- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Yaaa ne diyosun ben hicbi sey gormemistimtelefonumda uygulaması var orada resim ve bilgilerini görüyorsun canım. ali fuat bana rahimin yamuk ameliyat olmazsan bebeklerin tutsada ölür dedi. bir sürü doktora gittim yalanladı. o adam kafayı bozmuş bence
Uygulamanin adi ne canim ?telefonumda uygulaması var orada resim ve bilgilerini görüyorsun canım. ali fuat bana rahimin yamuk ameliyat olmazsan bebeklerin tutsada ölür dedi. bir sürü doktora gittim yalanladı. o adam kafayı bozmuş bence
hitreskopi çekilmek için yalan söylüyor. 800tl kazanacak ya. kemal bey ya hiçbirşey yok. saçmalık dedi.Yaaa ne diyosun ben hicbi sey gormemistim( hemen indireyim. Ali Fuat Bey 1 hafta aglatti beni. Hakkimi helal etmiyorum zaten. Rezil etti.
antalya ıvf yaz çıkıyorUygulamanin adi ne canim ?
Android icin mi acaba ? Iphone da cikmadiantalya ıvf yaz çıkıyor
Tedavimin basi aglayarak gecti, sonradan IVF ye gecince yuzum guldu. Ama neyseki yine de 3 dondurulmus var o kadar uzuntuye. Hayirlisi bakalim.hitreskopi çekilmek için yalan söylüyor. 800tl kazanacak ya. kemal bey ya hiçbirşey yok. saçmalık dedi.
Bu arada ben haftaya kaplicalara da gidecegim, destek olsun diye :)antalya ıvf yaz çıkıyor
bilmiyorum ama internet sitesine gir orada hasta portalına gir. tc ve şifre ile girebiliyorsun. şifre dosya numaran sanırım oradada resimler varAndroid icin mi acaba ? Iphone da cikmadi
faydası mı varmış kaplıcanın duymadım hiçBu arada ben haftaya kaplicalara da gidecegim, destek olsun diye :)
Ya usutuyoruz falan ya, bi iltihap atarim diye heveslendim bakalim.faydası mı varmış kaplıcanın duymadım hiç
Bende su kalitede dondurulmustur diye bi sey yazmiyor canim. Baktim simdibilmiyorum ama internet sitesine gir orada hasta portalına gir. tc ve şifre ile girebiliyorsun. şifre dosya numaran sanırım oradada resimler var
bence onu doktora sor öyle git derim canım. sakıncasıda olabilir.Ya usutuyoruz falan ya, bi iltihap atarim diye heveslendim bakalim.
bende bir şema gözüküyor telefonumda orada a,b diye kaliteleri yazıyorBende su kalitede dondurulmustur diye bi sey yazmiyor canim. Baktim simdi
Sordum canim sakincasi yokmus.bence onu doktora sor öyle git derim canım. sakıncasıda olabilir.
Hangi sekmede peki canim ?bende bir şema gözüküyor telefonumda orada a,b diye kaliteleri yazıyor
tedavilerim sekmesindeHangi sekmede peki canim ?
hakkında hayırlısı olsun canımAğustosta başlayacağım. İlk deneme olacak .sebepsiz. Çamlıca medicana da olacak. Sevgiler.