Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

kizlar stresten yerimde duramiyorum ülkemiz için dua zamani doğacak evlatlarımız.vesayetin altına girmemeli buneya 2016 da yapılacak birseymi

Arkadaşlarbenim bacaklarım ve ayaklarim çok ağrıyor . Kemiklerim çok fena. Gonalf sizde böyle bir durum oluşturdu mu?

Dun gece yazdım ama görünmüyor Allah bunu yapanları ıslah etsin. yazıklar olsun bunu yapanlara..
RABBİM vatan hainlerini kahretsin
hepsinin cezasını versin şehit olan vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin yaralilara şifa versin:))))evet canim bende de çok kasik ve bel ağrısı var.birazdan c atlatma ignemi yapacagim

RABBİM vatan hainlerini kahretsin
hepsinin cezasını versin şehit olan vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin yaralilara şifa versin:))))evet canim bende de çok kasik ve bel ağrısı var.birazdan c atlatma ignemi yapacagim
Canım kaç doz gonalf kaç gün kullandın?

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
@ES2607311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
@kuzuma hasretim311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
@yumiti321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz-
@yeliz001212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
S Seydaulu 251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--
@Nasaa0303281Acıbadem EskişehirTüp tıkanıklığıTedavi aşamasında--
@Tuanam21281Acıbadem İstanbulErkek infertilitesiBekliyor--
@ervanazim25-Ankara HRS hastanesiSperm hareket sorunuTedavi aşamasında--
elaaaam elaaaam -1- - Eylülü bekliyor--
@elmasli-1Çamlıca Medicana-Ağustosu bekliyor--
@Umudummm0809241AlmanyaErkek infertilitesiBekliyor--
24 yasındayım ılk tup bebek deneyımım olacak ıns esımde morfolojı sorunu var

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
@ES2607311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
@kuzuma hasretim311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
@yumiti321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz-
@yeliz001212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
S Seydaulu 251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--
@Nasaa0303281Acıbadem EskişehirTüp tıkanıklığıTedavi aşamasında--
@Tuanam21281Acıbadem İstanbulErkek infertilitesiBekliyor--
@ervanazim25-Ankara HRS hastanesiSperm hareket sorunuTedavi aşamasında--
elaaaam elaaaam -1- - Eylülü bekliyor--
@elmasli-1Çamlıca Medicana-Ağustosu bekliyor--
@Umudummm0809241AlmanyaErkek infertilitesiBekliyor--
Yas 26 deneme 2 Antalya Ivf

Kizlar doktor siskinligi onlesin diye dostineks verdi yum toplmadan 1 gün önce başladım ne alaka bilmiyorum ama her aksam iciyorum mahfoldum bulanti, kusma, midem de yanma :kusmuk:korkunc düzeyde doktoru arayip sormak da aklima gelmedi. sizlerden var mi kullanan?

Kizlar doktor siskinligi onlesin diye dostineks verdi yum toplmadan 1 gün önce başladım ne alaka bilmiyorum ama her aksam iciyorum mahfoldum bulanti, kusma, midem de yanma :kusmuk:korkunc düzeyde doktoru arayip sormak da aklima gelmedi. sizlerden var mi kullanan?
Canim ben 3 4gun kullanmistim o cok kotu yapiyor dr bana yatarken ic demisti cunku basdonmeside yaptigi icin bulanti kusma yapiyor eger dr saat vermediyse yatarken icmeni tavsiye ederim sikayetini azaltir insallah

Canim ben 3 4gun kullanmistim o cok kotu yapiyor dr bana yatarken ic demisti cunku basdonmeside yaptigi icin bulanti kusma yapiyor eger dr saat vermediyse yatarken icmeni tavsiye ederim sikayetini azaltir insallah
yatarken iciyorum zaten cnm. 3 gündür içiyorum bugun iyice mahfoldu midem. doktoru aradim acmadi acaba bugun ara versem mi? bu zaten normalde haftada 2 kere icilen bi hap ben 3 gündür üst üste içtiğim icin agir geldi sanirim

yatarken iciyorum zaten cnm. 3 gündür içiyorum bugun iyice mahfoldu midem. doktoru aradim acmadi acaba bugun ara versem mi? bu zaten normalde haftada 2 kere icilen bi hap ben 3 gündür üst üste içtiğim icin agir geldi sanirim
Tam mi iciyorsun yarimmi ben yarim yatim icmistim ve cidden kotu yapiyor

X