Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bu tüp bebekte bana da en zor gelen psikolojik savaş meditasyon yapıp zihnimi susturmaya çalışıyorum ama olmuyor zihnime en kötü senaryolar geliyor tevekkül edip dua edip allaha bırakmak lazım yapanları canı gönülden tebrik ederim ama olmuyor benim gibi sebebsiz infertilitelerin en önemli sorunu stres galiba birde Kızlar 8 embriyom bölünmeye devam ediyor gayet iyi dediler pazartesi transfer yapcaklarmis fakat pazartesi 4. Gün transfer 3 ve 5. Günlerde yapılmıyor mu vardır bi bildikleri herhalde ama neden 5. Gün değilde 4. Gün ?

Bu sureci kimseye soylememek ve evde tv karsisinda kocan sana bakarken gecirmek lazim canim. Benim kafam cok rahatti ilkinde. Ve kalitesiz embryo olmasina ragmen tuttu.
aileler maddi destek sagladigi icin ailelere mecbur söyledik cnm onlarda sagolsun dayilara halalara vs söylemiş her arayan ikizler nasil diyo

canim benimde yum toplandiktan sonra yum toplandığı günü de sayarsam 6. gün sabah transfer oldu ama 5. gün embriyosu dediler

http://www.bebekvehamilelik.com/tup-bebekte-hamilelik-haftasi-hesaplama/

Tüp bebekte hamilelik hesaplama neye göre yapılır?

Tüp bebek tedavisinde kullanılan yöntemlerden IVF veya ICSI yöntemlerinden hangisinin uygulandığı hamilelik hesaplama prensibini değiştirmez. Her iki yöntemde de hesaplama aynı şekildedir. Hamileliğin kaç haftalık olduğu hesaplanırken embriyo transfer tarihi esas alınır. Embriyonun transfer edildiği tarih, hamileliğin 2. Haftasının bittiği gün olarak kabul edilir. Embriyo transfer tarihinizden 15 gün geçen anne adayı 1 aylık hamiledir. Doğal yöntemle oluşan hamileliklerde hamilelik haftası hesaplanırken başlangıç tarihi olarak anne adayının son adet gördüğü tarihin ilk günü esas alınır. Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar sebebiyle son adet tarihi yanıltıcı olabilir. Dolayısıyla transfer tarihine göre hesaplamalar daha doğru sonuç vermektedir.

Aşağıdaki hesaplama tablosundan faydalanarak tüp bebek tedavisinde hamilelik haftanızı hesaplayabilirsiniz. Doğru sonuç alabilmeniz için bilgisayarınızın tarih ve saatinin güncel olması gerekir.

canim benimde yum toplandiktan sonra yum toplandığı günü de sayarsam 6. gün sabah transfer oldu ama 5. gün embriyosu dediler
Canım sana 2 embriyonun koydular 30 yasin altına ve ilk tüp bebekte yapmıyoruz 3. Gün kalitesi daha düşük bir embriyo 2 tane koyulabilir ama 5. Gün kesinlikle olmaz dedi doktorum nazimin geçtiği yakın arkadaşım hemde eşim doktor olmasına rağmen ikna edemedim

slm kizcelerrr)bugün opum oldu 18tane yumoş topladılar İNŞALLAH hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir dondurulup 1ay sora transfer edilecek yarin embiriyolar hakkında bilgi verecekler
tabi histo da yapilacakmiş
hadi gecmis olsun cnm. insallah cogu kaliteli embriyolar olur

slm kizcelerrr)bugün opum oldu 18tane yumoş topladılar İNŞALLAH hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir dondurulup 1ay sora transfer edilecek yarin embiriyolar hakkında bilgi verecekler
tabi histo da yapilacakmiş
cnm maşallah sayı çok iyi inss çoğu kaliteli embriyo olsun sana cnm

can
Hayırlı olsun :) neden 1 ay sonra?
canim genellie doktorum dondulup transfer yapmayi tercih ediyor ilaclar vücuttan atılınca doğal gebelik gibi oluryomus birde histo da yapılacak yani hemen hemen bütün hastalarina dondurulmuş yapıyor.banada 5gun tek embiriyo transferi yapacaklar

benimde dondurulmuştu hayırlısı olsun canım inşa. güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…