- 27 Şubat 2016
- 352
- 264
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım allah razı olsun düşünmeniz yeter misafirhaneye bakarım biervanazlim canım benim ailem kızılayda, istersen annemi göndereyim. Bu arada otel ayarlama, Atatürk ünv kızılayda misafirhane açtı, uygunda. Hemde daha güvenli olur.
Gunaydin canimmmm insallah opu cok cok guzel gecer saglikli bisuru embriyolarin olur dualarimiz seninle guzel haberler ver bize :) tabiki en zorlusu transferden sonra beklemek zaten ama oda bisekilde gecergünaydın kizlar günlerdir iğne oluyorum iki üç saat sonrada opu olacak bu süreçlerin hiç birinden korkmadim strese girmedim sadece transfer sonrası beni korkutuyor strese sokuyor acaba sadece ben mi bu süreçten korkuyorum sizlerde boyle misiniz?
insallah cok kolay geçer ve bol bol kaliteli yum toplanir cnmanneadayı:iyi geceler kizlar sabah saat 10da opum var dua edin inşallah hersey gonlumuzce olur.........
günaydın cnm inss opuyuda atlattıktan sonra herşey su gibi geçer inşallah cnm o hissettiklerin inan cogumuzda var bende de heyecan ve korku bi arada güzel haberlerini bekliyoruzgünaydın kizlar günlerdir iğne oluyorum iki üç saat sonrada opu olacak bu süreçlerin hiç birinden korkmadim strese girmedim sadece transfer sonrası beni korkutuyor strese sokuyor acaba sadece ben mi bu süreçten korkuyorum sizlerde boyle misiniz?
ben suan transfer sonrasi bazen kabusta gibi hissediyorum kendimi. ne yaparsam yapayim kafamdan atamadigim olumsuz düşünceler var bu yüzden kendime kiziyorum bilincaltima etki edicem diye kendimle kavga halindeyim resmen. hamilelige dair bisey hissedemedigim icin beynim sürekli yine olmadi diyor, sonra beynime saf misin sen daha simdiden ne belirtisi diyorum şizofren oldum galiba bi de herkes gözümün icine bakiyor resmen kesin bebek var tavrindalar bu beni daha sorumlu hissettiriyor. dedigin gibi ne islemler ne igneler ne agri ne sizi en zoru bu surecmis aslinda bu surecte psikologa mi gitseydik negünaydın kizlar günlerdir iğne oluyorum iki üç saat sonrada opu olacak bu süreçlerin hiç birinden korkmadim strese girmedim sadece transfer sonrası beni korkutuyor strese sokuyor acaba sadece ben mi bu süreçten korkuyorum sizlerde boyle misiniz?
Korkmakta cok haklisin canim gunlerdir emek veriyoruz endiseliyiz acaba tutacakmi tutmayacakmi diye. Tarnsferr kadar bi sekilde yine zamaan gecsede en onemli gunler transfer sonrasi tabiki.hepimiz ayni duygularlayiz inan. Insallah opun rahat gecer guzel haberlerle donersin Allah yardimcin olsun.pazartesi benimde opu gunumgünaydın kizlar günlerdir iğne oluyorum iki üç saat sonrada opu olacak bu süreçlerin hiç birinden korkmadim strese girmedim sadece transfer sonrası beni korkutuyor strese sokuyor acaba sadece ben mi bu süreçten korkuyorum sizlerde boyle misiniz?
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ozlemgts | 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
ShinSeGi | 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
hilal1907 | 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
papatyyaa123 | 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
emily07 | 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
yumiti | 32 | 1 | Ankara Tüp Bebek MRK | - | Beklemede | 16 Temmuz | 212 |
Y yeliz001 | 21 | 2 | Kayseri Acıbadem | Sperm sayı ve hareket azlığı | Tedavi aşamasında | - | - |
S Seydaulu | 25 | 1 | Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK | Pko | Tedavi aşamasında | - | - |
Nasaa0303 | 28 | 1 | Acıbadem Eskişehir | Tüp tıkanıklığı | Tedavi aşamasında | - | - |
Tuanam21 | 28 | 1 | Acıbadem İstanbul | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
ervanazlim | 25 | 1 | Ankara HRS hastanesi | Sperm hareket sorunu | Tedavi aşamasında | - | - |
elaaaam | 24 | 1 | Ankara tepe prime | Eşinde morfoloji sorunu | Eylülü bekliyor | - | - |
elmasli | - | 1 | Çamlıca Medicana | - | Ağustosu bekliyor | - | - |
Umudummm0809 | 24 | 1 | Almanya | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
Themodernmumma | 26 | 2 | Antalya LVF | - | - | - | - |
@evlatkokusu_ | 29 | 1 | Diyarbakır bahçeci | Sebepsiz infertilite | - | - | - |
