Evet cnm başka bir arkadaşa da aynısını yazmıştım şimdi ikizlere hamile darisi sana olsun inşallahCnm tes bugu oyle bi zamana denk geliyoki agustos 3 hem adet tarihim hemde kuzenimin dugunu hem esimin dogum gunu var bakalm neler olacak
Ay gercekten bi icim rahatladi bnde kesin tutmadi hic bi belirti yok diyodum cok tesekkur edrm icim ferahladi
Çok güzel süpriz olur esinede hadi insaAllahCnm tes bugu oyle bi zamana denk geliyoki agustos 3 hem adet tarihim hemde kuzenimin dugunu hem esimin dogum gunu var bakalm neler olacak
Ay gercekten bi icim rahatladi bnde kesin tutmadi hic bi belirti yok diyodum cok tesekkur edrm icim ferahladi
Ins cnm bebek isteyen herkeze rabbim kismet etsinEvet cnm başka bir arkadaşa da aynısını yazmıştım şimdi ikizlere hamile darisi sana olsun inşallah
ewet cnm ins pozitif olurÇok güzel süpriz olur esinede hadi insaAllah
bana resim filan veren olmadi sormasam kalitesini bile soylemiceklerdo nerdeyseKizlar bisey sormak istiyorum transver gunu embrigologum iki tane transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi ama diger transverimde beraber bekledigimiz bi bayan vardi onun kagidinda iki resim var ona nasil ikisinin resmini vermisler anlamadim iki tane transver ettigini nasil anlariz acaba ayrica diger kagitta kalitesi faln yaziyodu bunda oda yok
herkesin farklı canım. hastaya göre ilaçlarda dozlarıda değişiyor. bu arada isimler çok güzelCanim kisiden kisiye degisiyo bence ben dondurulmus transver oldum bnim bebis ilaclar yan etki etmis olabilir dedi doktorum ve transver gunune kadar hic ilac kullanmadim transverden sonra clexane diye igne bide folbiol kullaniyorum
Canim ayni sekilde bnde ilk transverimden beri hayal kuruyorum dedigin gibi benimkilerde hazir ins bebislerimizde bizlere hayirlisiyla tutunsun ve kucagimiza alabilirsek ins
1 kizimiz olursa asya olacak
1 oglumuz olursa eymen
2 erkek olursa deniz ve toprak
2 kiz olursa asya ve hira
Simdiden internetten bebek esyalarina bakiyorum ama olmazsa hayal kirikligi olur diyede cok korkuyorum
canım stresden hava değişiminden herşeyden olabilirKızlar benim gibi reglisi gecen varmı 5 gün oldu strestenmi tatilde havuza girmiştim ondanmıdır sürekli sancım var ama gelmiyorbi an önce olmak istiyorum dua edermisiniz
evet canım murat beyde söylemişti 1 hafta sonra kanaman gelebilir korkma diye. öylede olduSen yumurta toplamadan sonra erken adet olmussun canim galiba. Yumurtam toplandiktan tam 2 hafta sonra normal zamaninda oldum ben 11 Temmuz da adet. Sonra da ilaclara ayni gun basladim zaten.
benim taze transfer olmuştu hiçbir belirtim yoktu ama hamileydimcnm dondurulmuşta öyle çok belirti olmuyor taze transfer gibi değil inş hamilesindir cnm
İnş. Cnm yaa benim de her yerim agriyoAh bi bilsem sendede sanci varmi benim bacaklarim belim her yerim agriyo goguslerm sis bi adet yok hayirlisiyla oda geleydi :)
resim mi veriyorlar. bana hiç resim vermediler canım.Kizlar bisey sormak istiyorum transver gunu embrigologum iki tane transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi ama diger transverimde beraber bekledigimiz bi bayan vardi onun kagidinda iki resim var ona nasil ikisinin resmini vermisler anlamadim iki tane transver ettigini nasil anlariz acaba ayrica diger kagitta kalitesi faln yaziyodu bunda oda yok
benimde eşimin doğum günü 2 ağustos. bende 1 ağustosda transfer olacam. eğer pozitif olursa gecikmiş doğum günü hediyesi olacak.Kizlar bisey sormak istiyorum transver gunu embrigologum iki tane transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi ama diger transverimde beraber bekledigimiz bi bayan vardi onun kagidinda iki resim var ona nasil ikisinin resmini vermisler anlamadim iki tane transver ettigini nasil anlariz acaba ayrica diger kagitta kalitesi faln yaziyodu bunda oda yok
Tabiki kişiye göre değişir cnm ama genelden bahsettim cnmbenim taze transfer olmuştu hiçbir belirtim yoktu ama hamileydim
Cnim A4 kagidin ustunde embriyonun kalitesi nasil transver yapildigi kac yumurta toplandigi kaci donlendigi falan kagidin en at kisminada embriyonun resmini verdiler bize ilkindede vermislerdiresim mi veriyorlar. bana hiç resim vermediler canım.
Ins cnm dunyanin en guzel hediyesi kucucuk bi melek hepimiz icinbenimde eşimin doğum günü 2 ağustos. bende 1 ağustosda transfer olacam. eğer pozitif olursa gecikmiş doğum günü hediyesi olacak.
canim senin ilk deneme nde kaç embiriyo transfer edildi ve kaçıncı gün ve kalitesi nasildi çok soru sordum kusura bakmaCnim A4 kagidin ustunde embriyonun kalitesi nasil transver yapildigi kac yumurta toplandigi kaci donlendigi falan kagidin en at kisminada embriyonun resmini verdiler bize ilkindede vermislerdi
Ins cnm dunyanin en guzel hediyesi kucucuk bi melek hepimiz icin
canım banada her gün için emriyo resimlerini gönderdiler. ama daha transfer olmadım. bak bu 5. günü gören emriyolardan ikisi. bebişlerim benim :)Cnim A4 kagidin ustunde embriyonun kalitesi nasil transver yapildigi kac yumurta toplandigi kaci donlendigi falan kagidin en at kisminada embriyonun resmini verdiler bize ilkindede vermislerdi
Ins cnm dunyanin en guzel hediyesi kucucuk bi melek hepimiz icin
canım doktorlar bizim anlayacağımız şekilde bir kalite bilgisi vermiyor. sen çok detay bekliyorsun. mesela bana verilen kalite bilgisini sana yollayayım. Benim emriyolarımcanim senin ilk deneme nde kaç embiriyo transfer edildi ve kaçıncı gün ve kalitesi nasildi çok soru sordum kusura bakma
canim Valla seni bunalıma koydum.yani o kadar yumurtadan hic mi 1.kalite çıkmaz.ona çok şaşırdım.bıkmadan bana cvp verdiğin içinde çok teşekkür ederim insallah2017 hepimiz bebislerimizle gireriz.canım banada her gün için emriyo resimlerini gönderdiler. ama daha transfer olmadım. bak bu 5. günü gören emriyolardan ikisi. bebişlerim benim :)Eki Görüntüle 1862735
inşallah canım. sana ne dediler tam olarakcanim Valla seni bunalıma koydum.yani o kadar yumurtadan hic mi 1.kalite çıkmaz.ona çok şaşırdım.bıkmadan bana cvp verdiğin içinde çok teşekkür ederim insallah2017 hepimiz bebislerimizle gireriz.