Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canım mrb, doktor banada ya genart ya hrs olur dedi. Oranın labı nasıl acaba? Benim ilki genartta olmuştu da.
canim valla bende seni merak ettim hatta sana ozelden msj atmayi dusundum.ask olsun niye bizim topikten ayrildin.inan üzüldüm.canim bu topikten ayrılma en azindan senden haberimiz olur.bende dedim ki herhalde kk.kulübüne girmiyordu diye dusundum

Yok canım burayada yazarım zaten takipte ediyorum :) merak etme sen yani, hiç unuturmuyum burayı.

Kizlar benim dün aksamdan beri karnim bayaga şiş. ohss oldum dicek kadar diil cok şükür ama hani iftar zamani yemegi suyu aşırı cok kacirirsiniz da karniniz catlicak gibi olur ya dün aksamdan beri öyle 5 aylik hamile gibi oldum. doktor sislik olmasin diye dostineks verdi güya

:canim senin niye doldurdular yanlış hatırlamıyorsam sende sebebsizdin öyle değilmi?canım özel değilse kaç yıldır evlisiniz
evet benimde sebebsiz canım. ben 4 yıldır evliyim. şuan gittiğim merkez taze embriyo transferi yapmıyor. embriyoları yaklaşık 30-40 gün sonra transfer ediyorlar. o süreçde rahimi dinlendirip hazırlıyorlar. benim ilk 2 denemem taze embriyo ile farklı bir merkezde olmuştu. dondurma olasılığı arttırıyormuş

Benim de ikincim dedigin sekilde. Su anda donduruldular beni bekliyorlar :)

iyi akşamlar, adetinin ikinci günü gidiyorsun sana iğneler ilaçlar veriliyor12-15 gün yumurta takibin oluyorç yumurtalar istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun. o iğne vurulduktan 36 sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor. embriyolar oluşunca 3-5 gün içinde transfer oluyor. hakkında hayırlısı olsun

Yumurta toplama agrılı bır ıslemmı canım

Yumurta toplama agrılı bır ıslemmı canım
anestesi altında yapılıyor. uyandığında hiç bir ağrı hissetmiyorsun. bazı arkadaşlarda hafif bir ağrı olmuş ama adet ağrısından az oluyor. yani hiçbir ağrın olmuyor korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…