- 15 Haziran 2016
- 15
- 15
- 37
İnşallah tutar canım bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olurKizlar bn yazmistim zaten haziranda ilk denememize gittik sonuc 9 cikti sonra 6 dustu doktorum dusuk oluyo dedi vede oyle oldu hastalaninca 11.gun gel dedi dun gittim yumurtalarim yeni gelismeye baslamis yarin tekrar gidecegim Yani 2 denemeye basladik
Kayseri acibademhastanesi
Yas 21
Ikinci deneme
Spermde sayi azligi ve ileri hareketlilik cok az
Ha bu arada kizlar Allahtan donrulmuslarimiz var 2 tane ilacsiz olarak olanlar konacak 15 gun icinde
Ins cnm diger topikde kizlar biraz erken rahim dinlenmesi gerekiyo dediler ama doktorum hemen tedaviye basladi kafam cok karisikİnşallah tutar canım bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur
merhaba canım, iyiyim sen nasılsın? sakın pes etme hakkında hayırlısı olsun demekki daha zamanı değilmiş. benim yumurta toplama işim bitti. 4 tane 1 kalite embriyo donduruldu. 1 ağustosda 2 tanesi transfer olacakCan'ım merhaba nasılsın ne aşamadasın.benim ilk denemem negatif oldu malesef
En Büyük KOcanın yanlış hatırlamıyorsam senin tek embiriyo transferi yapılmıştı sen mi?öyle istedin.Kizlar bn yazmistim zaten haziranda ilk denememize gittik sonuc 9 cikti sonra 6 dustu doktorum dusuk oluyo dedi vede oyle oldu hastalaninca 11.gun gel dedi dun gittim yumurtalarim yeni gelismeye baslamis yarin tekrar gidecegim Yani 2 denemeye basladik
Kayseri acibademhastanesi
Yas 21
Ikinci deneme
Spermde sayi azligi ve ileri hareketlilik cok az
Ha bu arada kizlar Allahtan donrulmuslarimiz var 2 tane ilacsiz olarak olanlar konacak 15 gun icinde
Çok sevindim senin adına Can'ım senden çok umutluyum inşallah pozitif olacak inanıyorum.2.denemeyi bende kasım aralık gibi yaptırmayı düşünüyorum.senin güzel haberlerini alalım sıra bize de gelsin:)merhaba canım, iyiyim sen nasılsın? sakın pes etme hakkında hayırlısı olsun demekki daha zamanı değilmiş. benim yumurta toplama işim bitti. 4 tane 1 kalite embriyo donduruldu. 1 ağustosda 2 tanesi transfer olacak
Tsh kaç çıktı kiÇok korkuyorum arkadaşlarım. 1 aşılama yaptırdım olmadı. Tsh yüksek çıktı moralim bozuldu
4.86Tsh kaç çıktı ki
Evet yüksek benimki de 3.5 çıkmıştı hap kullanımıyla değer düşüyor Can'ım sıkıntı yapma önemli bir problem değil.
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
| 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
| 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
| 32 | 1 | Ankara Tüp Bebek MRK | - | Beklemede | 16 Temmuz | - |
Y yeliz001 | 21 | 2 | Kayseri Acıbadem | Sperm sayı ve hareket azlığı | Tedavi aşamasında | - | - |
S Seydaulu | 25 | 1 | Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK | Pko | Tedavi aşamasında | - | - |
inşallah canım.Çok sevindim senin adına Can'ım senden çok umutluyum inşallah pozitif olacak inanıyorum.2.denemeyi bende kasım aralık gibi yaptırmayı düşünüyorum.senin güzel haberlerini alalım sıra bize de gelsin:)
Canimmm çok tesekkur ederim iyi dileklerin için bugün bana moral verdiniz inşallah hepimizin en kısa zamanda istediği olurkizçeler:bakiyorumda bugun topik baya hareketli umutsuzluk yok durmadan yoladevam.Umutluyum)canim inşalah degerin yükselir.emily nin dedigi gibi herşeyde vardır bir hayır yumuti)canim inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın.
Tek problem tsh ise hiç problem etme ilaçla hemen düşüyorBir ay sonra transfer olacağı için ilaçla düşer dedi doktor da. Umarim
Canım pko var zaten. TsH da yeni öğrendim boype olduğunu. heyecanliyim bakalim ne olacak. Bir de ben embriyo dondurmaya sıcak bakmiyorum dini bakımdan o yüzden iki tane dolleyip bekliycez embriyo sağlıklı olmazsa diger yumurtalardan ikişer ikişer dolleyerek ilerliycezTek problem tsh ise hiç problem etme ilaçla hemen düşüyor