Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

seninki niye donduruldu sana histo yapildi mi?birde kac tane transfer edilecek? ?
hayır ben daha önce hsg çekilmiştim doktorum gerek duymadı histo ya. neden çekiyorlarki sana. hsg ile aynı şey tüplere bakıyorlar. dondurma sebebi gittiğim merkez taze embriyo transferi yapmıyor. hem rahimi dinlendiriyor hemde dondurulmuşun oranı daha yüksek diye 1 ay sonra transfer olacak. benim yumurtalar 24 haziranda toplandı.

emily07)))))canim valla benim hsg normal cikti hatta doktorum maşallah çok güzel bir rahim yapın var.ama özelliklede yapicagim diyor eeeee niye yapmasinki birsürü personel çalışıyor bir sekilde bunların maaşlarının ödenmesi gerekiyor yani daha farklı düşünen biriniz varsa söylesin daha öncede hiić problemim olmadığı halde normal hsg rağmen laporoskopi yapıldı ve sonra aaaa keşke yapmasaydık zaten hsg normaldi laporoskopi de normal çıktı.herşeye rağmen iyi düşünmek istiyorum ama olmuyor

haklısın canım. para kazanmak için başka ne olsun.

Benim pazartesi opu var kızlar. Ama e2 bende çok fena çıktı. 10.000 tamı tamına. Doktorum aynen benim de bir ay sonra yapacak transferi. Onun stili böyle herkese öyle yapiyor. Aynen rahmi dinlendiriyormuş. O yüzden e2 için bi problem yok dedi. Her şey çok yolundaymis da ben üzüldüm değerime.

kizlar çoook agrim var gun icinde yoktu iki uć saatir baslamis agri kesicide aldim etki etmedi aslinda aciya dayanikliyim ama bunda dokuluyorum

ShinSeGi kac gun oldu canim test yapacak misin ?
canim transfer carsamba olmuştu 5 gün oldu. ben annemde kaliyorum testlerimin hepsi evde kalmis burda eczane uzak kimseye git bana test al da diyemiyorum o yüzden simdilik yapamiyorum esim gelcek olursa hafta ici ondan test isticem gelirken getirsin.

Ama ben farkli hic bisi hissetmiyorum bazen hareket ederken saga sola dönerken sagda solda degisik bisiler oluyor ama opudan beri var onlar. ne bi göğüs hassasiyetim var ne yerlesme kanamasi oldu ne de fark edilir baska biseyim var. sabah olmadi galiba diye oturup ağladım dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil tutamiyorum kendimi icimden geliyo

cnm inan belirtiler kişiye göre değişiyor ben son tedavimde bütün belirtileri yaşadım ama negatif oldu lütfen stres yapma inşallah olacak

canım kendini yıpratma bendede hiçbir belirti olmamıştı. bir belirti olacak diye şart yokki

Belirtiyle hic alakasi yok canim takilma. Zaten oyle kolay kolay hissedilecek bir sey degil ki. Bazilarimiz kendini asiri dinliyor hepsi bu. Sen olabildigince kendine iyi bak takilma gerisine. Olmazsa da vardir hayir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…