Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar bugun hastaneye gittim yeni gelebildim eve dugun falan derken kan testi yapildi e2 ve lg testi yarin doktorum ariyacak sonuca gore bn simdi baktim sonuclara ama bisey anlamadim yarin olsun hayir olsun
Sonuclar
Lh. 7.27
E2. 82.01

Çok iyi bi doktor ya ben çok güveniyorum inşallah pozitif sonuç aliriz
İnş canım hepimizin yüzü güler ve buraya hamileyim yazarız.

buradada ağustos devam ediyor canım. mesela benim 1. ağustosda transferim
Benimde 4-5ağustos olacak inşAllah. Ayrıca buradan gitmem ilk burda yazmaya başladım ilk burayı açıp geçmişi okuyorum, sonra diğer sayfalara bakıyorum. Neredeyse aynı zamanlarda sonuç alacağız inşallah olumlu sonuçlanır

Estrofem - Elevit- Corasprin- Inofolic - Crill oil - e vitamini sen ?
Estrofem-Folbiol-Corasprin (şuan bunları alıyorum 9 temmuzda başladım). 26.da benden progestan kan testi istedi ve vajinal ultrasonda rahim kalınlığına bakacaklar. işte ondan sonra ilaçlar artıyor. o günden sonra Estrofem-Folbiol-Corasprin bunların yanına 4 gün Prednol, 4 gün Tetradox, 1 gün Pruluton Depot iğne ve Crinone %8 jele başlıyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun canım

Neredeyse ayni kalan gunlerdeki ilac ilaveleri. Estrofem sadece gunde 1 den sabah aksama sonra da sabah aksam 2 taneye cikiyor benim.

Benim de 27 sinde Progesteron testi ve vajinal ultrason. Hangi merkezde gidiyorsun bence biz ayni merkeze gidiyoruz. Sen de Antalya IVf mi ?

Benim de 27 sinde Progesteron testi ve vajinal ultrason. Hangi merkezde gidiyorsun bence biz ayni merkeze gidiyoruz. Sen de Antalya IVf mi ?
forbiol-estrofem ve jeli 1 ekime kadar kullanaccağım yazıyor. gebelik olursa estrofem bebeğe zarar vermiyormu

Neredeyse ayni kalan gunlerdeki ilac ilaveleri. Estrofem sadece gunde 1 den sabah aksama sonra da sabah aksam 2 taneye cikiyor benim.
estrofem bende sabah akşa 2 ye çıkıyor. sonlara doğru sadece sabah 3 tane alınıyor

Hasan Bey canim, ama hep Murat Beyle gorustum o da ayri bi sey :) kac tane donduruldu bi de kac tane toplandi senin ?
ben takibimi hasan bey yaptıç yumurta toplamayı kemal bey yaptı. transferede kemal bey girecek. 11 toplandı 10 tanesi sağlıklıydı 8 tanesi döllendi. 4 tanesi 1 kalitede donduruldu. senin nasıl oldu

ben takibimi hasan bey yaptıç yumurta toplamayı kemal bey yaptı. transferede kemal bey girecek. 11 toplandı 10 tanesi sağlıklıydı 8 tanesi döllendi. 4 tanesi 1 kalitede donduruldu. senin nasıl oldu
Benim Ali Fuat beyle basladi ve yanlis tedavi uygulamis o yuzden maalesef 8 tane olgun toplandi. 3 tanesi donduruldu. Kalitesinden hic bahsetmediler bize. Neden acaba ? Doktor mu soyledi ?

Benim Ali Fuat beyle basladi ve yanlis tedavi uygulamis o yuzden maalesef 8 tane olgun toplandi. 3 tanesi donduruldu. Kalitesinden hic bahsetmediler bize. Neden acaba ? Doktor mu soyledi ?
telefonumda uygulaması var orada resim ve bilgilerini görüyorsun canım. ali fuat bana rahimin yamuk ameliyat olmazsan bebeklerin tutsada ölür dedi. bir sürü doktora gittim yalanladı. o adam kafayı bozmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…