- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Canim benim de 5. Gün olursa p.tesi olacak rahim kalınlığı dün 10.4 dü doktor en az 7 olmasi lazim dedi. Gayet iyi demistisanırım ayın 1 ne kadar kalınlık artar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim de 5. Gün olursa p.tesi olacak rahim kalınlığı dün 10.4 dü doktor en az 7 olmasi lazim dedi. Gayet iyi demistisanırım ayın 1 ne kadar kalınlık artar.
Perşembe ve cumartesi günü 8 di dün gittiğimde 10 olmuş adetin 11. Günüydusanırım ayın 1 ne kadar kalınlık artar.
hayırlı olsun canim. benimde çarşamba transferim var.canım gittim doktora. yanlız ben merkeze gitmedim kendi doktoruma gittim denizlide yaşadığım için. doktor herşey güzel dedi. rahim kalınlığı 6.1 mm dedi. çok güzel dedi. kan verdim sonucu öğleden sonra 3 de alacağım. daha merkeze bildirmedim canım. bu cuma antalyaya geliyorum. pazartesi transver olacak. transferden sonra bir kaç gün daha antalyada kalır dönerim diye düşünüyorum.
ben en son 1 temmuzda adet oldum 5 temmuzda bitti. bir daha olmadım. sanırım estrofen kesiyor. yok sa şuan adet olmam gerekPerşembe ve cumartesi günü 8 di dün gittiğimde 10 olmuş adetin 11. Günüydu
hakkında hayırlısı olsun canımhayırlı olsun canim. benimde çarşamba transferim var.
oo maşallah. bende jeli, estrofem, pregestonu, folic asit, balık yağı, previt kullaniyorum.Şuan kullandığım ilaçlar vah halimize vah. vallah sonumu pek hayırlı görmüyorum.Eki Görüntüle 1862525
canim tetrodox ne için? ve cuma günü vurulacagin iyneteşekkür ederim canım. rahim kalınlığı hakkında hiç bilgim yok. onu bende çok merak ediyorum ama sanırım yeterli değilki estrofeme devam ediyoruz. sadece faydası varmı diye sanırım bu ara kontrol. ben yarından itibaren sabahları 3 estrofen sabah akşam 1 crinone jel forbiol ve cosaspirin kullanıcam. bunların yanında 4 gün sabah akşam tetrodox, günde 1 kez prednol kullanıcam 1 de cuma günü proluton depot iğne vurulacam.
ewt bende migrostan aliyorum. küçük sise zaten bir günde 1 sise içiyorum bendeMigrosta cam sisede nar suyu satiliyormus. Bi de ananas alacagim. Gunde 1 dilim ananas, bir cay bardagi da nar suyu icecegim.
balık yağını neden kullanıyorsun canımoo maşallah. bende jeli, estrofem, pregestonu, folic asit, balık yağı, previt kullaniyorum.
tetrodox sanırım antibiyotik. transferde enfeksiyon kapmamak için. iğnenin ne olduğunu bilmiyorum ama üzerinde sürekli düşük yapan ve düşük tehlikesi olanlar dışındaki hamileler kullanamaz yazıyor. sanırım düşmeyi önlüyorcanim tetrodox ne için? ve cuma günü vurulacagin iyne
nar suyu ne işe yarıyorewt bende migrostan aliyorum. küçük sise zaten bir günde 1 sise içiyorum bende
rahim duvarını kalinlastiriyor. kullan sendenar suyu ne işe yarıyor
Senin biraz karışıkmis ben 15 temmuzda adet oldum. Bide rahim belli zamanda kalinlasiyör.ben en son 1 temmuzda adet oldum 5 temmuzda bitti. bir daha olmadım. sanırım estrofen kesiyor. yok sa şuan adet olmam gerek
tedaviye başlamadan önce verdi bana doktorum vücudun için gerekli kesmeden devam et dedi. hala kullaniyorum.balık yağını neden kullanıyorsun canım
benim dondurulmuş empriyo ondan dolayı tarihleri birbirine katmaya başladım. seninde dondurulmuşmu. 1 temmuzda adet oldum 9 temmuzda ilaçları kullanmaya başladımSenin biraz karışıkmis ben 15 temmuzda adet oldum. Bide rahim belli zamanda kalinlasiyör.
anladım canımtedaviye başlamadan önce verdi bana doktorum vücudun için gerekli kesmeden devam et dedi. hala kullaniyorum.
benim hesabıma göre bugün adetimin 3. günü olması gerekSenin biraz karışıkmis ben 15 temmuzda adet oldum. Bide rahim belli zamanda kalinlasiyör.
benimde dondurulmuş. 13 temmuzda adet gördüm ayın 13 e strofeme başladım. yarin da jjele ve pregostona basliycam ağustos 3 de transferbenim dondurulmuş empriyo ondan dolayı tarihleri birbirine katmaya başladım. seninde dondurulmuşmu. 1 temmuzda adet oldum 9 temmuzda ilaçları kullanmaya başladım
Canim bugün 3. Günü olmasi gerekiyordu ama genelde rahim 10. Günden sonra kalinlasiyormusbenim hesabıma göre bugün adetimin 3. günü olması gerek
Yok canım benim dondurulmuş değil. Dondurulmuş embriyor transferleri ne zaman oluyor bi topiklere baksana bana biraz erken geldi senin.benim dondurulmuş empriyo ondan dolayı tarihleri birbirine katmaya başladım. seninde dondurulmuşmu. 1 temmuzda adet oldum 9 temmuzda ilaçları kullanmaya başladım