Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

bende aynı gün sahilde kahvaltı etmiştim. sonrasında akşama kadar gezdim.

Tamamen ayni seyleri yapuyoruz canim sadece ben senden 1 gun sonra basliyorum bu surece, rahim kalinligina gore de belki gecikirim ya da yetisirim.

Ben hic isim dusunmedim valla ya, ama erkek olursa esimle hep Aras koyalim dedik.
1 tane kızım olursa Berfin Beren
2 tane kızım olursa Berfin Beren
Defne Deren
1 tane oğlum olursa Çınar Ege
2 tane oğlum olursa Çınar Ege
Çağan Ali
1 tane kızım 1 tane oğlum olursa Berfin Beren
Çınar Ege
eşimle hayalini koyarken isimleri bile belli oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Cnm inss Allah gönlüne göre versin hepsi çok güzeller

Endometrium (rahim duvarı) kalınlığı:

Hem normal hem uyarılmış tüp bebek sikluslarında, yumurtlama öncesindeki endometriyal kalınlık tedavinin hamilelik (implantasyon) başarısını etkileyen bir göstergedir.

İdeal olarak endometrium en az 9 mm kalınlığında olmalıdır. Ancak daha düşük ihtimal olsa da, kalınlığın 7,5 ile 9 mm arasında olduğu durumlarda da sağlıklı hamilelikler elde edilebilmektedir.

Endometriyal kalınlığın yeterli olmaması şu sebeplere bağlı olabilir:

-Rahim içi duvarında (endometritis) doğum sonrası enfeksiyonlar, kürtaj veya düşüklere bağlı olarak gelişen enflamasyonlar

-Şiddetli adenomiyoz (endometriyal glandüler dokunun önemli ölçüde rahim kasını işgal etmesi)

-Rahim duvarında çok sayıda miyom

-Yumurtalıkların uyarılması için üstüste klomifen kullanılmış olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…