Ilaclari belkide o yüzden kullandiriyorlar. Bugün kontrole gittim herşey normal ve çok güzel dedi doktor. Sıkıntı olsa söylerdi.Canim bugün 3. Günü olmasi gerekiyordu ama genelde rahim 10. Günden sonra kalinlasiyormus
Dondurulmuş farklı oluyor. Burada bir arkadasinda aynı. Bizler estrofen kullanıyoruz. O adeti kesiyor. Yani taze transferle farklıYok canım benim dondurulmuş değil. Dondurulmuş embriyor transferleri ne zaman oluyor bi topiklere baksana bana biraz erken geldi senin.
Ayni canim. Hemen hemen. Dondurulmusta daha fazla ilaç kullanıyoru. Gecen denemem tazeydi bu kadar ilaç kullanmadimbenimde dondurulmuş. 13 temmuzda adet gördüm ayın 13 e strofeme başladım. yarin da jjele ve pregostona basliycam ağustos 3 de transfer
benim hep dondurulmusla oldugu icin asagi yukari ayni ilaclari kullandim hep. hayirlisiyka bu son kullanislarimiz olsun.Ayni canim. Hemen hemen. Dondurulmusta daha fazla ilaç kullanıyoru. Gecen denemem tazeydi bu kadar ilaç kullanmadim
Canim kisiden kisiye degisiyo bence ben dondurulmus transver oldum bnim bebis ilaclar yan etki etmis olabilir dedi doktorum ve transver gunune kadar hic ilac kullanmadim transverden sonra clexane diye igne bide folbiol kullaniyorumcanım dondurulmuş embriyo transferinde bu ilaçlar zorunlu malesef. diğer denemelerimde taze transfer edilmişti sadece sabah akşam progestan fitil kullanmıştım.
Canim ayni sekilde bnde ilk transverimden beri hayal kuruyorum dedigin gibi benimkilerde hazir ins bebislerimizde bizlere hayirlisiyla tutunsun ve kucagimiza alabilirsek ins1 tane kızım olursa Berfin Beren
2 tane kızım olursa Berfin Beren
Defne Deren
1 tane oğlum olursa Çınar Ege
2 tane oğlum olursa Çınar Ege
Çağan Ali
1 tane kızım 1 tane oğlum olursa Berfin Beren
Çınar Ege
eşimle hayalini koyarken isimleri bile belli oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Cnm belkide hamilesindir oyle bi olasilik var miKızlar benim gibi reglisi gecen varmı 5 gün oldu strestenmi tatilde havuza girmiştim ondanmıdır sürekli sancım var ama gelmiyorbi an önce olmak istiyorum dua edermisiniz
Yok Can'ım ihtimal olmamasına rağmen test yaptım tabii ki negatifCnm belkide hamilesindir oyle bi olasilik var mi
Sen yumurta toplamadan sonra erken adet olmussun canim galiba. Yumurtam toplandiktan tam 2 hafta sonra normal zamaninda oldum ben 11 Temmuz da adet. Sonra da ilaclara ayni gun basladim zaten.benim dondurulmuş empriyo ondan dolayı tarihleri birbirine katmaya başladım. seninde dondurulmuşmu. 1 temmuzda adet oldum 9 temmuzda ilaçları kullanmaya başladım
Taze transferlerde rahim kalinligi iyi oluyor uygun oluyor genelde transfer zamanina.Yok canım benim dondurulmuş değil. Dondurulmuş embriyor transferleri ne zaman oluyor bi topiklere baksana bana biraz erken geldi senin.
Ne diyim Can'ım valla aynen dediğin gibi keşke tüp bebeğe gerek kalmadan olsam ama bilmiyorum işte doktor imkansız dedi buarada tüp bebek merkezinden beni hiç aramadılar hastalandınız dıye tarih vermiştim çünkü yoksa aramazlarmı?Cnm orasi hic belli olmaz belkide tedaviye gerek kalmaz Idrar testinde cikmiyo bazen kan testinde kesin cikiyo
Tup bebek tedavisine baslamadan hastalanmayalim diye dua ediyoruz tedavide baslayacagimiz zamn hastalalim diye iple cekeriz
Hepsi bebeklerimize biran once kavusmak icin
Yok cnm benide aramamislardi hastalaninca su gunde gelin diyolar bi embriyolar hakkinda bilgi vermek icin ariyolar bi transver gunun belli olunca sen hangi ilde hangi hastaneye gidiyosun cnmNe diyim Can'ım valla aynen dediğin gibi keşke tüp bebeğe gerek kalmadan olsam ama bilmiyorum işte doktor imkansız dedi buarada tüp bebek merkezinden beni hiç aramadılar hastalandınız dıye tarih vermiştim çünkü yoksa aramazlarmı?
İstanbul acıbadem tayfun bağış Can'ım sen hangi hastane bide hangi dönemdesinYok cnm benide aramamislardi hastalaninca su gunde gelin diyolar bi embriyolar hakkinda bilgi vermek icin ariyolar bi transver gunun belli olunca sen hangi ilde hangi hastaneye gidiyosun cnm
Bende bekliyorum gelmiyor 2 aydır hep 25 inde oluyordum stresten mj olmuyor nedirKızlar benim gibi reglisi gecen varmı 5 gün oldu strestenmi tatilde havuza girmiştim ondanmıdır sürekli sancım var ama gelmiyorbi an önce olmak istiyorum dua edermisiniz
Ah bi bilsem sendede sanci varmi benim bacaklarim belim her yerim agriyo goguslerm sis bi adet yok hayirlisiyla oda geleydi :)Bende bekliyorum gelmiyor 2 aydır hep 25 inde oluyordum stresten mj olmuyor nedir
Alintili cvp vermeyince gormedim canim hadi bakalim hayirli haberler ver bize umut olsun :) test gunu nezaman?Cnm bende kayseri acibadem turgut aydin bnimde dondurulmus transverim oldu cumartesi beklemedeyim bakalim hic bi belirti yok ama hayirlisi
cnm dondurulmuşta öyle çok belirti olmuyor taze transfer gibi değil inş hamilesindir cnmCnm bende kayseri acibadem turgut aydin bnimde dondurulmus transverim oldu cumartesi beklemedeyim bakalim hic bi belirti yok ama hayirlisi
Cnm tes bugu oyle bi zamana denk geliyoki agustos 3 hem adet tarihim hemde kuzenimin dugunu hem esimin dogum gunu var bakalm neler olacakAlintili cvp vermeyince gormedim canim hadi bakalim hayirli haberler ver bize umut olsun :) test gunu nezaman?
Ay gercekten bi icim rahatladi bnde kesin tutmadi hic bi belirti yok diyodum cok tesekkur edrm icim ferahladicnm dondurulmuşta öyle çok belirti olmuyor taze transfer gibi değil inş hamilesindir cnm