Saat 10.30da canim doktor rahmin durumuna gore karar verecegiz dedi gerekirse dondururuz bakaalim. Senin nasil olcak bellimi bazilari sanirim direk donduruyoAaa aramizda sadece 1 gun varmis neguzel :) senin saat kacta canim bide dondurulcakmi yokda direk transfermi
canım ben ankara tepe prıme a gıdıyorum
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - ShinSeGi 27 1 İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - E ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek MRK Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - hilal1907 31 1 Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.Pko Ağustosu bekliyor - - papatyyaa123 27 2 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Erkek İnfertilitesi Tedavi aşamasında - - emily07 35 3 Antalya Tüp Bebek MRK Sebepsiz İnfertilite 1 Ağutos Transfer olacak 10 Ağustos - yumiti 32 1 Ankara Tüp Bebek MRK - Beklemede 16 Temmuz 212 Y yeliz001 21 2 Kayseri Acıbadem Sperm sayı ve hareket azlığı Tedavi aşamasında - - S Seydaulu 25 1 Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK Pko Tedavi aşamasında - - Nasaa0303 28 1 Acıbadem Eskişehir Tüp tıkanıklığı Tedavi aşamasında - - Tuanam21 28 1 Acıbadem İstanbul Erkek infertilitesi Bekliyor - - ervanazlim 25 - Ankara HRS hastanesi Sperm hareket sorunu Tedavi aşamasında - - elaaaam 24 1 - Eşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor - - elmasli - 1 Çamlıca Medicana - Ağustosu bekliyor - - Umudummm0809 24 1 Almanya Erkek infertilitesi Bekliyor - - @sassenachem 26 2 Antalya LVF - - - - @evlatkokusu_ 29 1 Diyarbakır bahçeci Sebepsiz infertilite - - -
Canim hangi sehirdesin keske orda olsak misafir etsek seni. Yaninda biri olsa iyi olurdu.Kızlar bu izin yüzünden eşim opu günü Sperm verip gidecek ben tek kalıcam kimse olmayacak transfer zamanı zorlanır miyim psikolojik yönden kötü olcam o kesin ama herseyde vardır bi Hayır 14 saatlik yolu arabayla değil de uçakla gidicem tek başıma bi otelde kalcam inşallah zorlanmam opu sali çarşamba yada perşembe olacak
Hayirlisi olsun canim benimde sali 10da insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider rahiminde uygun olur..evet benimkini direk dondurcaklar yani kacinci gun dondurulur bilmiyorum ama 1 ay sonra transferim olcakSaat 10.30da canim doktor rahmin durumuna gore karar verecegiz dedi gerekirse dondururuz bakaalim. Senin nasil olcak bellimi bazilari sanirim direk donduruyo
Canim ya pc yok artik benim duzeltmeye calisirim telden becerebilirsemcanım ben ankara tepe prıme a gıdıyorum
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
| 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
| 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
| 32 | 1 | Ankara Tüp Bebek MRK | - | Beklemede | 16 Temmuz | 212 |
Y yeliz001 | 21 | 2 | Kayseri Acıbadem | Sperm sayı ve hareket azlığı | Tedavi aşamasında | - | - |
S Seydaulu | 25 | 1 | Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK | Pko | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem Eskişehir | Tüp tıkanıklığı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem İstanbul | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
| 25 | - | Ankara HRS hastanesi | Sperm hareket sorunu | Tedavi aşamasında | - | - |
| 24 | 1 | Ankara tepe prime | Eşinde morfoloji sorunu | Eylülü bekliyor | - | - |
| - | 1 | Çamlıca Medicana | - | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 24 | 1 | Almanya | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
| 26 | 2 | Antalya LVF | - | - | - | - |
@evlatkokusu_ | 29 | 1 | Diyarbakır bahçeci | Sebepsiz infertilite | - | - | - |
Hayirlisi olsun canim benimde sali 10da insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider rahiminde uygun olur..evet benimkini direk dondurcaklar yani kacinci gun dondurulur bilmiyorum ama 1 ay sonra transferim olcak[/QUOTE
Dondurulmus embriyonun basari sansini arttigida soyleniyo insallah pozitifleri biran once goruruz.beklemekte zor valla bunu bile zor bekliyorum)
Ayy canım çok saol allah razı olsun ankarada yaptırcam Kızılay da hastane yarın bi Otel ayarlycaz. Transferden bir gün sonrada uçakla giderim.Canim hangi sehirdesin keske orda olsak misafir etsek seni. Yaninda biri olsa iyi olurdu.
