Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canim bende irenbede tedavi oluyorum orda sgk gecmiyor malesef sadece banka mensupları özel sgk geciyor muane ücreti 250 maksimum tüp 1000 tutuyor.yani orda rapor gecmiyo diye biliyorum istersen yinede sor.çatlama girmesini yaptıktan nezaman sonra yumoslar toplanıyor.

kizlar transferden sonra iğne veriyorlar mi?yani ne gibi ilaçlar veriyorlar iğneler bana zor geliyor

kizlar transferden sonra iğne veriyorlar mi?yani ne gibi ilaçlar veriyorlar iğneler bana zor geliyor
canım transfer sonrası bana ilk iki denememde puregon fitil verdi. uzun süre kullanıyorsun. bu denememde jel yazdı. folik asit var birde

aslinda esim bankaci özel sigortamiz da var ama irenbede geciyor mu hic sormak gelmedi aklima. zaten raporuda cikartamadim 18 temmuzda cikcak. raporsuz basladim tedaviye. ama tinaztepedeki doktorumu ve ekibimi cok sevdim cok tatli dilli guleryuzlululer beni hep rahatırlatıyorlar.
catlatma ignesinden 36 saat sonra yum toplancak

papatyyaa123 cnm irembe de fiyatlar nasil? ben irenbe ile tineztepe arasinda kararsiz kaldim sonra rapora basvuracagim icin sgk anlasmasi var diye tinaztepeyi sectim
Canim ben hic rapor denemedim oyuzden bu konuda bir bilgim yok ucretlere gelince her muayene 250 tl veriyorum.yarin ilaclara baslicam insallah ve tedavi icin ucreti konusucaz ama onceki denememdeb bildigim kadariyla ilacsiz 5500 gidiyor ilaclarda kisiye gore degisiyor benim 10.000 gitmisti acikcasi ama bunun icinde histereskopide vardi canim yarin daha net bilgi verebilirim umarim yardimci olabilmisimdir :)

raporlu olursa hastanelere 2.480tl ödüyorsunuz. ilaçlarda 1200tl civarı tutuyor kızlar. Ben raporlu yaptım. hangi hastaneye sorsam bu fiyatı verdi memorial hariç

transferin nezaman hayirlisiyla anladığım kadarıyla bu ikinci denemen histerskopi olacak misin?öyleyse benimde salı günü yumoslar toplanacak canim iğne kullandığım süreçte hiç muanede cagirdilarmi beni hiç cagirmadilar

teşekkür ederim cnm.benimde rapor 18 temmuzda cikacagi icin raporsuz baslama karari aldik. ilaclar 1500 civari tuttu islemlerde toplam 4000 olcak sanirim. tinaztepede hic muayne ücreti ödemiyorsun o da cok güzel. sadece islemlere para veriyorsun

canim ignelerin 6. günü 9. günü. ve 11. günü kontrole gittim hem e2 hem de usg bakıldı. bu ilk denemem henüz. cuma yumurtalar toplancak transfer embriyolarin durumuna göre ya pazartesi ya sali olur heralde

En Büyük KOcanın yanlış hatırlamıyorsam senin tek embiriyo transferi yapılmıştı sen mi?öyle istedin.
Ewet cnm tek di ama bn 2 olsun diye cok israr ettm embriyolog bnce tek yapalim embriyo cok kaliteli dedi onada israr ettim o zmn doktora soralim oyle karar verelm dedi dokrorumda embriyo en son kalite kesinlikle riskke atamam iki tane koyunca biri olurse erken fark etmezsek digeride olur dedi o yuzden tek oldu ama bu sefer kesinlikle 2 olacak rabbim verirde ikiside olursa daha cok mutlu olurum ikizi hep istemistim zatn
Cnm bnmde 2396 degerimdi bnce senin degerinde super ins saglikli ve kaliteli yumoslarin olur

canim ignelerin 6. günü 9. günü. ve 11. günü kontrole gittim hem e2 hem de usg bakıldı. bu ilk denemem henüz. cuma yumurtalar toplancak transfer embriyolarin durumuna göre ya pazartesi ya sali olur heralde
canım e2 niye bakılıyor yani yüksek çıkarsa ne olur hiç bana öyle şeyler söylenmedi canim bu ikinci denemen mi

canım İNŞALLAH ALLAH in izniyle ikiside sağlıkla tutar.banada tek embiriyo transferi yapacaklar.bende iki istedim kabul etmediler o yuzden çok korkuyorum. sizde sorun neydi? bizimki sebebsiz

canim siz ilaçlar merkeze nekadar odeme
yaptınız?toplam da nekadar tutar.sadece merkeze histerskopi olursa6000 verecegiz

canım e2 niye bakılıyor yani yüksek çıkarsa ne olur hiç bana öyle şeyler söylenmedi canim bu ikinci denemen mi
ilk deneme. sanirim büyüyen yumurta arttikca e2 de artiyor ilacin dozunu ayarlamak icin bakıyorlar. e2 düşük olsa ilacin dozunu arttircaklardi. ama benim ilk kontrolde e2 yüksek çıktı ilacin dozunu azalttilar. aslinda e2 takibi ohss olmamak icin de önemli eğer ilac fazla gelirse ohss olma riski var sonuçta

canim siz ilaçlar merkeze nekadar odeme
yaptınız?toplam da nekadar tutar.sadece merkeze histerskopi olursa6000 verecegiz
bu benim ilk denemem bu arada. ilaclar yaklasik 1500 civari tuttu. islemler 4000 civari tutcak. toplamda 6000e yakin bi para vermis olcaz toplam. raporum yok aslinda rapora basvurdum eğer ciksaydi daha da uygun olcakti fiyat. doktor rahim filmini inceledi hersey gayet iyi histeroskopiye gerek yok dedi bana

insallah bu sefer tutar cnm hemde ikiz annesi olursun insallah bende iki istedim doktor embriyolar bi olussun bakalim problem yoksa koyarız iki tane dedi

canim senin dr.kim birde tupbebekgin hepsi mi 6000tutu öyleyse çok uygun.neyapyism bana çift koymdilar
izmir özel tinaztepe hastanesindeyim cnm doktorum erdal aktan. hepsi yaklaşık 6000 olacak hatta 5500de olabilir. doktor tüp bebege 4000 dedi suana kadar hastaneye sadece 1000 lira verdik kalani islemler yapildikca alincak. ilaclar da 1500 civari tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…