldım tek sıkıntım o. allahdan boyum uzun çok fark edilmedi

canım benim progesteron 0.1 çıktı. yarın sende bana yazarmısın sonucunu merak ediyorum

canim)benim geriye 5.embiriyo kalmis bugun 3.gunymus ve suan bolunmeleri devam ediyormu tabi hepsi orta kaliteymiß.persembeye kadar takip edilip inşallah Allahın izniyle donduracaklar sonrada haber vereceklermis
canım kalitesi son gün belli olur takma kafana canım. inşallah her şey yolunda girecek

Bende istiycem kesinlikle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…