tam iciyorum cnmTam mi iciyorsun yarimmi ben yarim yatim icmistim ve cidden kotu yapiyor
Catlatma ignesini vuruldugun gunden 36 saat sonra.aaaâaa oylemi hemsire catlatma ignesi diye soylemisti.bende o igneden bugün kullandı yarin da kullanacağım.yani opu) olmayacak mi?
Dollenme bilgisini vermediler mi canim naptin ?tam iciyorum cnm
canim pazartesi aricaz demislerdi ben bugün yinede merak edip aradim embriyolog suan burda degil ama olumsuz bi durum olsa arardi demekki hersey yolunda dediDollenme bilgisini vermediler mi canim naptin ?
tam iciyorum cnm[/QUOTEcanim şöyle söyleyim cetrotide ignesi vuruldum bu iğne çatlama iğnesi olarak sayılıyor mu?sayılmıyor mu? bu iğneden sonra opu olucak mi yoksa tekrar ignemi verecekler...kusura bakma çok soru sordum
canim pazartesi aricaz demislerdi ben bugün yinede merak edip aradim embriyolog suan burda degil ama olumsuz bi durum olsa arardi demekki rhersey yolunda dedi
canım pardon bu soruyu SASSENACHANe sormuştum yanlışlıkla sana geldi))))))canim bence embiriyolarin durumunu sana bildirmeleri gerekirdicanim pazartesi aricaz demislerdi ben bugün yinede merak edip aradim embriyolog suan burda degil ama olumsuz bi durum olsa arardi demekki hersey yolunda dedi
Hangi soruyu canim ?canım pardon bu soruyu SASSENACHANe sormuştum yanlışlıkla sana geldi))))))canim bence embiriyolarin durumunu sana bildirmeleri gerekirdi
bana ameliyat onlugu giydirmislerdi uyandigimda yatagimdaydim ve ameliyat onlugu vardi hala üstümde 1-2 saat kadar yattiktan sonra kiyafetlerimi giyip çıktım hastaneden. cok az bi kanamam oldu yataga da biraz geçmiş yanina ped al istersenKızlar ya uyutularak yumurta toplıyacaklarya uyandıktan sonra ustunuz basınız ne durumda oluyo
canım aslinda yazim yukarda duruyor.sana soyle soyleyim.cetrotide ignesini kullandim yarinda kullanacagimHangi soruyu canim ?
hııımm uani bu igne catlatma ignesi degilmi.tekrarmi igne verecekler...canim ben cedrtideyi 5 gün kullandim catlatmayi önleyici bi igne o. yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince catlatma ignesi vercekler 36 saat sonra yum toplama oluyor
Amelıyat onlugu gıyınce sadece alt taraf mı cıplak oluyo cok utanırım yaaaa ve cok korkuyorum nedensebana ameliyat onlugu giydirmislerdi uyandigimda yatagimdaydim ve ameliyat onlugu vardi hala üstümde 1-2 saat kadar yattiktan sonra kiyafetlerimi giyip çıktım hastaneden. cok az bi kanamam oldu yataga da biraz geçmiş yanina ped al istersen
cnm ic camasirimi cikardim biraz acik yazicam ama kilotumu cikardim sutyenim kaldi ameliyat önlüğü tunik gibiydi zaten ama biraz transparan. bende cok utandim Allahtan islem yapicaklari yer odama yakinda hizlica gittimAmelıyat onlugu gıyınce sadece alt taraf mı cıplak oluyo cok utanırım yaaaa ve cok korkuyorum nedense
bende inan anesteziyi alana kadar cok korktum. benim anestezi damardan verildi o bile acımadı ve hemen bayilmisim hic bisi hissetmedim kolay geçtiAmelıyat onlugu gıyınce sadece alt taraf mı cıplak oluyo cok utanırım yaaaa ve cok korkuyorum nedense
evet cnm ayriyetten catlatma ignesi vercek. ne zaman kontrole cagirdi?hııımm uani bu igne catlatma ignesi degilmi.tekrarmi igne verecekler...
canım pzt çağırdı benim merak ettiğim.c atlatma iģnesini nezaman verecekler cvp verdiğin için teşekkür ederim birde bel ağrım çok varevet cnm ayriyetten catlatma ignesi vercek. ne zaman kontrole cagirdi?
bana ignelerin 11. günü verdi doktor cnm ama bu kisiden kişiye degisir. doktor yumurtalari yeterli büyüklükte görünce veriyor.canım pzt çağırdı benim merak ettiğim.c atlatma iģnesini nezaman verecekler cvp verdiğin için teşekkür ederim birde bel ağrım çok var
Cetrotide i catlatma igneni vurulana dek vurulmaya devam edersin. Catlatma ignesini ayrica vurulacaksin ve genelde gece vurulur. 36 saate de opu ya alinirsin.canım aslinda yazim yukarda duruyor.sana soyle soyleyim.cetrotide ignesini kullandim yarinda kullanacagim
bu iğne c atlatma ignesi sayılamaz mi?yani opu)olacak mi.olmayacak mi yoksa tekrar ignemi verecekler.umarım anlatabilmisimdir