Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Cnm tes bugu oyle bi zamana denk geliyoki agustos 3 hem adet tarihim hemde kuzenimin dugunu hem esimin dogum gunu var bakalm neler olacak

Ay gercekten bi icim rahatladi bnde kesin tutmadi hic bi belirti yok diyodum cok tesekkur edrm icim ferahladi
Evet cnm başka bir arkadaşa da aynısını yazmıştım şimdi ikizlere hamile darisi sana olsun inşallah

Cnm tes bugu oyle bi zamana denk geliyoki agustos 3 hem adet tarihim hemde kuzenimin dugunu hem esimin dogum gunu var bakalm neler olacak

Ay gercekten bi icim rahatladi bnde kesin tutmadi hic bi belirti yok diyodum cok tesekkur edrm icim ferahladi
Çok güzel süpriz olur esinede hadi insaAllah

Kizlar bisey sormak istiyorum transver gunu embrigologum iki tane transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi ama diger transverimde beraber bekledigimiz bi bayan vardi onun kagidinda iki resim var ona nasil ikisinin resmini vermisler anlamadim iki tane transver ettigini nasil anlariz acaba ayrica diger kagitta kalitesi faln yaziyodu bunda oda yok

Kizlar bisey sormak istiyorum transver gunu embrigologum iki tane transver ettik ama tekinin resmini verebiliyoruz dedi ama diger transverimde beraber bekledigimiz bi bayan vardi onun kagidinda iki resim var ona nasil ikisinin resmini vermisler anlamadim iki tane transver ettigini nasil anlariz acaba ayrica diger kagitta kalitesi faln yaziyodu bunda oda yok
bana resim filan veren olmadi sormasam kalitesini bile soylemiceklerdo nerdeyse :KK70: sana yine iyi vermisler. bilsem bende isterdim hamile kalirsam hatıra olurdu

Kızlar sizede fikir olur belki. Ben tüp bebek icin randevu aldıgim andan itibaren notlar yaziyorum bebegim için. Neler hissettigimi o kucagimdaykende anlamak için. Ve buyudugunde onu nasil ozlemle bekledigimi bilmek ister diye. Bide butun testlerimi saklıyorum. Ignelerimi falanda saklicam. Insallah son negatif testim olur. Ben bekarligimdan beri buğlem istiyordum isim. Ve cok sevdigim abla kuran hocası istihareye yatti benim icin. Bebegimi görmüş ve adıni buğlem rabia olarak koymuşum. Inaniyorum olucak ama nezaman..

Canim kisiden kisiye degisiyo bence ben dondurulmus transver oldum bnim bebis ilaclar yan etki etmis olabilir dedi doktorum ve transver gunune kadar hic ilac kullanmadim transverden sonra clexane diye igne bide folbiol kullaniyorum

Canim ayni sekilde bnde ilk transverimden beri hayal kuruyorum dedigin gibi benimkilerde hazir ins bebislerimizde bizlere hayirlisiyla tutunsun ve kucagimiza alabilirsek ins
1 kizimiz olursa asya olacak
1 oglumuz olursa eymen
2 erkek olursa deniz ve toprak
2 kiz olursa asya ve hira
Simdiden internetten bebek esyalarina bakiyorum ama olmazsa hayal kirikligi olur diyede cok korkuyorum
herkesin farklı canım. hastaya göre ilaçlarda dozlarıda değişiyor. bu arada isimler çok güzel

Sen yumurta toplamadan sonra erken adet olmussun canim galiba. Yumurtam toplandiktan tam 2 hafta sonra normal zamaninda oldum ben 11 Temmuz da adet. Sonra da ilaclara ayni gun basladim zaten.
evet canım murat beyde söylemişti 1 hafta sonra kanaman gelebilir korkma diye. öylede oldu

resim mi veriyorlar. bana hiç resim vermediler canım.

benimde eşimin doğum günü 2 ağustos. bende 1 ağustosda transfer olacam. eğer pozitif olursa gecikmiş doğum günü hediyesi olacak.

resim mi veriyorlar. bana hiç resim vermediler canım.
Cnim A4 kagidin ustunde embriyonun kalitesi nasil transver yapildigi kac yumurta toplandigi kaci donlendigi falan kagidin en at kisminada embriyonun resmini verdiler bize ilkindede vermislerdi

benimde eşimin doğum günü 2 ağustos. bende 1 ağustosda transfer olacam. eğer pozitif olursa gecikmiş doğum günü hediyesi olacak.
Ins cnm dunyanin en guzel hediyesi kucucuk bi melek hepimiz icin

Cnim A4 kagidin ustunde embriyonun kalitesi nasil transver yapildigi kac yumurta toplandigi kaci donlendigi falan kagidin en at kisminada embriyonun resmini verdiler bize ilkindede vermislerdi

canim senin ilk deneme nde kaç embiriyo transfer edildi ve kaçıncı gün ve kalitesi nasildi çok soru sordum kusura bakma

canım banada her gün için emriyo resimlerini gönderdiler. ama daha transfer olmadım. bak bu 5. günü gören emriyolardan ikisi. bebişlerim benim :)
3.JPG

canim senin ilk deneme nde kaç embiriyo transfer edildi ve kaçıncı gün ve kalitesi nasildi çok soru sordum kusura bakma
canım doktorlar bizim anlayacağımız şekilde bir kalite bilgisi vermiyor. sen çok detay bekliyorsun. mesela bana verilen kalite bilgisini sana yollayayım. Benim emriyolarım
5. GÜN
d5 Embriyo kalitesi Embryo skoru:4AB 4AB 2BB 2BB kompakt
verdikleri kalite bilgisi bu. ne anlama geliyor tam bilmiyorum sadece iyi dediler.

canım banada her gün için emriyo resimlerini gönderdiler. ama daha transfer olmadım. bak bu 5. günü gören emriyolardan ikisi. bebişlerim benim :)Eki Görüntüle 1862735
canim Valla seni bunalıma koydum.yani o kadar yumurtadan hic mi 1.kalite çıkmaz.ona çok şaşırdım.bıkmadan bana cvp verdiğin içinde çok teşekkür ederim insallah2017 hepimiz bebislerimizle gireriz.

canim Valla seni bunalıma koydum.yani o kadar yumurtadan hic mi 1.kalite çıkmaz.ona çok şaşırdım.bıkmadan bana cvp verdiğin içinde çok teşekkür ederim insallah2017 hepimiz bebislerimizle gireriz.
inşallah canım. sana ne dediler tam olarak

X