canim)benim geriye 5.embiriyo kalmis bugun 3.gunymus ve suan bolunmeleri devam ediyormu tabi hepsi orta kaliteymiß.persembeye kadar takip edilip inşallah Allahın izniyle donduracaklar sonrada haber vereceklermisinşallah canım. sana ne dediler tam olarak
Bana gondermedilercanım banada her gün için emriyo resimlerini gönderdiler. ama daha transfer olmadım. bak bu 5. günü gören emriyolardan ikisi. bebişlerim benim :)Eki Görüntüle 1862735
canım sanırım sen bulamıyorsun. bana şifreni ve tc ni yolla istersen sana resimleri yollayayım. var çünküBana gondermediler
ben bolca kilo aldım tek sıkıntım o. allahdan boyum uzun çok fark edilmediBir sey soracagim, 1 senedir kullandigim infertilite ilaclari sonrasi bacaklarimda kilcal danar catlamalari olustu. Sizde de var mi ayni durum? Ostrojen yuklemesi kaynakliymis.
benimde hic belirtim yok insallah hamileyimdir :)benim taze transfer olmuştu hiçbir belirtim yoktu ama hamileydim
yok cnm henüz olmadi bende. ama bende de az kilo almama ragmen kalca göbek büyüdüBir sey soracagim, 1 senedir kullandigim infertilite ilaclari sonrasi bacaklarimda kilcal danar catlamalari olustu. Sizde de var mi ayni durum? Ostrojen yuklemesi kaynakliymis.
canım benim progesteron 0.1 çıktı. yarın sende bana yazarmısın sonucunu merak ediyorumBir sey soracagim, 1 senedir kullandigim infertilite ilaclari sonrasi bacaklarimda kilcal danar catlamalari olustu. Sizde de var mi ayni durum? Ostrojen yuklemesi kaynakliymis.
canım kalitesi son gün belli olur takma kafana canım. inşallah her şey yolunda girecekcanim)benim geriye 5.embiriyo kalmis bugun 3.gunymus ve suan bolunmeleri devam ediyormu tabi hepsi orta kaliteymiß.persembeye kadar takip edilip inşallah Allahın izniyle donduracaklar sonrada haber vereceklermis
Yok iki tane resim var ama resimler sadece ilk gune ait baktim. Sonrasi yok.canım sanırım sen bulamıyorsun. bana şifreni ve tc ni yolla istersen sana resimleri yollayayım. var çünkü
Tamam canim.canım benim progesteron 0.1 çıktı. yarın sende bana yazarmısın sonucunu merak ediyorum
Bende istiycem kesinlikle yaKizlar bisey sormak istiyorum transver gunu embrigologum iki tane transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi ama diger transverimde beraber bekledigimiz bi bayan vardi onun kagidinda iki resim var ona nasil ikisinin resmini vermisler anlamadim iki tane transver ettigini nasil anlariz acaba ayrica diger kagitta kalitesi faln yaziyodu bunda oda yok
Ewet cnm aynen ama bana diger bebisimin resmini vermediler bnimde icime supe kacti tek mi transver ettiler acaba dye bilmiyorum kafam karisik epeycanım banada her gün için emriyo resimlerini gönderdiler. ama daha transfer olmadım. bak bu 5. günü gören emriyolardan ikisi. bebişlerim benim :)Eki Görüntüle 1862735
sanmıyorum canımEwet cnm aynen ama bana diger bebisimin resmini vermediler bnimde icime supe kacti tek mi transver ettiler acaba dye bilmiyorum kafam karisik epey
Benim de :)Günaydın bugün kontrol günüm
Gunaydin canim. Hayirlisi bakalim benim 11.30 da kontrol.günaydın kızlar, kontrole gidecekler güzel haberlerinizi bekliyorum
korkma canım hiçbirşey hissetmeyeceksin. olgun yumurtalar sağlıklı kaliteli embriyolar olacak inşallahBenim bugün opu var çok heyecanlıyım sayenizde biraz rahatladım.