canım benim 1. denememde senin gibiydim. o kadar titizlendimki negatifle sonuçlandı. 2. denememde hiç umudum yoktu. umursamadım gezdim tozdum. öyleki annemde kalıyordum evlerinde asansör yoktu 5 kat inip çıkıyordum. test gününden 1 gün önce idrar testi yaptım dönüp bakmadım o kadar umutsuzdum. 5 dk sonra aklıma geldi ve gittim baktım iki tane koyu çizgi. o an oturdum ve hıçkıra hıçkıra ağladım. diyeceğim şuki hiç düşünme onu unutturacak birşeylerle uğraş. mesela puzzle yap. dünyayı unutursun. :) sadece ağır iş yapma ağır kaldırma. belirtilere gelince benimde hiç bir belirtim olmadı. sadece tranfer sonrası 7. gün kahve leke geldi. zaten onu görünce umudum hiç kalmadı. meğersem bebek tutunuyormuş. rahat ol.ben suan transfer sonrasi bazen kabusta gibi hissediyorum kendimi. ne yaparsam yapayim kafamdan atamadigim olumsuz düşünceler var bu yüzden kendime kiziyorum bilincaltima etki edicem diye kendimle kavga halindeyim resmen. hamilelige dair bisey hissedemedigim icin beynim sürekli yine olmadi diyor, sonra beynime saf misin sen daha simdiden ne belirtisi diyorum şizofren oldum galiba bi de herkes gözümün icine bakiyor resmen kesin bebek var tavrindalar bu beni daha sorumlu hissettiriyor. dedigin gibi ne islemler ne igneler ne agri ne sizi en zoru bu surecmis aslinda bu surecte psikologa mi gitseydik ne
bende düşünmemeye çalışıyorum kitap okuyorum film izliyorum telfonda oyun filan oynuyorum aslinda devamli yatmiyorum bende ama iş yapmiyorum dışarı çıkmıyorum evde tembellik yapar moddayim:) 26 ay negatif sonuc gore göre insan pozitif olacagina inancini yitiriyor. tüp bebekten cok umutluydum doktor bile cok umutlu ama beynim umutsuzcanım benim 1. denememde senin gibiydim. o kadar titizlendimki negatifle sonuçlandı. 2. denememde hiç umudum yoktu. umursamadım gezdim tozdum. öyleki annemde kalıyordum evlerinde asansör yoktu 5 kat inip çıkıyordum. test gününden 1 gün önce idrar testi yaptım dönüp bakmadım o kadar umutsuzdum. 5 dk sonra aklıma geldi ve gittim baktım iki tane koyu çizgi. o an oturdum ve hıçkıra hıçkıra ağladım. diyeceğim şuki hiç düşünme onu unutturacak birşeylerle uğraş. mesela puzzle yap. dünyayı unutursun. :) sadece ağır iş yapma ağır kaldırma. belirtilere gelince benimde hiç bir belirtim olmadı. sadece tranfer sonrası 7. gün kahve leke geldi. zaten onu görünce umudum hiç kalmadı. meğersem bebek tutunuyormuş. rahat ol.
Ben dayanamayip test yapmistim bilebende düşünmemeye çalışıyorum kitap okuyorum film izliyorum telfonda oyun filan oynuyorum aslinda devamli yatmiyorum bende ama iş yapmiyorum dışarı çıkmıyorum evde tembellik yapar moddayim:) 26 ay negatif sonuc gore göre insan pozitif olacagina inancini yitiriyor. tüp bebekten cok umutluydum doktor bile cok umutlu ama beynim umutsuz
kasiklarimda degisik agrilar batmalar vs oluyor ama opu dan mi hamilelikten mi adetten mi ayirt etmek imkansiz
o ağrılar normal ben hamile kaldığımdada devam etmiştibende düşünmemeye çalışıyorum kitap okuyorum film izliyorum telfonda oyun filan oynuyorum aslinda devamli yatmiyorum bende ama iş yapmiyorum dışarı çıkmıyorum evde tembellik yapar moddayim:) 26 ay negatif sonuc gore göre insan pozitif olacagina inancini yitiriyor. tüp bebekten cok umutluydum doktor bile cok umutlu ama beynim umutsuz
kasiklarimda degisik agrilar batmalar vs oluyor ama opu dan mi hamilelikten mi adetten mi ayirt etmek imkansiz
Bu sureci kimseye soylememek ve evde tv karsisinda kocan sana bakarken gecirmek lazim canim. Benim kafam cok rahatti ilkinde. Ve kalitesiz embryo olmasina ragmen tuttu.ben suan transfer sonrasi bazen kabusta gibi hissediyorum kendimi. ne yaparsam yapayim kafamdan atamadigim olumsuz düşünceler var bu yüzden kendime kiziyorum bilincaltima etki edicem diye kendimle kavga halindeyim resmen. hamilelige dair bisey hissedemedigim icin beynim sürekli yine olmadi diyor, sonra beynime saf misin sen daha simdiden ne belirtisi diyorum şizofren oldum galiba bi de herkes gözümün icine bakiyor resmen kesin bebek var tavrindalar bu beni daha sorumlu hissettiriyor. dedigin gibi ne islemler ne igneler ne agri ne sizi en zoru bu surecmis aslinda bu surecte psikologa mi gitseydik ne
Bu takvime gore islemior bu arada hamilelik. Transferle hamile kalanlara ozel hafta hesaplama programi var.bende düşünmemeye çalışıyorum kitap okuyorum film izliyorum telfonda oyun filan oynuyorum aslinda devamli yatmiyorum bende ama iş yapmiyorum dışarı çıkmıyorum evde tembellik yapar moddayim:) 26 ay negatif sonuc gore göre insan pozitif olacagina inancini yitiriyor. tüp bebekten cok umutluydum doktor bile cok umutlu ama beynim umutsuz
canım sende mi bebeğini kaybettin yoksa doğdumu. birde sana test tarihini söylemedilermi. birde bahsettiğin hesaplama nasılBu sureci kimseye soylememek ve evde tv karsisinda kocan sana bakarken gecirmek lazim canim. Benim kafam cok rahatti ilkinde. Ve kalitesiz embryo olmasina ragmen tuttu.
stresden olmuyorsun canım sakin ol4 gundur regli sancisi cekiyorum pedle geziyorum oldum olucam diyorum gelmiyor neyapsam ki olamadigim icin de gergin sinirliyim
Can'ım sende Ankara tüp bebek merkezinde yaptırmışsın hangi DR seninkicanım malesef bende transferde yanlız olacağım. daha öncekindede yanlızdım. sıkıntı olmuyor üzme kendini