canim rapor yazabiliyorlar tüp bebekteCanım maddi sıkıntım yok ama işte nasıl olacak. Bulunduğumuz ilde yok. Doktora yazdım oda demiş ordanda takip edilebilir son aşamada gelirsin. Gelirimde gelmesine şuan 1 gün bile izin yok. 8-5 üniversitedeyiz. Düşünsene transfer olcam hoop hiç durmadan uçağa binip geleceğim. Bana saçma geldi. Stresten tutmaz yani, ben panik atak yaparım yani.
evet cnminşallah canım benim 2 side transfer edildimi
bence senin doktor ilaclarin dozunu ayarlayamamis cnm. üzülme daha iyi bi doktora gidersin. insallah gerek de kalmazCnm acaba pko var dıyemi bilmiyorum ki hiç deneyimim yok ilk denemem olacaktı bilenler yazarsa sevinirim canım sıkıldı tüp bebek bile yapamayacm ee ne kaldı gerıye sadece pko var dıye tıpta careyi tükettim
e2 yumurtalarin kalitesi ile ilgili fikir veriyormuş sanirim. her kaliteli yumurta icin e2 200 oluyormus. aslinda senin e2 değerin iyi. ultrasonda yumurtalarla bakildi mi?Bilmiyorum cnm surekli bakılıyo ben artık kafayı yedim sanırım
benim 2-3 günde bir bakildi e2 yeHer gun kan verıyorum bende
canım yaştan dolayı problem olmadı ozaman bende 2 tane istiyorum inşallah kalırda pazartesiyeevet cnm
insallah kalir cnm merak etme. Kaderde varsa elbet kalircanım yaştan dolayı problem olmadı ozaman bende 2 tane istiyorum inşallah kalırda pazartesiye
Bakildi bana ıyı buyuyolar dendi kan testınden sonra iptal olabilir dendie2 yumurtalarin kalitesi ile ilgili fikir veriyormuş sanirim. her kaliteli yumurta icin e2 200 oluyormus. aslinda senin e2 değerin iyi. ultrasonda yumurtalarla bakildi mi?
gercekten enteresan bi durum olmusBakildi bana ıyı buyuyolar dendi kan testınden sonra iptal olabilir dendi
canim keske dememek icin sen yarin en iyisi baska doktora gorun icin rahat etsinBakildi bana ıyı buyuyolar dendi kan testınden sonra iptal olabilir dendi
Ya ben oyle yapayım dıyorum bi yandan da gitti 1 ay içim içimi yiyor ya hele aldıgım hormonun karnımınn şişliginin ve morlugunun haddi hesabi yokcanim keske dememek icin sen yarin en iyisi baska doktora gorun icin rahat etsin
aynen tatlım bendende istediler yeni yok eski götüreceğim mecburen yani sonuçta bize ait isteyerek uapıyoruZ ama öyle bişey verilmedi imzalamadım ya sadece anestezi alırkeniyi geceler kizlar merkez vesikalik fotaraf istedi acaba eski vesikalik olsa olurmu birde bilgilendirme hasta onay belgesi verdile icinde olusan bütün riskler hastaya aittir diyor sizinkide boyleymiydi
Canım geçen doktor banada puregon ve menapur demişti. O nasılki? İlkinde gonal f kullanmıştım ben.canim bend 5tane cetrotide kullandim okadar tupbebek yapan arkadisimoldu ilk defalarca sende görüyorum sadece puregon kullanan.valla anlamadım.hakkında hayırlısı olsun
canim rapor yazabiliyorlar tüp bebekte
olur cnm. evet bana da o tatz bi kagit imzalattilariyi geceler kizlar merkez vesikalik fotaraf istedi acaba eski vesikalik olsa olurmu birde bilgilendirme hasta onay belgesi verdile icinde olusan bütün riskler hastaya aittir diyor sizinkide boyleymiydi
anladik cnm zor bi durum o zaman tanidik bi doktor bulup farklı bi rahatsızlığın varmis gibi rapor alcan o zamam eğer rapor kabul oluyorsaCanım rapor yazılabilirde ünv kabul edermi önce onu öğrenmem lazım.yarın birde onu sorayım. Birde ünvde kimseye tüp yaptıracağım diyememki. Bir çözüm bulmaya çalışacağım
Benim 6. gunden itibaren hep pozitifti.9.gün yaptım birde 7.gün yaptım 9.gün pozitif idi 7. Gün negatifdş
canım sorunu tam anlamadım birCanım geçen doktor banada puregon ve menapur demişti. O nasılki? İlkinde gonal f kullanmıştım ben.