Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

papatyacim:)yüksek enerji le insanın için açıyorsun.lütfen böyle devam resmen insana moral oluyorsun inşalla bu enerji hiç düşmez.....

Tesekkur ederim Allah yardimcimiz olsun yüzümüzü güldürsün bi an önce hayirlisiyla bebislerimize hamile kalsak muradimiza ersek dusunmemeye caliyorum bakalim stres yok

papatyacim:)yüksek enerji le insanın için açıyorsun.lütfen böyle devam resmen insana moral oluyorsun inşalla bu enerji hiç düşmez.....
Canimmmm benim cok tesekkur ederim sende bana cok destek oluyorsun allah rrazi olsun enerji dusurmek yok sonucta neler gecmediki bunlarda gecicek sadece biraz sabir bir bakmisiz hepimiz bebeklerimizden konusuyoruz :)

Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
canım 2 gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte testi tekrarla 2 katına çıktıysa sağlık bir gebelik geçiriyorsun demektir. sanırım hamilesin gözün aydın

Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
ayyyyyyy tebrik ederim.değerlerin kat kat artsın inşallah. sağlıkla kucağına al inşallah. darısı bize.tek embiriyoydu dimi canim

canım 2 gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte testi tekrarla 2 katına çıktıysa sağlık bir gebelik geçiriyorsun demektir. sanırım hamilesin gözün aydın
Valla inşallah yükselir ve inşallah devam eder bu üçüncü hamileliğim bir kalp atışı olmadığı için kürtaj bir dış gebelik bir de bu artık hayırlısı dua edin inşallah bu nasip olur

Evet canim dik bir sekilde hepsini batiriyosun ciltaltina tam girmedigi icin sislik yapar bide ilaci bitirdikten sonra bikac saniye bekleki ignenin ucundaki ilacta gitsin bende bugun basliyorum ignelere :)
Evet canim dik bir sekilde hepsini batiriyosun ciltaltina tam girmedigi icin sislik yapar bide ilaci bitirdikten sonra bikac saniye bekleki ignenin ucundaki ilacta gitsin bende bugun basliyorum ignelere :)
Sanırım tam yapamadık biz iğneyi. Dediğin gibi yapicam canım. Çok teşekkür ederim

Canimmmm tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin neguzel bi haber hep boyle guzel haberler veririz insallah umut oldun bize :)

yumiti canım tebrik ederim. Sonuna kadar sağlıkla gidersiniz inşAllah..
ozlemgts canım ben ağustos topiğine geçtim, ama seni takip ediyorum. Burayıda okuyorum. İnşAllah güzel haberler alacağız..

Canım mrb, doktor banada ya genart ya hrs olur dedi. Oranın labı nasıl acaba? Benim ilki genartta olmuştu da.
Listeye ekler misinz yas 25 Sperm hareket sorunu ankara HRS hastanesi Muammer dogan. İki gün icinde başlıyorum inşallah bugün lekeler gelmeye başladı yarın adet olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…