canım kendini yıpratma bendede hiçbir belirti olmamıştı. bir belirti olacak diye şart yokki
Belirtiyle hic alakasi yok canim takilma. Zaten oyle kolay kolay hissedilecek bir sey degil ki. Bazilarimiz kendini asiri dinliyor hepsi bu. Sen olabildigince kendine iyi bak takilma gerisine. Olmazsa da vardir hayir.
Çok erken varsa da çıkmaz ki insaAllah vardır belirtilere takılma çoğu kişide belirti çıkmıyor Ay çok zorlu süreç ya kafayı sıyırmadan hamile kalsak iyidircanim transfer carsamba olmuştu 5 gün oldu. ben annemde kaliyorum testlerimin hepsi evde kalmis burda eczane uzak kimseye git bana test al da diyemiyorum o yüzden simdilik yapamiyorum esim gelcek olursa hafta ici ondan test isticem gelirken getirsin.
Ama ben farkli hic bisi hissetmiyorumbazen hareket ederken saga sola dönerken sagda solda degisik bisiler oluyor ama opudan beri var onlar. ne bi göğüs hassasiyetim var ne yerlesme kanamasi oldu ne de fark edilir baska biseyim var. sabah olmadi galiba diye oturup ağladım dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil tutamiyorum kendimi icimden geliyo
kizlar yumurtaları toplarken bana 18 demislerdi.bugun embiriyo aradı 20yumurta dedi 20yumurtadan sadece5tane istedik ler g ibiymis çok üzüldüm embirilog biz daha cok beklerdik az embiriyo çıktı dedi sali günü beni tekrar arayacaklarmis ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba bolunmeleri iyi olacakmi ne olursunuz dua edin bana
cnm inss geriye kalanlar sağlıkla bolunurler dualarım seninleacaba 5.gune geliceklermi cok endiseliyim inşallah saglikli bolunurler
gercekten öyle bu en zor kismiÇok erken varsa da çıkmaz ki insaAllah vardır belirtilere takılma çoğu kişide belirti çıkmıyor Ay çok zorlu süreç ya kafayı sıyırmadan hamile kalsak iyidirGüzel haberler verinde bizede umut olsun
canim üzülme benim de 5 embriyom vardi bak 2 tanesi 1. kalite oldu zaten 2 tane yetiyordu bizekizlar yumurtaları toplarken bana 18 demislerdi.bugun embiriyo aradı 20yumurta dedi 20yumurtadan sadece5tane istedik ler g ibiymis çok üzüldüm embirilog biz daha cok beklerdik az embiriyo çıktı dedi sali günü beni tekrar arayacaklarmis ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba bolunmeleri iyi olacakmi ne olursunuz dua edin bana
gelir gelir cnm stres yapmamaya calisacaba 5.gune geliceklermi cok endiseliyim inşallah saglikli bolunurler
üzülme canım belkide 2 tane kaliteli 5. gün embriyosu olacak ve tutacak. rabbim nasip ettikden sonra sayıya takılma. hakkında hayırlısı olsunkizlar yumurtaları toplarken bana 18 demislerdi.bugun embiriyo aradı 20yumurta dedi 20yumurtadan sadece5tane istedik ler g ibiymis çok üzüldüm embirilog biz daha cok beklerdik az embiriyo çıktı dedi sali günü beni tekrar arayacaklarmis ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba bolunmeleri iyi olacakmi ne olursunuz dua edin bana
sağol canim eksik olma seninki kac tane toplandı kac tane donduruldu birde kaçıncı gün embiriyosuu birde dün opu oldu bugün ile ikinci gün embiriyoydu ouyorüzülme canım belkide 2 tane kaliteli 5. gün embriyosu olacak ve tutacak. rabbim nasip ettikden sonra sayıya takılma. hakkında hayırlısı olsun
canim okadar cok yumurta toplandi.daha fazla bekliyordum.embirilogda sasirdi cok sukur istedikleri gibi 5tane varmiş ama çoook korkuyorum onlarada bisey olacak diye seni hergun embiriyoya lar icin aradilarmi.inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsüncanim üzülme benim de 5 embriyom vardi bak 2 tanesi 1. kalite oldu zaten 2 tane yetiyordu bize5 olmasi iyi bisey kafana takma yeterki nasibinde olsun hic bi engel tanımaz bebisin gelir
canım benim 11 yumurta toplandı.10 tanesi olgundu. 8 tanesi döllendi 5 tanesi 5. günü gördü ve donduruldu. ayın 1 de transfer olacaksağol canim eksik olma seninki kac tane toplandı kac tane donduruldu birde kaçıncı gün embiriyosuu birde dün opu oldu bugün ile ikinci gün embiriyoydu ouyor
canım bugün daha döllendirildi seninkiler.sağol canim eksik olma seninki kac tane toplandı kac tane donduruldu birde kaçıncı gün embiriyosuu birde dün opu oldu bugün ile ikinci gün embiriyoydu ouyor
bana hergün arayarak bilgi verdiler canım. hatta 6 tanesi 5. günü gördü. 4 tanesi donduruldu. 2 tanesi hala bölünebilir diye 6. günüde beklediler ama gelişim göstermedicanim okadar cok yumurta toplandi.daha fazla bekliyordum.embirilogda sasirdi cok sukur istedikleri gibi 5tane varmiş ama çoook korkuyorum onlarada bisey olacak diye seni hergun embiriyoya lar icin aradilarmi.inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsün
Canım sıkma canını unutma kaderin üstünde de kader vardır. Dua edelim gitsinler. Ama ben inanıyorumki iki tanede olsa 5.güne gidecekler.kizlar yumurtaları toplarken bana 18 demislerdi.bugun embiriyo aradı 20yumurta dedi 20yumurtadan sadece5tane istedik ler g ibiymis çok üzüldüm embirilog biz daha cok beklerdik az embiriyo çıktı dedi sali günü beni tekrar arayacaklarmis ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba bolunmeleri iyi olacakmi ne olursunuz dua edin bana
Canim benim dualarimiz seninle umutma sayi onemli degil kalitesi de degil aslinda rabbim ol dedikten sonra tek yumurta bile yeter sakin moralini bozup tedavini surecini etkileme noluracaba 5.gune geliceklermi cok endiseliyim inşallah saglikli bolunurler
kizlar yumurtaları toplarken bana 18 demislerdi.bugun embiriyo aradı 20yumurta dedi 20yumurtadan sadece5tane istedik ler g ibiymis çok üzüldüm embirilog biz daha cok beklerdik az embiriyo çıktı dedi sali günü beni tekrar arayacaklarmis ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba bolunmeleri iyi olacakmi ne olursunuz dua edin bana
yok cnm aramadilar hatta ben aramasam hic aramicaklardi belki de. 3. gün arariz demislerdi nerdeyse saat 15.00 oldu dayanamayip ben aramıştım. 3. günde 5embriyom vardi hepsi 5. güne kadar yasamayi basardi ama 2 si 1. kalite olabildi. senin de yasar insallahcanim okadar cok yumurta toplandi.daha fazla bekliyordum.embirilogda sasirdi cok sukur istedikleri gibi 5tane varmiş ama çoook korkuyorum onlarada bisey olacak diye seni hergun embiriyoya lar icin aradilarmi.inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsün