hadi geçmiş olsun. inşallah bolca kaliteli embriyoların olur canım.Kizlar yumurtalar toplandi 11 adet yumurta toplanmis cok şükür insallah hepsi kaliteli olur bol bol embriyo olur insallah. esimin spermleri de cok iyi çıktı. suan anestezinin sersemligi var hala biraz ama cok kolay oldu cok hafif bi ağrim var o kadar :)
Sende ne yaziyor cnm nasil bi ifade 1AA falan mi yazacak ?tedavilerim sekmesinde
isKizlar yumurtalar toplandi 11 adet yumurta toplanmis cok şükür insallah hepsi kaliteli olur bol bol embriyo olur insallah. esimin spermleri de cok iyi çıktı. suan anestezinin sersemligi var hala biraz ama cok kolay oldu cok hafif bi ağrim var o kadar :)
evet canımSende ne yaziyor cnm nasil bi ifade 1AA falan mi yazacak ?
Hay Allah bulamadim bi turlu, buldugum da beni sevindirmeyecek bi sey mi acaba koymamislar.evet canım
canım inşallah hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir.son catlama ignem pazar gunu olucak acaba benim nezaman opu)olur...Kizlar yumurtalar toplandi 11 adet yumurta toplanmis cok şükür insallah hepsi kaliteli olur bol bol embriyo olur insallah. esimin spermleri de cok iyi çıktı. suan anestezinin sersemligi var hala biraz ama cok kolay oldu cok hafif bi ağrim var o kadar :)
Canimmmm hayirli olsun opu insallah hemen hemen hepsi saglikli bir sekilde dollenir ne zaman transfer bellimi dondurcaklarmi once canim hadi bakalim surecin yarisi bitmis :)Kizlar yumurtalar toplandi 11 adet yumurta toplanmis cok şükür insallah hepsi kaliteli olur bol bol embriyo olur insallah. esimin spermleri de cok iyi çıktı. suan anestezinin sersemligi var hala biraz ama cok kolay oldu cok hafif bi ağrim var o kadar :)
catlatma ignesinden 36 saat sonra oldu benim cnmcanım inşallah hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir.son catlama ignem pazar gunu olucak acaba benim nezaman opu)olur...
ya pazartesi ya sali ya da carsamba koncak cnm.fazla embriyom olursa kaliteli onlari dondurtcaz insallahCanimmmm hayirli olsun opu insallah hemen hemen hepsi saglikli bir sekilde dollenir ne zaman transfer bellimi dondurcaklarmi once canim hadi bakalim surecin yarisi bitmis :)
canım takma bu kadar kaliteli olmasa zaten dondurma yapmazlardı.Hay Allah bulamadim bi turlu, buldugum da beni sevindirmeyecek bi sey mi acaba koymamislar.
çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra olacak canımcanım inşallah hepsi kaliteli embiriyolar haline gelir.son catlama ignem pazar gunu olucak acaba benim nezaman opu)olur...
Dogru diyorsun, bi de sanirim tutmasi kalitesine bakmiyor,hayirlisi bakalim.canım takma bu kadar kaliteli olmasa zaten dondurma yapmazlardı.
Konunuza iştirak ettim kusura bakmayın .insallah tedavinizin sonucu güzel olur.Allahım hepimize hyrli evlatlar nasip eder.Arkadaşlar 2 denemeden sonra tekrar 8 haziranda tüp bebeğe başlayacağım. Bu aylarda yaptıracak olan arkadaşlarla bu süreci beraber geçirmek isterim. Birbirimize destek olalım öğrendiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım. Zor bir süreç ve kimse ile konuşulmuyor.
canım il dışından bu iğne kargo ile yollanmaz dolapta saklanıyor çünkü.Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım.devlet ilaclarimi karşılamıyor bu yüzden çok zor durumda kaldım.Gonal -f ilacina acilen ihtiyacım var.tedavisi bitip elinde bu ve diğer ilaçlardan olan varsa lütfen bana ulaşırsa çok memnun olurum.teşekkür ediyorum.05426108684
Kızlar iğne vuruluyirum gonalf. Denize girsem bir sey olur mu ki?
Bem de hem regli hem iğne ama offvalla canım girilir mi girilmezmi bilmem ama ben şahsen girmedim.yani iğne kullandığım için birde regli olduğum icin kendimi riske atmak istemedim.
yaaa canım sende girme ne olacak gittim eğlendim sadece elimi denize soktum.iğneyi bilmem ama regli durumu da bütün rahim damarları açık o yuzden girmedim yani bu kadar tedaviye giriyoruz bari degsin tedavi ni bitirdikten sonra girersin bunun üzerinde bu kadar durulacak ne varki.....Bem de hem regli hem iğne ama off
ben girdim cnm hic bisey olmadiKızlar iğne vuruluyirum gonalf. Denize girsem bir sey olur mu ki?