Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canım gittim doktora. yanlız ben merkeze gitmedim kendi doktoruma gittim denizlide yaşadığım için. doktor herşey güzel dedi. rahim kalınlığı 6.1 mm dedi. çok güzel dedi. kan verdim sonucu öğleden sonra 3 de alacağım. daha merkeze bildirmedim canım. bu cuma antalyaya geliyorum. pazartesi transver olacak. transferden sonra bir kaç gün daha antalyada kalır dönerim diye düşünüyorum.
hayırlı olsun canim. benimde çarşamba transferim var.

teşekkür ederim canım. rahim kalınlığı hakkında hiç bilgim yok. onu bende çok merak ediyorum ama sanırım yeterli değilki estrofeme devam ediyoruz. sadece faydası varmı diye sanırım bu ara kontrol. ben yarından itibaren sabahları 3 estrofen sabah akşam 1 crinone jel forbiol ve cosaspirin kullanıcam. bunların yanında 4 gün sabah akşam tetrodox, günde 1 kez prednol kullanıcam 1 de cuma günü proluton depot iğne vurulacam.
canim tetrodox ne için? ve cuma günü vurulacagin iyne

canim tetrodox ne için? ve cuma günü vurulacagin iyne
tetrodox sanırım antibiyotik. transferde enfeksiyon kapmamak için. iğnenin ne olduğunu bilmiyorum ama üzerinde sürekli düşük yapan ve düşük tehlikesi olanlar dışındaki hamileler kullanamaz yazıyor. sanırım düşmeyi önlüyor

benim dondurulmuş empriyo ondan dolayı tarihleri birbirine katmaya başladım. seninde dondurulmuşmu. 1 temmuzda adet oldum 9 temmuzda ilaçları kullanmaya başladım
Yok canım benim dondurulmuş değil. Dondurulmuş embriyor transferleri ne zaman oluyor bi topiklere baksana bana biraz erken geldi senin.

X