benimde e2 ye bakılmadı ultrason ve 2 defa kan aldılar birşeylere baktılar ama ne olduğunu hatırlamıyorumBende ne e2 bakıldı nede başka kan derece ultrason bakıldı
sıfırlandıysa sorun yok diye biliyorum. sıfırlanması ilacı vermiş anlamına geliyor. sakin ol gonal f değilmikizlar lutfen acil cvp belki kullananlariniz vardir kartus kalemini derecesine getirerek
göbeğine soktum daha sonra çevirerek bastiım.sonrada sıfırlandı hemsireye sordugumd üstüne basacaktiniz dedi kalemi actim içinde ilaç vardı acaba yanlış mi yaptim basınca olmadı illaki çevirmeye gerekti
yok canim porugen yarin acil de vursam olurmu acabasıfırlandıysa sorun yok diye biliyorum. sıfırlanması ilacı vermiş anlamına geliyor. sakin ol gonal f değilmi
olur vururlar. ben puregon iğnesini çevirerek vurmadım tepesine basınca otomatik kendi dönüyor zaten.yok canim porugen yarin acil de vursam olurmu acaba
canım hemsirede aynısını söyledi.ama ne yaptiysamda olmadı.olur vururlar. ben puregon iğnesini çevirerek vurmadım tepesine basınca otomatik kendi dönüyor zaten.
çevirerek basmışsın ilaç gitmiş yani sorun yok bence için rahat olsuncanım hemsirede aynısını söyledi.ama ne yaptiysamda olmadı.
eğer talep olursa yapalımkizlar aranızda liste yapmayı bilen varmı?örnegin kim tedavide veya transferi olmuş ham iş olan vs vs....yani birbirimizi karıştırmayalım.inşallah hepimiz hamis olalım.bu topikte
hakkında hayırlısı olsun canım, rabbim gönlüne göre versin.Ben bugun tedaviye basladim kizlar ilk denemem hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..
canım aşağıda kişi isimleri yazıyor ona göre hazırla istersen ben tam bilmiyorum hazırlamayı. nasıl hazırlanıyormuşBen agustorda baslicam canim tedaviye esim izne ayrilinca ankaraya gidicez orda yaptircamemily07
Ayrica bilgileri toplarsan tablo yapmayi ogrendim ben yapabilirim alincak bilgiler neler olcak once onlari belirleyelim adi tedaviye baslama problem ne test tarihi gibi onlari belirle herkes yazsin ona gore doldursun en son bana atin hazirlayim tabloyu