Tesekkur ederim Allah yardimcimiz olsun yüzümüzü güldürsün bi an önce hayirlisiyla bebislerimize hamile kalsak muradimiza ersek dusunmemeye caliyorum bakalim stres yokAaaaa stres yok stres yasak sonu guzel ilan bir tedavi icin niye stres yapalimki aksine mutlu olalimki tedavimiz var degilmi stres hormonlarida etkiliyor canim benim bu sureci dusunmemeye baska seylerle oyalanmaya calis bende ilk denemede oyleydim ama simdi daha sakinim hic merak etme biz naparsak yapalim allahin bize nasip ettigini yasicaz
Canimmmm benim cok tesekkur ederim sende bana cok destek oluyorsun allah rrazi olsun enerji dusurmek yok sonucta neler gecmediki bunlarda gecicek sadece biraz sabir bir bakmisiz hepimiz bebeklerimizden konusuyoruz :)papatyacim:)yüksek enerji le insanın için açıyorsun.lütfen böyle devam resmen insana moral oluyorsun inşalla bu enerji hiç düşmez.....
Canimm yarin eklerim bu gun pc yok esim goturduÇok güzel olmuş ellerinize sağlık benide eklermisiniz yaş 28 erkek infertilite hastane İstanbul acıbadem tüp bebek m. Adetimi bekliyorum tahminen 22 temmuz ilk deneme olucak
canım 2 gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte testi tekrarla 2 katına çıktıysa sağlık bir gebelik geçiriyorsun demektir. sanırım hamilesin gözün aydınArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
ayyyyyyy tebrik ederim.değerlerin kat kat artsın inşallah. sağlıkla kucağına al inşallah. darısı bize.tek embiriyoydu dimi canimArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Valla inşallah yükselir ve inşallah devam eder bu üçüncü hamileliğim bir kalp atışı olmadığı için kürtaj bir dış gebelik bir de bu artık hayırlısı dua edin inşallah bu nasip olurcanım 2 gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte testi tekrarla 2 katına çıktıysa sağlık bir gebelik geçiriyorsun demektir. sanırım hamilesin gözün aydın
Evet. Can'ım tek embriyoayyyyyyy tebrik ederim.değerlerin kat kat artsın inşallah. sağlıkla kucağına al inşallah. darısı bize.tek embiriyoydu dimi canim
Hadi bakalım hayırlı olsun inşaAllah iki katına çıkar yarın sizleri gördükçe moralim düzeliyor umudum artıyorArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Evet canim dik bir sekilde hepsini batiriyosun ciltaltina tam girmedigi icin sislik yapar bide ilaci bitirdikten sonra bikac saniye bekleki ignenin ucundaki ilacta gitsin bende bugun basliyorum ignelere :)
Sanırım tam yapamadık biz iğneyi. Dediğin gibi yapicam canım. Çok teşekkür ederimEvet canim dik bir sekilde hepsini batiriyosun ciltaltina tam girmedigi icin sislik yapar bide ilaci bitirdikten sonra bikac saniye bekleki ignenin ucundaki ilacta gitsin bende bugun basliyorum ignelere :)
Canimmmm tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin neguzel bi haber hep boyle guzel haberler veririz insallah umut oldun bize :)Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Amin canim insallah bizlerede dua etArkadaşlar inşallah katlanarak yükselir pıt pıtlar ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Listeye ekler misinz yas 25 Sperm hareket sorunu ankara HRS hastanesi Muammer dogan. İki gün icinde başlıyorum inşallah bugün lekeler gelmeye başladı yarın adet olucam.