Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

aaaaa canım pardon bugece catlatma ignemi vuruca.Valla kafa kalmadi

Hadi inşallah sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın,benim 2 gün kaldı belirsizlik ne kötü,ilk 5 gün çok ağrım oldu seninde var mı ağrın falan
benim transferden bir gün önce cok ağrım oldu hatta resmen ameliyat olmusum gibi kasiklarimda bi aci. doktor opudan kaynaklandigini söyledi nornal dedi. o ağrı hafif devam ediyor bugün ara ara sağ tarafta filan degisik agrilar olup geciyor hadi hayırlısı

bizimde ileri hareketlilik %30 canım ama doktor normal dedi bi çok doktora gösterdim hepsi normal dedi
Zaten dün eşim gittiği doktoru hiç beğenmemiş başından atar gibi bi tavir kendisi çok ısrar etmiş hormon testi için ve prolaktin çok yüksek çıkmış adam da sonra sanki prolaktinin tedavisi imkansızmış gibi direk tüp bebek demiş nasıl sinirimi bozdu anlatamam

Biz de varikosel de yok hadi olsa da ameliyat olsa iyleşse inş bende öyle bir haber alırım:)
olur insallah cnm yaş avantajiniz var bunu düşünüp motive ol 2 sene denersin olmadi gider tüp bebek yaptirirsin. ki erkek infertilitesinde tüp bebekte tutma şansı daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…