Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canım ben ankara tepe prıme a gıdıyorum

Canim hangi sehirdesin keske orda olsak misafir etsek seni. Yaninda biri olsa iyi olurdu.

Saat 10.30da canim doktor rahmin durumuna gore karar verecegiz dedi gerekirse dondururuz bakaalim. Senin nasil olcak bellimi bazilari sanirim direk donduruyo
Hayirlisi olsun canim benimde sali 10da insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider rahiminde uygun olur..evet benimkini direk dondurcaklar yani kacinci gun dondurulur bilmiyorum ama 1 ay sonra transferim olcak

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
hilal1907 311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
yumiti 321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz212
Y yeliz001 212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
S Seydaulu 251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--
Nasaa0303 281Acıbadem EskişehirTüp tıkanıklığıTedavi aşamasında--
Tuanam21 281Acıbadem İstanbulErkek infertilitesiBekliyor--
ervanazlim 25-Ankara HRS hastanesiSperm hareket sorunuTedavi aşamasında--
elaaaam 241Ankara tepe primeEşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor--
elmasli -1Çamlıca Medicana-Ağustosu bekliyor--
Umudummm0809 241AlmanyaErkek infertilitesiBekliyor--
Themodernmumma 262Antalya LVF----
@evlatkokusu_291Diyarbakır bahçeciSebepsiz infertilite---

Canim benim de 1. Denemem boş kalmış orası söylemeyi unuttum

Ayy canım çok saol allah razı olsun ankarada yaptırcam Kızılay da hastane yarın bi Otel ayarlycaz. Transferden bir gün sonrada uçakla giderim.
canım malesef bende transferde yanlız olacağım. daha öncekindede yanlızdım. sıkıntı olmuyor üzme kendini

Kizlar sali opu var simdiden heyecan yaptim sali gunu tedavimizin yarisi bitcek allahin izniyle saglikla dollenir minnoslarim hepimiz asagi yukari ayni asamadayiz insallah hepimizin yuzu guoer kizlar toplu olarak gebelik bolumude acariz
amiiinnn cnm amiiinn. simdiden opunun kolay gecmesini bol sağlıklı yumurta toplanmasini diliyorum

canim zorlanmazsin insallah. ben opudan ciktiktan sonra 1 saat hastanede yattim anca kendime geldim sersem gibiydim anesteziden dolayi. sende kendine iyice gelene kadar yat sonra zaten normale dönersin transfer cok daha kolay

Ayy canım çok saol allah razı olsun ankarada yaptırcam Kızılay da hastane yarın bi Otel ayarlycaz. Transferden bir gün sonrada uçakla giderim.
ervanazlim canım benim ailem kızılayda, istersen annemi göndereyim. Bu arada otel ayarlama, Atatürk ünv kızılayda misafirhane açtı, uygunda. Hemde daha güvenli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…