hepberaber guzel haberler alalim RABBİM daha fazla aratmasin inşallah ama ben şimdi transfer olmasini istiyorum 1ay dayanammmseninki niye donduruldu sana histo yapildi mi?birde kac tane transfer edilecek? ?
hayır ben daha önce hsg çekilmiştim doktorum gerek duymadı histo ya. neden çekiyorlarki sana. hsg ile aynı şey tüplere bakıyorlar. dondurma sebebi gittiğim merkez taze embriyo transferi yapmıyor. hem rahimi dinlendiriyor hemde dondurulmuşun oranı daha yüksek diye 1 ay sonra transfer olacak. benim yumurtalar 24 haziranda toplandı.seninki niye donduruldu sana histo yapildi mi?birde kac tane transfer edilecek? ?
haklısın canım. para kazanmak için başka ne olsun.emily07)))))canim valla benim hsg normal cikti hatta doktorum maşallah çok güzel bir rahim yapın var.ama özelliklede yapicagim diyor eeeee niye yapmasinki birsürü personel çalışıyor bir sekilde bunların maaşlarının ödenmesi gerekiyor yani daha farklı düşünen biriniz varsa söylesin daha öncede hiić problemim olmadığı halde normal hsg rağmen laporoskopi yapıldı ve sonra aaaa keşke yapmasaydık zaten hsg normaldi laporoskopi de normal çıktı.herşeye rağmen iyi düşünmek istiyorum ama olmuyor
Canim websitesi transfer tarihinden otomatik hesapliyor IVF birth calculation yaz google a. Ben kaybettim dustu canim.canım sende mi bebeğini kaybettin yoksa doğdumu. birde sana test tarihini söylemedilermi. birde bahsettiğin hesaplama nasıl
Canim bilemiyorum bu sekilde farki olur mu, transfer tarihine gore ben bi hesaplatayim bi ara.benim hersey tam normal dongume göre oldu tam normaldeki yumurtalama günüm de yumurta toplandi yine de fark eder mi cnm?
Bana da ayni sistem.cancanim genellie doktorum dondulup transfer yapmayi tercih ediyor ilaclar vücuttan atılınca doğal gebelik gibi oluryomus birde histo da yapılacak yani hemen hemen bütün hastalarina dondurulmuş yapıyor.banada 5gun tek embiriyo transferi yapacaklar
onuda aynı merkezde mi yapmıştın. bende 1 tane kaybettimCanim websitesi transfer tarihinden otomatik hesapliyor IVF birth calculation yaz google a. Ben kaybettim dustu canim.
Gunaydin canim sanada :) sayfaya bakmadan edemiyorum resmen stres atiyorum neguzel dusunulmus valla bu forum :)Günaydın mutlu hafta sonları
Bende seninle aynı fikirdeyim iyiki varGunaydin canim sanada :) sayfaya bakmadan edemiyorum resmen stres atiyorum neguzel dusunulmus valla bu forum :)
Yok canim Tip Fakultesiydi.onuda aynı merkezde mi yapmıştın. bende 1 tane kaybettim
canim transfer carsamba olmuştu 5 gün oldu. ben annemde kaliyorum testlerimin hepsi evde kalmis burda eczane uzak kimseye git bana test al da diyemiyorum o yüzden simdilik yapamiyorum esim gelcek olursa hafta ici ondan test isticem gelirken getirsin.ShinSeGi kac gun oldu canim test yapacak misin ?
cnm inan belirtiler kişiye göre değişiyor ben son tedavimde bütün belirtileri yaşadım ama negatif oldu lütfen stres yapma inşallah olacakcanim transfer carsamba olmuştu 5 gün oldu. ben annemde kaliyorum testlerimin hepsi evde kalmis burda eczane uzak kimseye git bana test al da diyemiyorum o yüzden simdilik yapamiyorum esim gelcek olursa hafta ici ondan test isticem gelirken getirsin.
Ama ben farkli hic bisi hissetmiyorumbazen hareket ederken saga sola dönerken sagda solda degisik bisiler oluyor ama opudan beri var onlar. ne bi göğüs hassasiyetim var ne yerlesme kanamasi oldu ne de fark edilir baska biseyim var. sabah olmadi galiba diye oturup ağladım dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil tutamiyorum kendimi icimden geliyo
insallah cnm galiba bi de ilaclardan aşırı duygusal oldumcnm inan belirtiler kişiye göre değişiyor ben son tedavimde bütün belirtileri yaşadım ama negatif oldu lütfen stres yapma inşallah olacak
canım kendini yıpratma bendede hiçbir belirti olmamıştı. bir belirti olacak diye şart yokkicanim transfer carsamba olmuştu 5 gün oldu. ben annemde kaliyorum testlerimin hepsi evde kalmis burda eczane uzak kimseye git bana test al da diyemiyorum o yüzden simdilik yapamiyorum esim gelcek olursa hafta ici ondan test isticem gelirken getirsin.
Ama ben farkli hic bisi hissetmiyorumbazen hareket ederken saga sola dönerken sagda solda degisik bisiler oluyor ama opudan beri var onlar. ne bi göğüs hassasiyetim var ne yerlesme kanamasi oldu ne de fark edilir baska biseyim var. sabah olmadi galiba diye oturup ağladım dusunmemeye calisiyorum ama elimde değil tutamiyorum kendimi icimden geliyo
Belirtiyle hic alakasi yok canim takilma. Zaten oyle kolay kolay hissedilecek bir sey degil ki. Bazilarimiz kendini asiri dinliyor hepsi bu. Sen olabildigince kendine iyi bak takilma gerisine. Olmazsa da vardir hayir.canim transfer carsamba olmuştu 5 gün oldu. ben annemde kaliyorum testlerimin hepsi evde kalmis burda eczane uzak kimseye git bana test al da diyemiyorum o yüzden simdilik yapamiyorum esim gelcek olursa hafta ici ondan test isticem gelirken getirsin.