Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

anladik cnm zor bi durum o zaman tanidik bi doktor bulup farklı bi rahatsızlığın varmis gibi rapor alcan o zamam eğer rapor kabul oluyorsa
canım şimdi gittim sordum dediler dekanla görüşmeniz lazım. Memur dedi benim bugün acil bi işim vardı bana da vermedi bir günlük izin dedi. Zor yani.

canım sorunu tam anlamadım bir
daha açarmisin))))sen hangi rapordan bahsediyorsun.izin için rapor mu yoksa devletin tupbebek karsilacaği rapor mu?

Yok canım rapor demedim, sen bi arkadaşa menagon iğne duymadım hiç ben cetroite kullanıyorum demiştinya. Bende ona dayanarak yazdım. Heralde bende menagon kullancam diye

canim sen nasılsın hamislik nasil gidiyor inşallah ki öylesindir tes yapmayı dusunuyor musun?
canim valla hic farkli bi durumum yok nötr bi haldeyim :) ben annemde kaliyorum annem bakiyor bana sağolsun. testlerimin hepsi evde kalmis bunda da var bi hayir dedim test yapmaktan vazgectim simdilik

yok canım menagon değil m erional,puregon,birde cetrotide bunları kullandim hııım rapor deyince bende tupbebek raporu sandım.eeee canim sende tupbebek yapacağını şöyle kesin izin verirler

iyi geceler kizlar merkez vesikalik fotaraf istedi acaba eski vesikalik olsa olurmu birde bilgilendirme hasta onay belgesi verdile icinde olusan bütün riskler hastaya aittir diyor sizinkide boyleymiydi
evet bende imzaladım o kağıdı.resmin zamanı önemli değil canım. dosyana takıyorlar

anladik cnm zor bi durum o zaman tanidik bi doktor bulup farklı bi rahatsızlığın varmis gibi rapor alcan o zamam eğer rapor kabul oluyorsa
canım rapor kesinlikle verilmeyecek. rapor verilecek kadar rahatsız olanlar hastaneye yatıralarak tedavi edilecekmiş

merhaba kızlar biraz önce tüp bebek merkezinden aradılar 12 yumurtanın 10 tanesi matürmüş 8 tanesi döllenmiş yarın tekrar bilgi vereceklermiş güzel güzel bölünsünler
Ayy masallah insallah cok saglikli embriyolarin olur yarin kalitesi icinmi aricaklar transfer icinmi peki

canım rapor kesinlikle verilmeyecek. rapor verilecek kadar rahatsız olanlar hastaneye yatıralarak tedavi edilecekmiş
ben doktorumas söylemiştim özel okulda calisiyorum izin almam sorun oluyor bu gidişle işten atilcam diye öyle deyince rapor yazarim ben sana dedi

kalitesi için arayacaklar anladığım kadarı ile transfer hakkında hiç birşey diyen olmadı
canim transfer gününe embriyolarin gidişatına göre karar veriyorlar eğer 3. gün de 4ten fazla embriyo varsa kaliteli 5. günü beklerler o zaman 5. gün embriyosu transfer ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…