Canim benim de 1. Denemem boş kalmış orası söylemeyi unuttum
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - ShinSeGi 27 1 İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - E ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek MRK Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - hilal1907 31 1 Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.Pko Ağustosu bekliyor - - papatyyaa123 27 2 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Erkek İnfertilitesi Tedavi aşamasında - - emily07 35 3 Antalya Tüp Bebek MRK Sebepsiz İnfertilite 1 Ağutos Transfer olacak 10 Ağustos - yumiti 32 1 Ankara Tüp Bebek MRK - Beklemede 16 Temmuz 212 Y yeliz001 21 2 Kayseri Acıbadem Sperm sayı ve hareket azlığı Tedavi aşamasında - - S Seydaulu 25 1 Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK Pko Tedavi aşamasında - - Nasaa0303 28 1 Acıbadem Eskişehir Tüp tıkanıklığı Tedavi aşamasında - - Tuanam21 28 1 Acıbadem İstanbul Erkek infertilitesi Bekliyor - - ervanazlim 25 - Ankara HRS hastanesi Sperm hareket sorunu Tedavi aşamasında - - elaaaam 24 1 Ankara tepe prime Eşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor - - elmasli - 1 Çamlıca Medicana - Ağustosu bekliyor - - Umudummm0809 24 1 Almanya Erkek infertilitesi Bekliyor - - Themodernmumma 26 2 Antalya LVF - - - - @evlatkokusu_ 29 1 Diyarbakır bahçeci Sebepsiz infertilite - - -
canım malesef bende transferde yanlız olacağım. daha öncekindede yanlızdım. sıkıntı olmuyor üzme kendiniAyy canım çok saol allah razı olsun ankarada yaptırcam Kızılay da hastane yarın bi Otel ayarlycaz. Transferden bir gün sonrada uçakla giderim.
Yok canım uzmuyorum da hiç böyle beklemiyordum kötü oldum biraz ama yapacak bişey yokcanım malesef bende transferde yanlız olacağım. daha öncekindede yanlızdım. sıkıntı olmuyor üzme kendini
haftaya cumartesi insallahNe zaman belli olucak?
amiiinnn cnm amiiinn. simdiden opunun kolay gecmesini bol sağlıklı yumurta toplanmasini diliyorumKizlar sali opu var simdiden heyecan yaptim sali gunu tedavimizin yarisi bitcek allahin izniyle saglikla dollenir minnoslarimhepimiz asagi yukari ayni asamadayiz insallah hepimizin yuzu guoer kizlar toplu olarak gebelik bolumude acariz
tamam cnm :)Kafana gore hicbi sey yapma canim. Doktor ne dediyse o :)
canim zorlanmazsin insallah. ben opudan ciktiktan sonra 1 saat hastanede yattim anca kendime geldim sersem gibiydim anesteziden dolayi. sende kendine iyice gelene kadar yat sonra zaten normale dönersinKızlar bu izin yüzünden eşim opu günü Sperm verip gidecek ben tek kalıcam kimse olmayacak transfer zamanı zorlanır miyim psikolojik yönden kötü olcam o kesin ama herseyde vardır bi Hayır 14 saatlik yolu arabayla değil de uçakla gidicem tek başıma bi otelde kalcam inşallah zorlanmam opu sali çarşamba yada perşembe olacak
Saol canım inşallah kolay gecercanim zorlanmazsin insallah. ben opudan ciktiktan sonra 1 saat hastanede yattim anca kendime geldim sersem gibiydim anesteziden dolayi. sende kendine iyice gelene kadar yat sonra zaten normale dönersintransfer cok daha kolay
Ayy canım çok saol allah razı olsun ankarada yaptırcam Kızılay da hastane yarın bi Otel ayarlycaz. Transferden bir gün sonrada uçakla giderim.
Canımmm hadi güzel haberlerle gel inşAllah.. Hepsi kaliteli olsunlar ve döllensinler. Dua edeceğim bu gece sana. Kocaman öpüyorumanneadayı:iyi geceler kizlar sabah saat 10da opum var dua edin inşallah hersey gonlumuzce olur.........
Canımmm hadi güzel haberlerle gel inşAllah.. Hepsi kaliteli olsunlar ve döllensinler. Dua edeceğim bu gece sana. Kocaman öpüyorum