- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Canim ben yaptıran arkadaslarla konuştum hrs yi tavsiye ettiler. Lab. Daha iyi dedilerCanım mrb, doktor banada ya genart ya hrs olur dedi. Oranın labı nasıl acaba? Benim ilki genartta olmuştu da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben yaptıran arkadaslarla konuştum hrs yi tavsiye ettiler. Lab. Daha iyi dedilerCanım mrb, doktor banada ya genart ya hrs olur dedi. Oranın labı nasıl acaba? Benim ilki genartta olmuştu da.
canim valla bende seni merak ettim hatta sana ozelden msj atmayi dusundum.ask olsun niye bizim topikten ayrildin.inan üzüldüm.canim bu topikten ayrılma en azindan senden haberimiz olur.bende dedim ki herhalde kk.kulübüne girmiyordu diye dusundumCanım mrb, doktor banada ya genart ya hrs olur dedi. Oranın labı nasıl acaba? Benim ilki genartta olmuştu da.
Yok canım burayada yazarım zaten takipte ediyorum :) merak etme sen yani, hiç unuturmuyum burayı.canim valla bende seni merak ettim hatta sana ozelden msj atmayi dusundum.ask olsun niye bizim topikten ayrildin.inan üzüldüm.canim bu topikten ayrılma en azindan senden haberimiz olur.bende dedim ki herhalde kk.kulübüne girmiyordu diye dusundum
Tamam canım. Bende ona göre hareket ederim. Benim doktor tedaviye göre merkeze karar veririz demişte. Ya genart ya hes yazmış bana.Canim ben yaptıran arkadaslarla konuştum hrs yi tavsiye ettiler. Lab. Daha iyi dediler
Çok iyi bi doktor ya ben çok güveniyorum inşallah pozitif sonuç alirizTamam canım. Bende ona göre hareket ederim. Benim doktor tedaviye göre merkeze karar veririz demişte. Ya genart ya hes yazmış bana.
buradada ağustos devam ediyor canım. mesela benim 1. ağustosda transferimYok canım burayada yazarım zaten takipte ediyorum :) merak etme sen yani, hiç unuturmuyum burayı.
:canim senin niye doldurdular yanlış hatırlamıyorsam sende sebebsizdin öyle değilmi?canım özel değilse kaç yıldır evlisinizburadada ağustos devam ediyor canım. mesela benim 1. ağustosda transferim
evet benimde sebebsiz canım. ben 4 yıldır evliyim. şuan gittiğim merkez taze embriyo transferi yapmıyor. embriyoları yaklaşık 30-40 gün sonra transfer ediyorlar. o süreçde rahimi dinlendirip hazırlıyorlar. benim ilk 2 denemem taze embriyo ile farklı bir merkezde olmuştu. dondurma olasılığı arttırıyormuş:canim senin niye doldurdular yanlış hatırlamıyorsam sende sebebsizdin öyle değilmi?canım özel değilse kaç yıldır evlisiniz
Benim de ikincim dedigin sekilde. Su anda donduruldular beni bekliyorlar :)evet benimde sebebsiz canım. ben 4 yıldır evliyim. şuan gittiğim merkez taze embriyo transferi yapmıyor. embriyoları yaklaşık 30-40 gün sonra transfer ediyorlar. o süreçde rahimi dinlendirip hazırlıyorlar. benim ilk 2 denemem taze embriyo ile farklı bir merkezde olmuştu. dondurma olasılığı arttırıyormuş
2 agustos da benim :)buradada ağustos devam ediyor canım. mesela benim 1. ağustosda transferim
ne zaman transferBenim de ikincim dedigin sekilde. Su anda donduruldular beni bekliyorlar :)
oo aynı zamanda öğreneceğiz. güzel buradan destek oluruz birbirimize kaç tane transfer olacak2 agustos da benim :)
iyi akşamlar, adetinin ikinci günü gidiyorsun sana iğneler ilaçlar veriliyor12-15 gün yumurta takibin oluyorç yumurtalar istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun. o iğne vurulduktan 36 sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor. embriyolar oluşunca 3-5 gün içinde transfer oluyor. hakkında hayırlısı olsunIyı aksamlar kızlar benıde aranıza alırmısınız 4 bucuk senelık evlıyım ve 4,5 senedırde bebegım olmuyor eylulde tup bebege baslıycaz allah kısmet ederse sızlerden rıcam tup bebek asamalarını anlatrmısınız
Yumurta toplama agrılı bır ıslemmı canımiyi akşamlar, adetinin ikinci günü gidiyorsun sana iğneler ilaçlar veriliyor12-15 gün yumurta takibin oluyorç yumurtalar istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun. o iğne vurulduktan 36 sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor. embriyolar oluşunca 3-5 gün içinde transfer oluyor. hakkında hayırlısı olsun
şuan hangi ilaçları kullanıyorsun2 agustos da benim :)
anestesi altında yapılıyor. uyandığında hiç bir ağrı hissetmiyorsun. bazı arkadaşlarda hafif bir ağrı olmuş ama adet ağrısından az oluyor. yani hiçbir ağrın olmuyor korkma canımYumurta toplama agrılı bır ıslemmı canım
hatta ben yumurta toplama yapıldığı gün merkezden çıktım sahile kahvaltıya gittim ve o gün gezdimYumurta toplama agrılı bır ıslemmı canım
Okadar cok korkuyorum kı anlatamam cokkk saol canm bnm allah razı olsunhatta ben yumurta toplama yapıldığı gün merkezden çıktım sahile kahvaltıya gittim ve o gün gezdim