İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
@Hayalci_almina | 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
| 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
eline sağlık canım
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - @Hayalci_almina 27 1 İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - E ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek MRK Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - hilal1907 31 1 Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.Pko Ağustosu bekliyor - - papatyyaa123 27 2 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Erkek İnfertilitesi Tedavi aşamasında - - emily07 35 3 Antalya Tüp Bebek MRK Sebepsiz İnfertilite 1 Ağutos Transfer olacak 10 Ağustos -
Benim 8.gun çok agrim oldu doktoru mu aradım hemen test yapmamı söyledi sonucun negatif 0.10 çıktı çok üzüldük doktor yinede 12. Günü bekleyin sakın ilaçlarını bırakma ümitsizliğe kapılma diyor. Benim umudum pek yok değerin çok düşük çıktı.Günaydın arkadaşlar. Temmuzda yaptırıp sonuç alan oldu mu aramızda
8. gün çok erken canım. ben 11. gün idrar testi yaptım çıktı. 10 günden önce yapılan testler doğru sonuç vermez. 8. gün kan testi için dahi erkenBenim 8.gun çok agrim oldu doktoru mu aradım hemen test yapmamı söyledi sonucun negatif 0.10 çıktı çok üzüldük doktor yinede 12. Günü bekleyin sakın ilaçlarını bırakma ümitsizliğe kapılma diyor. Benim umudum pek yok değerin çok düşük çıktı.
bir arkadaşımın 10. gün negatif çıktı,12. gün 227 çıktı ve 24 haftalık hamile umutsuzluğa kapılma.Benim 8.gun çok agrim oldu doktoru mu aradım hemen test yapmamı söyledi sonucun negatif 0.10 çıktı çok üzüldük doktor yinede 12. Günü bekleyin sakın ilaçlarını bırakma ümitsizliğe kapılma diyor. Benim umudum pek yok değerin çok düşük çıktı.
Canım senin sonuç belli mi8. gün çok erken canım. ben 11. gün idrar testi yaptım çıktı. 10 günden önce yapılan testler doğru sonuç vermez. 8. gün kan testi için dahi erken
benim 1 ağustosda transfer olacak.ikinci denememde 11. gün pozitifi gördüm ama 10 haftalıkken bebeğimin gelişimi durdu kürtaj oldumCanım senin sonuç belli mi
içimi rahatlattı canım tesekkur ederim bizi. İlk tüp bebek denemenizi çok umutluyduk. İnşallah sonucun değişir.bir arkadaşımın 10. gün negatif çıktı,12. gün 227 çıktı ve 24 haftalık hamile umutsuzluğa kapılma.
Çok geçmiş olsun canım ilk denemede senin sonucun neydi. Dondurulmuş embiryolarinin var herhalde inşallah olumlu sonuç alirsinbenim 1 ağustosda transfer olacak.ikinci denememde 11. gün pozitifi gördüm ama 10 haftalıkken bebeğimin gelişimi durdu kürtaj oldum
negatif olursa çok üzülme ve umudunu kaybette. vardır bundada bir hayır. benim 1. denememde negatif çıktı. yıkıldım çok üzüldüm. ara vermeden hemen 2. denedim. hiç umudum yokken test yaptım ve pozitif çıktı. o an hıçkıra hıçkıra ağladım. 10. haftada gelişimi durdu kürtaj oldum. işte o zaman gerçekten canım acıdı,yandı. çok kötü oldum. negatif olsa bu kadar canım yanarmıydı diye sordum kendime hep. o yüzden herşeyde bir hayır var. tutup tutmaması değil sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. nasibinde varsa zamanı gelince olacaktır. zamanı gelmediyse tutsada devamı olmuyor. burada benle beraber hamile kalan arkadaş 20 hafta bebeğin beyninde sıkıntı vr doğsada ölür dediler ve doktorları gebeliği sonlandırdı. hemde normal doğum şeklinde. o yüzden hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inşallah rabbim gönlüne göre verir ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.içimi rahatlattı canım tesekkur ederim bizi. İlk tüp bebek denemenizi çok umutluyduk. İnşallah sonucun değişir.
dondurulmuş embriyom yoktu. iki tüp bebeği aynı merkezde yaptım orada dondurma yoktu. 1. denemede 3. gün ikincide 5. gün transfer ettiler. şimdi 3. denememi farklı bir merkezde yaptırıyorum 4 tane embriyom dondurulu. üçündede sil baştan oldu yani. hayırlısı olur inşallah.Çok geçmiş olsun canım ilk denemede senin sonucun neydi. Dondurulmuş embiryolarinin var herhalde inşallah olumlu sonuç alirsin
Kesinlikle sana katılıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Sağlıcakla evlatlarımızı kucağınıza alacağımız günler gelir inşallah.negatif olursa çok üzülme ve umudunu kaybette. vardır bundada bir hayır. benim 1. denememde negatif çıktı. yıkıldım çok üzüldüm. ara vermeden hemen 2. denedim. hiç umudum yokken test yaptım ve pozitif çıktı. o an hıçkıra hıçkıra ağladım. 10. haftada gelişimi durdu kürtaj oldum. işte o zaman gerçekten canım acıdı,yandı. çok kötü oldum. negatif olsa bu kadar canım yanarmıydı diye sordum kendime hep. o yüzden herşeyde bir hayır var. tutup tutmaması değil sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. nasibinde varsa zamanı gelince olacaktır. zamanı gelmediyse tutsada devamı olmuyor. burada benle beraber hamile kalan arkadaş 20 hafta bebeğin beyninde sıkıntı vr doğsada ölür dediler ve doktorları gebeliği sonlandırdı. hemde normal doğum şeklinde. o yüzden hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inşallah rabbim gönlüne göre verir ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Can'ım merhaba nasılsın ne aşamadasın.benim ilk denemem negatif oldu malesefdondurulmuş embriyom yoktu. iki tüp bebeği aynı merkezde yaptım orada dondurma yoktu. 1. denemede 3. gün ikincide 5. gün transfer ettiler. şimdi 3. denememi farklı bir merkezde yaptırıyorum 4 tane embriyom dondurulu. üçündede sil baştan oldu yani. hayırlısı olur inşallah.
Can'ım yaş 32 Ankara tüp bebek merkezi test günüm 16 temmuz ilk denemeBen böyle bir liste hazırladım. Yazılmak isteyenler bilgilerini verirse düzenlicem.
Yumiti benimde 16 temmuz inşallah sonucun yukselir seninde pozitif cikarCan'ım yaş 32 Ankara tüp bebek merkezi test günüm 16 temmuz ilk deneme
İnşallah kaçıncı gün embriyosuYumiti benimde 16 temmuz inşallah sonucun yukselir seninde pozitif cikar
5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi 8.gun agrim oldu doktor test yap dedi 0.10 çıktı ama üzülme bekletelim dedi bekliyoruz simdiİnşallah kaçıncı gün embriyosu
Hayırlısı benim 3. Gün embriyosu tek Can'ım5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi 8.gun agrim oldu doktor test yap dedi 0.10 çıktı ama üzülme bekletelim dedi bekliyoruz simdi