bende aynı gün sahilde kahvaltı etmiştim. sonrasında akşama kadar gezdim.canim niye korkuyorsun ki çook rahat damar yoluyla veriyorlar bir bakmissin hoop bitmis ben odaya gelir gelmez hemen ustumu giydim sonrada esimle sahilde gezdik kah valti yaptik ama ikindi vakti ve ertesi gun cok sancim vardi benim icin o kadar rahattiki kahve icer gibi
Tamamen ayni seyleri yapuyoruz canim sadece ben senden 1 gun sonra basliyorum bu surece, rahim kalinligina gore de belki gecikirim ya da yetisirim.teşekkür ederim canım. rahim kalınlığı hakkında hiç bilgim yok. onu bende çok merak ediyorum ama sanırım yeterli değilki estrofeme devam ediyoruz. sadece faydası varmı diye sanırım bu ara kontrol. ben yarından itibaren sabahları 3 estrofen sabah akşam 1 crinone jel forbiol ve cosaspirin kullanıcam. bunların yanında 4 gün sabah akşam tetrodox, günde 1 kez prednol kullanıcam 1 de cuma günü proluton depot iğne vurulacam.
Hersey cok guzel olcak balım.Kizlar opu ya gidiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var simdiden sagolun
aynı gün benim senlehttp://www.ivfconnections.com/forum...-transfer-retrieval-ovulation-or-insemination
Kizlar bu linkten transferi olanlar hamilelik hesapliyor.
takvimin hayirli olsun kaldirmadan 9 ay kalsin insallah cnmTamamen ayni seyleri yapuyoruz canim sadece ben senden 1 gun sonra basliyorum bu surece, rahim kalinligina gore de belki gecikirim ya da yetisirim.
canım şimdi merkezden aradılar.5de orta kalır etmiş şuan bolunmeleri devam ediyormuş.perşembe tekrar arayacaklarmiş.bende aynı gün sahilde kahvaltı etmiştim. sonrasında akşama kadar gezdim.
güzel inşallah 5. günü görecekler sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın.canım şimdi merkezden aradılar.5de orta kalır etmiş şuan bolunmeleri devam ediyormuş.perşembe tekrar arayacaklarmiş.
1 tane kızım olursa Berfin BerenBen hic isim dusunmedim valla ya, ama erkek olursa esimle hep Aras koyalim dedik.
Cnm inss Allah gönlüne göre versin hepsi çok güzeller1 tane kızım olursa Berfin Beren
2 tane kızım olursa Berfin Beren
Defne Deren
1 tane oğlum olursa Çınar Ege
2 tane oğlum olursa Çınar Ege
Çağan Ali
1 tane kızım 1 tane oğlum olursa Berfin Beren
Çınar Ege
eşimle hayalini koyarken isimleri bile belli oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Cnm 8 ustu iyi olur diyorlar drlarKac olmasi gerekiyormus ki canim rahimin transfer esnasinda. Gecmis olsun cok sevindim iyi gecmesine canim.
amin canım hepimizin gönlüne göre versinCnm inss Allah gönlüne göre versin hepsi çok güzeller
sanırım ayın 1 ne kadar kalınlık artar.Cnm 8 ustu iyi olur diyorlar drlar
Olur cnm inşallah tabiki sen merak etmesanırım ayın 1 ne kadar kalınlık artar.