Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canım maddi sıkıntım yok ama işte nasıl olacak. Bulunduğumuz ilde yok. Doktora yazdım oda demiş ordanda takip edilebilir son aşamada gelirsin. Gelirimde gelmesine şuan 1 gün bile izin yok. 8-5 üniversitedeyiz. Düşünsene transfer olcam hoop hiç durmadan uçağa binip geleceğim. Bana saçma geldi. Stresten tutmaz yani, ben panik atak yaparım yani.
canim rapor yazabiliyorlar tüp bebekte

Cnm acaba pko var dıyemi bilmiyorum ki hiç deneyimim yok ilk denemem olacaktı bilenler yazarsa sevinirim canım sıkıldı tüp bebek bile yapamayacm ee ne kaldı gerıye sadece pko var dıye tıpta careyi tükettim
bence senin doktor ilaclarin dozunu ayarlayamamis cnm. üzülme daha iyi bi doktora gidersin. insallah gerek de kalmaz

iyi geceler kizlar merkez vesikalik fotaraf istedi acaba eski vesikalik olsa olurmu birde bilgilendirme hasta onay belgesi verdile icinde olusan bütün riskler hastaya aittir diyor sizinkide boyleymiydi

iyi geceler kizlar merkez vesikalik fotaraf istedi acaba eski vesikalik olsa olurmu birde bilgilendirme hasta onay belgesi verdile icinde olusan bütün riskler hastaya aittir diyor sizinkide boyleymiydi
aynen tatlım bendende istediler yeni yok eski götüreceğim mecburen yani sonuçta bize ait isteyerek uapıyoruZ ama öyle bişey verilmedi imzalamadım ya sadece anestezi alırken

canim bend 5tane cetrotide kullandim okadar tupbebek yapan arkadisimoldu ilk defalarca sende görüyorum sadece puregon kullanan.valla anlamadım.hakkında hayırlısı olsun
Canım geçen doktor banada puregon ve menapur demişti. O nasılki? İlkinde gonal f kullanmıştım ben.

Canım rapor yazılabilirde ünv kabul edermi önce onu öğrenmem lazım.yarın birde onu sorayım. Birde ünvde kimseye tüp yaptıracağım diyememki. Bir çözüm bulmaya çalışacağım
anladik cnm zor bi durum o zaman tanidik bi doktor bulup farklı bi rahatsızlığın varmis gibi rapor alcan o zamam eğer rapor kabul oluyorsa

X