- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim düşündüğün için çok sağol dün muanem vardı dr yine iğne yazdı.yaz yaz bitmedi.herşey çok güzel gidiyor dedi.veee yarin gece catlatma ignemi vurucam İNŞALLAH cts opu)olacak.Sen nasilsin yeni gelismeler varmi sende?
Hadi gözün aydın canım. Ya benim olmayacak gibi bu gidişle. İzinler sanmıyorum açılsın, umudum kalmadı. Normal olmazsa benim seneye kalıyor malesef bende hiç istemiyorum kalsın. Raporda sıkıntı olur sanırsam ama yinede doktora email atacağım. Bakalım nasıl bir şey önerecek. Rabbimden hayırlısını istiyorum artık. Bazen bizim için şer görünen birşey hayır olabiliyor o nedenle olmazsa da ısrar etmeyeceğim.
saģol canim eger maddiyatla ile ilgili bir sıkıntı n yoksa hic bekleme derim yinede hakkinda hayirlisi neyse o olsun....Hadi gözün aydın canım. Ya benim olmayacak gibi bu gidişle. İzinler sanmıyorum açılsın, umudum kalmadı. Normal olmazsa benim seneye kalıyor malesef bende hiç istemiyorum kalsın. Raporda sıkıntı olur sanırsam ama yinede doktora email atacağım. Bakalım nasıl bir şey önerecek. Rabbimden hayırlısını istiyorum artık. Bazen bizim için şer görünen birşey hayır olabiliyor o nedenle olmazsa da ısrar etmeyeceğim.
Canım maddi sıkıntım yok ama işte nasıl olacak. Bulunduğumuz ilde yok. Doktora yazdım oda demiş ordanda takip edilebilir son aşamada gelirsin. Gelirimde gelmesine şuan 1 gün bile izin yok. 8-5 üniversitedeyiz. Düşünsene transfer olcam hoop hiç durmadan uçağa binip geleceğim. Bana saçma geldi. Stresten tutmaz yani, ben panik atak yaparım yani.saģol canim eger maddiyatla ile ilgili bir sıkıntı n yoksa hic bekleme derim yinede hakkinda hayirlisi neyse o olsun....
inşallah canım benim 2 side transfer edildimiyok cnm üzülme sen 2 tanesi bile sağlam kalsa yeter bak benim 11 yunurtadan geriye 2 tane kaliteli embriyo kaldi
tatlım zaten progestan iğneyle rahim kalınlığın artacak kafana dert rtme benim 7. gün 12-13 tü 19-20 çıkıyor onlar rahat olCnm bence normal rahim kalınlığında iyi dert etme bence
Canımmm Allah varsa gam yok biz müslümanız bunu bize veren Allah olduğunuda biliyoruz bol bol tefricye ve meryem suresi okuBiz de varikosel de yok hadi olsa da ameliyat olsa iyleşse inş bende öyle bir haber alırım:)
gecmis olsun canim biraz sakin ol sadece puregonmu alıyorsun m erional gonalf vs...başka bişey verilmedimi benim cts yumoslar toplanacak ama birkes olsun e2 bakilmadi.mesala hiç ilacın dozu artilmadimi gün ola hayrola bakalım yarin olsun belkide yumoslarin çok güzel tepki verecek tamam endişelenmeye haklisin ama bu kadar stres yapmaMrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum
ultrasyonda bakılan yumurta büyüklüklerine göreKizlar merhaba
Opu olanlar transfer olanlar ve olacaklar hayırlı olsun insallah.
Bende baslayabilseydim bi..
Kizlar ilac dozunu en basta neye gore belirliyo
Sadece puregon verildi 6 7 kere bakilmiştir hatta hergun bakılıyo 2600lerdeymiş 1900 lerlere düşmüş dr bunuda ayarlayamıyosa ben artık ne dıyeyımgecmis olsun canim biraz sakin ol sadece puregonmu alıyorsun m erional gonalf vs...başka bişey verilmedimi benim cts yumoslar toplanacak ama birkes olsun e2 bakilmadi.mesala hiç ilacın dozu artilmadimi gün ola hayrola bakalım yarin olsun belkide yumoslarin çok güzel tepki verecek tamam endişelenmeye haklisin ama bu kadar stres yapma
canım peki adetin 2. günü kaçtı bana değerin yüksek geldi de benim 28 le başladı mesela 720 lere çıktı yada yumurtamı çok kş bukadar 2600 olmuşSadece puregon verildi 6 7 kere bakilmiştir hatta hergun bakılıyo 2600letdeymiş 1900 lerlere düşmüş dr bunuda ayarlayamıyosa ben artık ne dıyeyım
Bilmiyorum cnm testlerımı geri almadım yarın butun testlerimi alcm ve baska dra gıtcem bana boyle soylendı sanırım ihmal var hiç guvenmiyorum surekli e2 iye bakilip 70 tl lik ignne sattılar sonrada iptal dedilercanım peki adetin 2. günü kaçtı bana değerin yüksek geldi de benim 28 le başladı mesela 720 lere çıktı yada yumurtamı çok kş bukadar 2600 olmuş
canı. bak dr.değilim ama mantıken bakıldığında eğer yumurtaların cvp vermiyorsa ilacın dozu artırılır.benim yumurta durumum okadar iyi olduğu halde bana puregon ve m erional verdi hemde bugünde kullandim yani12 gün iğne kullandim senin yumurta rezervin nekadar iyi olursa olsun puregonun yanında ya m erional yada gonalf verilmeliydi diye dusunuyorum[/QUOTE]drQUOTE="SonsuzMasalim, post: 47348627, member: 718740"]Sadece puregon verildi 6 7 kere bakilmiştir hatta hergun bakılıyo 2600letdeymiş 1900 lerlere düşmüş dr bunuda ayarlayamıyosa ben artık ne dıyeyım