Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

izmir özel tinaztepe hastanesindeyim cnm doktorum erdal aktan. hepsi yaklaşık 6000 olacak hatta 5500de olabilir. doktor tüp bebege 4000 dedi suana kadar hastaneye sadece 1000 lira verdik kalani islemler yapildikca alincak. ilaclar da 1500 civari tuttu.[/sgk ya mi giriyor.bizimki yaklaşık 1000tutar histerskopide olacağim.

Arkadaşlar u gonalf igne yaparken iğnenin hepsini batırmak gerekli mi? Bi de anında top gibi şişti gobegim

@sevgii20
@insomnia41
@meneksemelifim
Tuanam21 Tuanam21
muzir muzir
@scissorhand
@Umay_ilahe
@elmasli
@yelizz001
@kuzuma hasretim
sususu sususu
@bsbirkin
arkadaşlar hangi aşamadasınız ne oldu neler yaptınız. sonucu alan oldu diye tahmin ediyorum. umarım herşey gönlünüzce olmuştur.

emily07 emily07
ben tedaviye bile başlayamadım, ikinci transfer için tedavi olacaktım güya. evdeki hesap çarşıya uymadı diyelim. bizi aştı beklemedeyim :KK43:. düşündükce cok uzuluorum. Allah bana doğal yolla da nasip etse die dua ediyorum. cunku elim kolum bağlı bu aralar. napacaz bilmiyorum. aglayacagım :KK43:

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
@Hayalci_almina271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
@ES2607311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
@kuzuma hasretim311Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık benide eklermisiniz yaş 28 erkek infertilite hastane İstanbul acıbadem tüp bebek m. Adetimi bekliyorum tahminen 22 temmuz ilk deneme olucak

Of kızlar benim üzerimde atamadığım stres var sizde öylemisiniz adet öncesi tatile çıkalım dedim stresimizi biraz atalım diye bu seferde ya tatilde hastalanırsam stresi başladı o_O:KK14::rolleyes:

emily07 emily07
ben tedaviye bile başlayamadım, ikinci transfer için tedavi olacaktım güya. evdeki hesap çarşıya uymadı diyelim. bizi aştı beklemedeyim :KK43:. düşündükce cok uzuluorum. Allah bana doğal yolla da nasip etse die dua ediyorum. cunku elim kolum bağlı bu aralar. napacaz bilmiyorum. aglayacagım :KK43:
amin inşallah)kendini bu kadar uzme lütfen yaa valla siz böyle uzulunce ben daha çok üzülüyorum.ben bu kadar duygusal değildim ignelerden olmalı hehalde canim insallah bir bakmissin bebegin sana süpriz
yapmış.sağlığınız yerinde olsun.illaki yaparsınız.çarşı pazar hesabında seni cok iyi anliyorum.Allahim emeklerimizi boşa vermesin........

emily07 emily07
üzme kendini canım vardır bundada bir hayır. hakkında hayırlısı olsun canım

Of kızlar benim üzerimde atamadığım stres var sizde öylemisiniz adet öncesi tatile çıkalım dedim stresimizi biraz atalım diye bu seferde ya tatilde hastalanırsam stresi başladı o_O:KK14::rolleyes:
tüp bebeğin en büyük düşmanı stres. hiç birşeyi takma tatilin tadını çıkar canım

Arkadaşlar u gonalf igne yaparken iğnenin hepsini batırmak gerekli mi? Bi de anında top gibi şişti gobegim
Evet canim dik bir sekilde hepsini batiriyosun ciltaltina tam girmedigi icin sislik yapar bide ilaci bitirdikten sonra bikac saniye bekleki ignenin ucundaki ilacta gitsin bende bugun basliyorum ignelere :)

Aaaaa stres yok stres yasak sonu guzel ilan bir tedavi icin niye stres yapalimki aksine mutlu olalimki tedavimiz var degilmi stres hormonlarida etkiliyor canim benim bu sureci dusunmemeye baska seylerle oyalanmaya calis bende ilk denemede oyleydim ama simdi daha sakinim hic merak etme biz naparsak yapalim allahin bize nasip ettigini yasicaz

Aaaaa stres yok stres yasak sonu guzel ilan bir tedavi icin niye stres yapalimki aksine mutlu olalimki tedavimiz var degilmi stres hormonlarida etkiliyor canim benim bu sureci dusunmemeye baska seylerle oyalanmaya calis bende ilk denemede oyleydim ama simdi daha sakinim hic merak etme biz naparsak yapalim allahin bize nasip ettigini yasicaz
vallah bende aynı şeyi söylüyorum ama bizim sürecin adı stres zaten :)

X