Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canim pazartesi aricaz demislerdi ben bugün yinede merak edip aradim embriyolog suan burda degil ama olumsuz bi durum olsa arardi demekki rhersey yolunda dedi
canim pazartesi aricaz demislerdi ben bugün yinede merak edip aradim embriyolog suan burda degil ama olumsuz bi durum olsa arardi demekki hersey yolunda dedi
canım pardon bu soruyu SASSENACHANe sormuştum yanlışlıkla sana geldi))))))canim bence embiriyolarin durumunu sana bildirmeleri gerekirdi

Kızlar ya uyutularak yumurta toplıyacaklarya uyandıktan sonra ustunuz basınız ne durumda oluyo

canim ben cedrtideyi 5 gün kullandim catlatmayi önleyici bi igne o. yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince catlatma ignesi vercekler 36 saat sonra yum toplama oluyor

Kızlar ya uyutularak yumurta toplıyacaklarya uyandıktan sonra ustunuz basınız ne durumda oluyo
bana ameliyat onlugu giydirmislerdi uyandigimda yatagimdaydim ve ameliyat onlugu vardi hala üstümde 1-2 saat kadar yattiktan sonra kiyafetlerimi giyip çıktım hastaneden. cok az bi kanamam oldu yataga da biraz geçmiş yanina ped al istersen

Amelıyat onlugu gıyınce sadece alt taraf mı cıplak oluyo cok utanırım yaaaa ve cok korkuyorum nedense

Amelıyat onlugu gıyınce sadece alt taraf mı cıplak oluyo cok utanırım yaaaa ve cok korkuyorum nedense
cnm ic camasirimi cikardim biraz acik yazicam ama kilotumu cikardim sutyenim kaldi ameliyat önlüğü tunik gibiydi zaten ama biraz transparan. bende cok utandim Allahtan islem yapicaklari yer odama yakinda hizlica gittim

bende inan anesteziyi alana kadar cok korktum. benim anestezi damardan verildi o bile acımadı ve hemen bayilmisim hic bisi hissetmedim kolay geçti

canım pzt çağırdı benim merak ettiğim.c atlatma iģnesini nezaman verecekler cvp verdiğin için teşekkür ederim birde bel ağrım çok var
bana ignelerin 11. günü verdi doktor cnm ama bu kisiden kişiye degisir. doktor yumurtalari yeterli büyüklükte görünce veriyor.

canım aslinda yazim yukarda duruyor.sana soyle soyleyim.cetrotide ignesini kullandim yarinda kullanacagim
bu iğne c atlatma ignesi sayılamaz mi?yani opu)olacak mi.olmayacak mi yoksa tekrar ignemi verecekler.umarım anlatabilmisimdir
Cetrotide i catlatma igneni vurulana dek vurulmaya devam edersin. Catlatma ignesini ayrica vurulacaksin ve genelde gece vurulur. 36 saate de opu ya alinirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…