Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canım kendini yıpratma bendede hiçbir belirti olmamıştı. bir belirti olacak diye şart yokki
Belirtiyle hic alakasi yok canim takilma. Zaten oyle kolay kolay hissedilecek bir sey degil ki. Bazilarimiz kendini asiri dinliyor hepsi bu. Sen olabildigince kendine iyi bak takilma gerisine. Olmazsa da vardir hayir.

desteginiz icin teşekkürler kizlar...

Çok erken varsa da çıkmaz ki insaAllah vardır belirtilere takılma çoğu kişide belirti çıkmıyor Ay çok zorlu süreç ya kafayı sıyırmadan hamile kalsak iyidir Güzel haberler verinde bizede umut olsun

kizlar yumurtaları toplarken bana 18 demislerdi.bugun embiriyo aradı 20yumurta dedi 20yumurtadan sadece5tane istedik ler g ibiymis çok üzüldüm embirilog biz daha cok beklerdik az embiriyo çıktı dedi sali günü beni tekrar arayacaklarmis ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba bolunmeleri iyi olacakmi ne olursunuz dua edin bana

acaba 5.gune geliceklermi cok endiseliyim inşallah saglikli bolunurler
cnm inss geriye kalanlar sağlıkla bolunurler dualarım seninle

canim üzülme benim de 5 embriyom vardi bak 2 tanesi 1. kalite oldu zaten 2 tane yetiyordu bize 5 olmasi iyi bisey kafana takma yeterki nasibinde olsun hic bi engel tanımaz bebisin gelir

üzülme canım belkide 2 tane kaliteli 5. gün embriyosu olacak ve tutacak. rabbim nasip ettikden sonra sayıya takılma. hakkında hayırlısı olsun

üzülme canım belkide 2 tane kaliteli 5. gün embriyosu olacak ve tutacak. rabbim nasip ettikden sonra sayıya takılma. hakkında hayırlısı olsun
sağol canim eksik olma seninki kac tane toplandı kac tane donduruldu birde kaçıncı gün embiriyosuu birde dün opu oldu bugün ile ikinci gün embiriyoydu ouyor

canim üzülme benim de 5 embriyom vardi bak 2 tanesi 1. kalite oldu zaten 2 tane yetiyordu bize 5 olmasi iyi bisey kafana takma yeterki nasibinde olsun hic bi engel tanımaz bebisin gelir
canim okadar cok yumurta toplandi.daha fazla bekliyordum.embirilogda sasirdi cok sukur istedikleri gibi 5tane varmiş ama çoook korkuyorum onlarada bisey olacak diye seni hergun embiriyoya lar icin aradilarmi.inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsün

sağol canim eksik olma seninki kac tane toplandı kac tane donduruldu birde kaçıncı gün embiriyosuu birde dün opu oldu bugün ile ikinci gün embiriyoydu ouyor
canım benim 11 yumurta toplandı.10 tanesi olgundu. 8 tanesi döllendi 5 tanesi 5. günü gördü ve donduruldu. ayın 1 de transfer olacak

canım bugün daha döllendirildi seninkiler.

bana hergün arayarak bilgi verdiler canım. hatta 6 tanesi 5. günü gördü. 4 tanesi donduruldu. 2 tanesi hala bölünebilir diye 6. günüde beklediler ama gelişim göstermedi

Canım sıkma canını unutma kaderin üstünde de kader vardır. Dua edelim gitsinler. Ama ben inanıyorumki iki tanede olsa 5.güne gidecekler.

Kizlar merhaba
ozlemgts canim hic bunlari dert etme Rabbim verecekse 1 tane bile olsa veriyo.
ShinSeGi canim belirtilere takılma bi arkadasimda tup yaptrdi bi belirti yoktu simdi bi kizi var masallah.onlarin orda olduğunu düşün ve dua et bol bol Rabbim gonderdi insallah..
Bende yarin başlıyorum adetimn 3.gunu
Bakalim ne olacak transfer bi sonraki adette sonraya kalacak..

yok cnm aramadilar hatta ben aramasam hic aramicaklardi belki de. 3. gün arariz demislerdi nerdeyse saat 15.00 oldu dayanamayip ben aramıştım. 3. günde 5embriyom vardi hepsi 5. güne kadar yasamayi basardi ama 2 si 1. kalite olabildi. senin de yasar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…