antalya ıvf tüp bebek merkezi benim canımCan'ım sende Ankara tüp bebek merkezinde yaptırmışsın hangi DR seninki
aileler maddi destek sagladigi icin ailelere mecbur söyledik cnm onlarda sagolsun dayilara halalara vs söylemiş her arayan ikizler nasil diyoBu sureci kimseye soylememek ve evde tv karsisinda kocan sana bakarken gecirmek lazim canim. Benim kafam cok rahatti ilkinde. Ve kalitesiz embryo olmasina ragmen tuttu.
Ben Ankara diye okudum yanliş okudum demek kiantalya ıvf tüp bebek merkezi benim canım
benim hersey tam normal dongume göre oldu tam normaldeki yumurtalama günüm de yumurta toplandi yine de fark eder mi cnm?Bu takvime gore islemior bu arada hamilelik. Transferle hamile kalanlara ozel hafta hesaplama programi var.
canim benimde yum toplandiktan sonra yum toplandığı günü de sayarsam 6. gün sabah transfer oldu ama 5. gün embriyosu dedilerBu tüp bebekte bana da en zor gelen psikolojik savaş meditasyon yapıp zihnimi susturmaya çalışıyorum ama olmuyor zihnime en kötü senaryolar geliyor tevekkül edip dua edip allaha bırakmak lazım yapanları canı gönülden tebrik ederim ama olmuyor benim gibi sebebsiz infertilitelerin en önemli sorunu stres galiba birde Kızlar 8 embriyom bölünmeye devam ediyor gayet iyi dediler pazartesi transfer yapcaklarmis fakat pazartesi 4. Gün transfer 3 ve 5. Günlerde yapılmıyor mu vardır bi bildikleri herhalde ama neden 5. Gün değilde 4. Gün ?
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlbenim hersey tam normal dongume göre oldu tam normaldeki yumurtalama günüm de yumurta toplandi yine de fark eder mi cnm?
Canım sana 2 embriyonun koydular 30 yasin altına ve ilk tüp bebekte yapmıyoruz 3. Gün kalitesi daha düşük bir embriyo 2 tane koyulabilir ama 5. Gün kesinlikle olmaz dedi doktorum nazimin geçtiği yakın arkadaşım hemde eşim doktor olmasına rağmen ikna edemedimcanim benimde yum toplandiktan sonra yum toplandığı günü de sayarsam 6. gün sabah transfer oldu ama 5. gün embriyosu dediler
Oy canım hadi hayirli olsunslm kizcelerrr)bugün opumoldu 18tane yumoş topladılar İNŞALLAH hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir dondurulup 1ay sora transfer edilecek yarin embiriyolar hakkında bilgi verecekler
tabi histo da yapilacakmiş
hadi gecmis olsun cnm. insallah cogu kaliteli embriyolar olurslm kizcelerrr)bugün opumoldu 18tane yumoş topladılar İNŞALLAH hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir dondurulup 1ay sora transfer edilecek yarin embiriyolar hakkında bilgi verecekler
Hayırlı olsun :) neden 1 ay sonra?slm kizcelerrr)bugün opumoldu 18tane yumoş topladılar İNŞALLAH hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir dondurulup 1ay sora transfer edilecek yarin embiriyolar hakkında bilgi verecekler
Oh maşallah güzel güzel bolunsunlerslm kizcelerrr)bugün opumoldu 18tane yumoş topladılar İNŞALLAH hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir dondurulup 1ay sora transfer edilecek yarin embiriyolar hakkında bilgi verecekler
cnm maşallah sayı çok iyi inss çoğu kaliteli embriyo olsun sana cnmslm kizcelerrr)bugün opumoldu 18tane yumoş topladılar İNŞALLAH hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir dondurulup 1ay sora transfer edilecek yarin embiriyolar hakkında bilgi verecekler
canim genellie doktorum dondulup transfer yapmayi tercih ediyor ilaclar vücuttan atılınca doğal gebelik gibi oluryomus birde histo da yapılacak yani hemen hemen bütün hastalarina dondurulmuş yapıyor.banada 5gun tek embiriyo transferi yapacaklarHayırlı olsun :) neden 1 ay sonra?
benimde dondurulmuştu hayırlısı olsun canım inşa. güzel haberler alırsıncancanim genellie doktorum dondulup transfer yapmayi tercih ediyor ilaclar vücuttan atılınca doğal gebelik gibi oluryomus birde histo da yapılacak yani hemen hemen bütün hastalarina dondurulmuş yapıyor.banada 5gun tek embiriyo transferi yapacaklar
seninki niye donduruldu sana histo yapildi mi?birde kac tane transfer edilecek? ?benimde dondurulmuştu hayırlısı olsun canım inşa. güzel haberler alırsın