- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
Digerlerinin bilgileri yok mu cnmcanım aşağıda kişi isimleri yazıyor ona göre hazırla istersen ben tam bilmiyorum hazırlamayı. nasıl hazırlanıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Digerlerinin bilgileri yok mu cnmcanım aşağıda kişi isimleri yazıyor ona göre hazırla istersen ben tam bilmiyorum hazırlamayı. nasıl hazırlanıyormuş
canim sen mi hazirlayacaksin bilgilerimi yazdım.Digerlerinin bilgileri yok mu cnm
kimsenin yok canım sorarsak bilgi verirler amaDigerlerinin bilgileri yok mu cnm
izmir özel tinaztepe hastanesiBen böyle bir liste hazırladım. Yazılmak isteyenler bilgilerini verirse düzenlicem.
@sevgii20
insomnia41
@meneksemelifim
@Tuanam21
@muzir
@scissorhand
@Umay_ilahe
@elmasli
@yelizz001
hilal1907
@sususu
@bsbirkin
arkadaşlar hangi aşamadasınız ne oldu neler yaptınız. sonucu alan oldu diye tahmin ediyorum. umarım herşey gönlünüzce olmuştur.
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ozlemgts | 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
ShinSeGi | - | 1 | İzmir Özel Tinaztepe | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
hilal1907 | 31 | 1 | Etlik Zübeyde Hanım | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
yaşım 27
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - ShinSeGi - 1 İzmir Özel Tinaztepe Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - E ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - hilal1907 31 1 Etlik Zübeyde Hanım Pko Ağustosu bekliyor - -
hoşgeldin aramıza hakkında hayırlısı olsun.Herkese merhaba kizlar tedaviniz oncelikle hayirli olsun umarim bu topik herkese ugurlu gelir bende yarin baslicam benide araniza alirmisiniz :)
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş keşke problemleri de yazsaydin[/QUOTE][td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]