Yok canım kırılmadım. Aynen Allah ülkemizi korusun. Kendini bilmezleri ıslah etsin.En Büyük TÜRKIYe RABBİM ülkemizi korusun inşallah
RABBİM vatan hainlerini kahretsinDun gece yazdım ama görünmüyor Allah bunu yapanları ıslah etsin. yazıklar olsun bunu yapanlara..
Canım kaç doz gonalf kaç gün kullandın?RABBİM vatan hainlerini kahretsin
hepsinin cezasını versin şehit olan vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin yaralilara şifa versin:))))evet canim bende de çok kasik ve bel ağrısı var.birazdan c atlatma ignemi yapacagim
canım ben hergün 150ünite puregon,merional75ml bugünde c atlatma ignemi vurdum son olarakta yarin bütün iğneleri bitecek pzt randevu var aşırı bel ağrım var..Canım kaç doz gonalf kaç gün kullandın?
24 yasındayım ılk tup bebek deneyımım olacak ıns esımde morfolojı sorunu var
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - ShinSeGi 27 1 İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - @ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek MRK Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - @kuzuma hasretim 31 1 Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.Pko Ağustosu bekliyor - - papatyyaa123 27 2 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Erkek İnfertilitesi Tedavi aşamasında - - emily07 35 3 Antalya Tüp Bebek MRK Sebepsiz İnfertilite 1 Ağutos Transfer olacak 10 Ağustos - @yumiti 32 1 Ankara Tüp Bebek MRK - Beklemede 16 Temmuz - @yeliz001 21 2 Kayseri Acıbadem Sperm sayı ve hareket azlığı Tedavi aşamasında - - S Seydaulu 25 1 Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK Pko Tedavi aşamasında - - @Nasaa0303 28 1 Acıbadem Eskişehir Tüp tıkanıklığı Tedavi aşamasında - - @Tuanam21 28 1 Acıbadem İstanbul Erkek infertilitesi Bekliyor - - @ervanazim 25 - Ankara HRS hastanesi Sperm hareket sorunu Tedavi aşamasında - - elaaaam - 1 - - Eylülü bekliyor - - @elmasli - 1 Çamlıca Medicana - Ağustosu bekliyor - - @Umudummm0809 24 1 Almanya Erkek infertilitesi Bekliyor - -
Yas 26 deneme 2 Antalya Ivf
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - ShinSeGi 27 1 İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - @ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek MRK Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - @kuzuma hasretim 31 1 Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.Pko Ağustosu bekliyor - - papatyyaa123 27 2 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Erkek İnfertilitesi Tedavi aşamasında - - emily07 35 3 Antalya Tüp Bebek MRK Sebepsiz İnfertilite 1 Ağutos Transfer olacak 10 Ağustos - @yumiti 32 1 Ankara Tüp Bebek MRK - Beklemede 16 Temmuz - @yeliz001 21 2 Kayseri Acıbadem Sperm sayı ve hareket azlığı Tedavi aşamasında - - S Seydaulu 25 1 Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK Pko Tedavi aşamasında - - @Nasaa0303 28 1 Acıbadem Eskişehir Tüp tıkanıklığı Tedavi aşamasında - - @Tuanam21 28 1 Acıbadem İstanbul Erkek infertilitesi Bekliyor - - @ervanazim 25 - Ankara HRS hastanesi Sperm hareket sorunu Tedavi aşamasında - - elaaaam - 1 - - Eylülü bekliyor - - @elmasli - 1 Çamlıca Medicana - Ağustosu bekliyor - - @Umudummm0809 24 1 Almanya Erkek infertilitesi Bekliyor - -
Catlamayi engelleme ignesicnmKizlar cetrotide catlatma ignesimi
aaaâaa oylemi hemsire catlatma ignesi diye soylemisti.bende o igneden bugün kullandı yarin da kullanacağım.yani opu) olmayacak mi?Catlamayi engelleme ignesicnm
hayir cnm bende yapmadi ama yum toplama günü yaklastikca şişkinlik halsizlik carpinti filan oldu bendeArkadaşlarbenim bacaklarım ve ayaklarim çok ağrıyor . Kemiklerim çok fena. Gonalf sizde böyle bir durum oluşturdu mu?
Canim ben 3 4gun kullanmistim o cok kotu yapiyor dr bana yatarken ic demisti cunku basdonmeside yaptigi icin bulanti kusma yapiyor eger dr saat vermediyse yatarken icmeni tavsiye ederim sikayetini azaltir insallahKizlar doktor siskinligi onlesin diye dostineks verdi yum toplmadan 1 gün önce başladım ne alaka bilmiyorum ama her aksam iciyorum mahfoldum bulanti, kusma, midem de yanmakorkunc düzeyde doktoru arayip sormak da aklima gelmedi. sizlerden var mi kullanan?
yatarken iciyorum zaten cnm. 3 gündür içiyorum bugun iyice mahfoldu midem. doktoru aradim acmadi acaba bugun ara versem mi? bu zaten normalde haftada 2 kere icilen bi hap ben 3 gündür üst üste içtiğim icin agir geldi sanirimCanim ben 3 4gun kullanmistim o cok kotu yapiyor dr bana yatarken ic demisti cunku basdonmeside yaptigi icin bulanti kusma yapiyor eger dr saat vermediyse yatarken icmeni tavsiye ederim sikayetini azaltir insallah
Tam mi iciyorsun yarimmi ben yarim yatim icmistim ve cidden kotu yapiyoryatarken iciyorum zaten cnm. 3 gündür içiyorum bugun iyice mahfoldu midem. doktoru aradim acmadi acaba bugun ara versem mi? bu zaten normalde haftada 2 kere icilen bi hap ben 3 gündür üst üste içtiğim icin agir geldi sanirim