regli iken girme cnm mikrop filan kaptirirsin belkiBem de hem regli hem iğne ama off
Naptin canim bilgi verdiler mi olgun yumurta sayisini?regli iken girme cnm mikrop filan kaptirirsin belki
Canim birsey olmaz ama vurulduktan hemen sonra girmemeni tavsiye ederim igne yeri kapanmiyor hemen ve enfeksiyon riski yuksek allah korusun tedavi asamasinda enfeksiyon olmamasi gerekir aslinda hic girmesen daha garanti ama :)Kızlar iğne vuruluyirum gonalf. Denize girsem bir sey olur mu ki?
ben girmiştim bir sıkıntı olmadı saatini geçirme. yanlız ben adet değildim. adetim bittikden sonra girdimKızlar iğne vuruluyirum gonalf. Denize girsem bir sey olur mu ki?
tamam canım kuzuma hasretim yaptı listeyi ona söyleyelim eklesinemily07 canım benide eklersen listeye çok mutlu olurum, 24 yaşındaym, Almanyada, erkek infertilite, adetimi bekliyorm muhtemelen 27 temmuz adet olucam ilk denemem olucak :)
O kadar üzerinde durmadim ki canım . Hepsi topu off yazdım .yaaa canım sende girme ne olacak gittim eğlendim sadece elimi denize soktum.iğneyi bilmem ama regli durumu da bütün rahim damarları açık o yuzden girmedim yani bu kadar tedaviye giriyoruz bari degsin tedavi ni bitirdikten sonra girersin bunun üzerinde bu kadar durulacak ne varki.....
canim 11 yumurta toplandi dediler başka bisi demediler pazartesi arayıp bilgi vercekmis. anestezi etkisi ile saf gibiydim hic bisi soramadimNaptin canim bilgi verdiler mi olgun yumurta sayisini?
Nerede tedavi görüyorsunuz.bize mikroenjeksiyon falan demediler embriyologla bi transferden önce görüştük.zaten artık herkese mikro oluyor diye biliyorumKızlar bu arada embriyologum yumurtaları mikroenjeksiyon ile dollendirecegini söyledi. daha önce hic soylememislerdi bunu. sizlerinde öyle mi oldu?Themodernmumma
ben bilmiyordum hatta mikro icin ekstra para aliniyor saniyordum sevindim böyle olmasina. izmir tinaztepe hastanesi cnmNerede tedavi görüyorsunuz.bize mikroenjeksiyon falan demediler embriyologla bi transferden önce görüştük.zaten artık herkese mikro oluyor diye biliyorum
Genelde oyle oluyor canim, daha cok yumurta dollenebiliyor.Kızlar bu arada embriyologum yumurtaları mikroenjeksiyon ile dollendirecegini söyledi. daha önce hic soylememislerdi bunu. sizlerinde öyle mi oldu?Themodernmumma
canim bu yazdıklarımı sana istinade yazdimO kadar üzerinde durmadim ki canım . Hepsi topu off yazdım .
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
| 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
| 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
| 32 | 1 | Ankara Tüp Bebek MRK | - | Beklemede | 16 Temmuz | - |
Y yeliz001 | 21 | 2 | Kayseri Acıbadem | Sperm sayı ve hareket azlığı | Tedavi aşamasında | - | - |
S Seydaulu | 25 | 1 | Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK | Pko | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem Eskişehir | Tüp tıkanıklığı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem İstanbul | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
@ervanazim | 25 | - | Ankara HRS hastanesi | Sperm hareket sorunu | Tedavi aşamasında | - | - |
| - | 1 | - | - | Eylülü bekliyor | - | - |
| - | 1 | Çamlıca Medicana | - | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 24 | 1 | Almanya | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |