Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar bn yazmistim zaten haziranda ilk denememize gittik sonuc 9 cikti sonra 6 dustu doktorum dusuk oluyo dedi vede oyle oldu hastalaninca 11.gun gel dedi dun gittim yumurtalarim yeni gelismeye baslamis yarin tekrar gidecegim Yani 2 denemeye basladik
Kayseri acibademhastanesi
Yas 21
Ikinci deneme
Spermde sayi azligi ve ileri hareketlilik cok az
Ha bu arada kizlar Allahtan donrulmuslarimiz var 2 tane ilacsiz olarak olanlar konacak 15 gun icinde
İnşallah tutar canım bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur

kizçeler:bakiyorumda bugun topik baya hareketli umutsuzluk yok durmadan yola :emir_bebek:devam.Umutluyum)canim inşalah degerin yükselir.emily nin dedigi gibi herşeyde vardır bir hayır yumuti)canim inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın.

Can'ım merhaba nasılsın ne aşamadasın.benim ilk denemem negatif oldu malesef:KK43:
merhaba canım, iyiyim sen nasılsın? sakın pes etme hakkında hayırlısı olsun demekki daha zamanı değilmiş. benim yumurta toplama işim bitti. 4 tane 1 kalite embriyo donduruldu. 1 ağustosda 2 tanesi transfer olacak

Kizlar bn yazmistim zaten haziranda ilk denememize gittik sonuc 9 cikti sonra 6 dustu doktorum dusuk oluyo dedi vede oyle oldu hastalaninca 11.gun gel dedi dun gittim yumurtalarim yeni gelismeye baslamis yarin tekrar gidecegim Yani 2 denemeye basladik
Kayseri acibademhastanesi
Yas 21
Ikinci deneme
Spermde sayi azligi ve ileri hareketlilik cok az
Ha bu arada kizlar Allahtan donrulmuslarimiz var 2 tane ilacsiz olarak olanlar konacak 15 gun icinde
En Büyük KOcanın yanlış hatırlamıyorsam senin tek embiriyo transferi yapılmıştı sen mi?öyle istedin.

Çok korkuyorum arkadaşlarım. 1 aşılama yaptırdım olmadı. Tsh yüksek çıktı moralim bozuldu

merhaba canım, iyiyim sen nasılsın? sakın pes etme hakkında hayırlısı olsun demekki daha zamanı değilmiş. benim yumurta toplama işim bitti. 4 tane 1 kalite embriyo donduruldu. 1 ağustosda 2 tanesi transfer olacak
Çok sevindim senin adına Can'ım senden çok umutluyum inşallah pozitif olacak inanıyorum.2.denemeyi bende kasım aralık gibi yaptırmayı düşünüyorum.senin güzel haberlerini alalım sıra bize de gelsin:)

Bende bahçeci umutta tedavi gördüm doktorum Selen hanımdı memnun kaldım ama malesef benimki negatif oldu.ama pozitif sonuç alan çok arkadaş var.inşallah seninki de pozitif olur

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
hilal1907 hilal1907 311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
yumiti yumiti 321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz-
Y yeliz001 212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
S Seydaulu 251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--

papatyyaa123 papatyyaa123 cnm irembe de fiyatlar nasil? ben irenbe ile tineztepe arasinda kararsiz kaldim sonra rapora basvuracagim icin sgk anlasmasi var diye tinaztepeyi sectim

Çok sevindim senin adına Can'ım senden çok umutluyum inşallah pozitif olacak inanıyorum.2.denemeyi bende kasım aralık gibi yaptırmayı düşünüyorum.senin güzel haberlerini alalım sıra bize de gelsin:)
inşallah canım.

kizçeler:bakiyorumda bugun topik baya hareketli umutsuzluk yok durmadan yola :emir_bebek:devam.Umutluyum)canim inşalah degerin yükselir.emily nin dedigi gibi herşeyde vardır bir hayır yumuti)canim inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın.
Canimmm çok tesekkur ederim iyi dileklerin için bugün bana moral verdiniz inşallah hepimizin en kısa zamanda istediği olur

Tek problem tsh ise hiç problem etme ilaçla hemen düşüyor
Canım pko var zaten. TsH da yeni öğrendim boype olduğunu. heyecanliyim bakalim ne olacak. Bir de ben embriyo dondurmaya sıcak bakmiyorum dini bakımdan o yüzden iki tane dolleyip bekliycez embriyo sağlıklı olmazsa diger yumurtalardan ikişer ikişer dolleyerek ilerliycez

X