Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

günaydın kizlar günlerdir iğne oluyorum iki üç saat sonrada opu olacak bu süreçlerin hiç birinden korkmadim strese girmedim sadece transfer sonrası beni korkutuyor strese sokuyor acaba sadece ben mi bu süreçten korkuyorum sizlerde boyle misiniz?

Gunaydin canimmmm insallah opu cok cok guzel gecer saglikli bisuru embriyolarin olur dualarimiz seninle guzel haberler ver bize :) tabiki en zorlusu transferden sonra beklemek zaten ama oda bisekilde gecer

günaydın cnm inss opuyuda atlattıktan sonra herşey su gibi geçer inşallah cnm o hissettiklerin inan cogumuzda var bende de heyecan ve korku bi arada güzel haberlerini bekliyoruz

ben suan transfer sonrasi bazen kabusta gibi hissediyorum kendimi. ne yaparsam yapayim kafamdan atamadigim olumsuz düşünceler var bu yüzden kendime kiziyorum bilincaltima etki edicem diye kendimle kavga halindeyim resmen. hamilelige dair bisey hissedemedigim icin beynim sürekli yine olmadi diyor, sonra beynime saf misin sen daha simdiden ne belirtisi diyorum şizofren oldum galiba bi de herkes gözümün icine bakiyor resmen kesin bebek var tavrindalar bu beni daha sorumlu hissettiriyor. dedigin gibi ne islemler ne igneler ne agri ne sizi en zoru bu surecmis aslinda bu surecte psikologa mi gitseydik ne

Korkmakta cok haklisin canim gunlerdir emek veriyoruz endiseliyiz acaba tutacakmi tutmayacakmi diye. Tarnsferr kadar bi sekilde yine zamaan gecsede en onemli gunler transfer sonrasi tabiki.hepimiz ayni duygularlayiz inan. Insallah opun rahat gecer guzel haberlerle donersin Allah yardimcin olsun.pazartesi benimde opu gunum

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
hilal1907 311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
yumiti 321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz212
Y yeliz001 212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
S Seydaulu 251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--
Nasaa0303 281Acıbadem EskişehirTüp tıkanıklığıTedavi aşamasında--
Tuanam21 281Acıbadem İstanbulErkek infertilitesiBekliyor--
ervanazlim 251Ankara HRS hastanesiSperm hareket sorunuTedavi aşamasında--
elaaaam 241Ankara tepe primeEşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor--
elmasli -1Çamlıca Medicana-Ağustosu bekliyor--
Umudummm0809 241AlmanyaErkek infertilitesiBekliyor--
Themodernmumma 262Antalya LVF----
@evlatkokusu_291Diyarbakır bahçeciSebepsiz infertilite---

canım benim 1. denememde senin gibiydim. o kadar titizlendimki negatifle sonuçlandı. 2. denememde hiç umudum yoktu. umursamadım gezdim tozdum. öyleki annemde kalıyordum evlerinde asansör yoktu 5 kat inip çıkıyordum. test gününden 1 gün önce idrar testi yaptım dönüp bakmadım o kadar umutsuzdum. 5 dk sonra aklıma geldi ve gittim baktım iki tane koyu çizgi. o an oturdum ve hıçkıra hıçkıra ağladım. diyeceğim şuki hiç düşünme onu unutturacak birşeylerle uğraş. mesela puzzle yap. dünyayı unutursun. :) sadece ağır iş yapma ağır kaldırma. belirtilere gelince benimde hiç bir belirtim olmadı. sadece tranfer sonrası 7. gün kahve leke geldi. zaten onu görünce umudum hiç kalmadı. meğersem bebek tutunuyormuş. rahat ol.

bende düşünmemeye çalışıyorum kitap okuyorum film izliyorum telfonda oyun filan oynuyorum aslinda devamli yatmiyorum bende ama iş yapmiyorum dışarı çıkmıyorum evde tembellik yapar moddayim:) 26 ay negatif sonuc gore göre insan pozitif olacagina inancini yitiriyor. tüp bebekten cok umutluydum doktor bile cok umutlu ama beynim umutsuz
kasiklarimda degisik agrilar batmalar vs oluyor ama opu dan mi hamilelikten mi adetten mi ayirt etmek imkansiz

Ben dayanamayip test yapmistim bile

o ağrılar normal ben hamile kaldığımdada devam etmişti

Bu sureci kimseye soylememek ve evde tv karsisinda kocan sana bakarken gecirmek lazim canim. Benim kafam cok rahatti ilkinde. Ve kalitesiz embryo olmasina ragmen tuttu.

Bu takvime gore islemior bu arada hamilelik. Transferle hamile kalanlara ozel hafta hesaplama programi var.

Bu sureci kimseye soylememek ve evde tv karsisinda kocan sana bakarken gecirmek lazim canim. Benim kafam cok rahatti ilkinde. Ve kalitesiz embryo olmasina ragmen tuttu.
canım sende mi bebeğini kaybettin yoksa doğdumu. birde sana test tarihini söylemedilermi. birde bahsettiğin hesaplama nasıl

4 gundur regli sancisi cekiyorum pedle geziyorum oldum olucam diyorum gelmiyor neyapsam ki olamadigim icin de gergin sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…