Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bende son günü kadar puregon ve merioanl kullandım hep şimdi progestan kullanıyorum yani bilmiyrm hangi hastahne ama tanındık birine gitmekte fayda var canım
Sadece puregon verildi 8. Gunum bugun iptal edecektı yarın son kez bakalım dedi bide cetrotide satıp duruyolar bana[/QUOTE]

Sadece puregon verildi 6 7 kere bakilmiştir hatta hergun bakılıyo 2600lerdeymiş 1900 lerlere düşmüş dr bunuda ayarlayamıyosa ben artık ne dıyeyım
E2 değerine bu kadar çok takilmayin bence bazı doktorlar hiç bakmıyorlar benim değerin 1000 uzeine çıkmadı ama yumurtalar ultrasonda normal büyüklükteydi bugünde opuda 12 yumurta toplandı

E2 değerine bu kadar çok takilmayin bence bazı doktorlar hiç bakmıyorlar benim değerin 1000 uzeine çıkmadı ama yumurtalar ultrasonda normal büyüklükteydi bugünde opuda 12 yumurta toplandı
Bilmiyorum cnm surekli bakılıyo ben artık kafayı yedim sanırım

Aaaa sen pko)musun olabilir.ayrıca niye yapmayasinki bu ay öyle oldu diye diğer aylarda mi oyle olacak böyle düşünme tedavin ıptal olursa) inşallah ki olmaz sende başka dr.da devam edersin

kizlar bugün bende mide bulantısı ve baş ağrısı var birde b akiyorumda hepinize e2 yapılmış bana niye yapılmadı acaba?
valla canım o herkese yapılmıyor yumurta gelişimi iyiyse bakılmıyor benim 1 kere bakıldı ama bazılarının hergün bakılıyor dert etme canım dra güveniyorsan raht ol

Aaaa sen pko)musun olabilir.ayrıca niye yapmayasinki bu ay öyle oldu diye diğer aylarda mi oyle olacak böyle düşünme tedavin ıptal olursa) inşallah ki olmaz sende başka dr.da devam edersin
Oyle yapım degil mi aynı yerde cabalamanın bı anlami yok 2. Asılamayıda orda yaptım ilk iptal ettiler yıne sonraki ay becerdiler ancak guya iyi bi merkez pehhhh

Her gun kan verıyorum bende
canım sayfayı işgal etmek istemiyorum ama sunu da soylemede geçemeyeceğim daha once başka yerde tedavi oluyorsun dr her gittigimde bana bir yığın test yapardı şimdiki doktorum o testleri hepsini çöpe attı bunlar sadece para ve zaman ziyanı dedi

İlk denememi seninki zaten bu testlerın cogu para tuzagı

İlk denememi seninki zaten bu testlerın cogu para tuzagı
canım valla doktorumun reklamını yapmiyorum ama gerçekten muhteşem bir dr biraz soğuk duruyor ama olsun dün ona nasılsınız dediğimde sen hamile kal çok iyi olacağım dedi ve çok hoşuma gitti hsg ve bütün kan tahlillerini hastanede yaptirmami söyledi merkez dede yaptirabilirdim ama izin vermedi para goz değil o bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…