Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kızlar iğne vuruluyirum gonalf. Denize girsem bir sey olur mu ki?
Canim birsey olmaz ama vurulduktan hemen sonra girmemeni tavsiye ederim igne yeri kapanmiyor hemen ve enfeksiyon riski yuksek allah korusun tedavi asamasinda enfeksiyon olmamasi gerekir aslinda hic girmesen daha garanti ama :)

O kadar üzerinde durmadim ki canım . Hepsi topu off yazdım .

Slm kızlar bugün eşim sperm testi verdi. Şükür ki sperm var. Toplam hareket 2.6 ama şükürki sperm çıkışı var. Eşime azosperm tanısı koyulmuştu.

Kızlar bu arada embriyologum yumurtaları mikroenjeksiyon ile dollendirecegini söyledi. daha önce hic soylememislerdi bunu. sizlerinde öyle mi oldu? Themodernmumma

Kızlar bu arada embriyologum yumurtaları mikroenjeksiyon ile dollendirecegini söyledi. daha önce hic soylememislerdi bunu. sizlerinde öyle mi oldu? Themodernmumma
Nerede tedavi görüyorsunuz.bize mikroenjeksiyon falan demediler embriyologla bi transferden önce görüştük.zaten artık herkese mikro oluyor diye biliyorum

Nerede tedavi görüyorsunuz.bize mikroenjeksiyon falan demediler embriyologla bi transferden önce görüştük.zaten artık herkese mikro oluyor diye biliyorum
ben bilmiyordum hatta mikro icin ekstra para aliniyor saniyordum sevindim böyle olmasina. izmir tinaztepe hastanesi cnm

lütfen aklına bişey gelmesin sadece senin için söyledim.asla niyetim kimseyi kırmak değil özellikle böyle hassa bir süreçten geçerken .seni uzduysem kusura bakma lütfen malum bir senede almamız gereken hormonu 15 gün içinde aliyoruz

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
hilal1907 311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
yumiti 321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz-
Y yeliz001 212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
S Seydaulu 251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--
Nasaa0303 281Acıbadem EskişehirTüp tıkanıklığıTedavi aşamasında--
Tuanam21 281Acıbadem İstanbulErkek infertilitesiBekliyor--
@ervanazim25-Ankara HRS hastanesiSperm hareket sorunuTedavi aşamasında--
elaaaam -1- - Eylülü bekliyor--
elmasli -1Çamlıca Medicana-Ağustosu bekliyor--
Umudummm0809 241AlmanyaErkek infertilitesiBekliyor--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…