Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Merhaba kizlar bende bugun basladim tedaviye 375 gonal f le 3gun sonra tekrar kontrole cagirdi doktor bakalim ne duruma gelcek yumurtalar

Kizlar bnde bugun gittim doktora adetimin 11.gunu yumurtaliklara bakildi yumurtaliklar da tam gelismemis persembe tekrar gidecegim 15 gun bu surec surecek tan testleri falanla degerler kontorol edilecek ve sonunda tranfer olacak 2 dondurulmusla bu sefer ilacsiz olacak ins olur doktorul olumlu konusuyo ama digerindede olumlu konusmustu ama olmadi kismet degildi belki hayirlisi

kizlar lutfen acil cvp belki kullananlariniz vardir kartus kalemini derecesine getirerek
göbeğine soktum daha sonra çevirerek bastiım.sonrada sıfırlandı hemsireye sordugumd üstüne basacaktiniz dedi kalemi actim içinde ilaç vardı acaba yanlış mi yaptim basınca olmadı illaki çevirmeye gerekti

sıfırlandıysa sorun yok diye biliyorum. sıfırlanması ilacı vermiş anlamına geliyor. sakin ol gonal f değilmi

canim desteğimiz için çok teşekkür ederim
RABBİM kimseyi A ratmasin.emeklerimizi boşa vermesin inşallah

kizlar aranızda liste yapmayı bilen varmı?örnegin kim tedavide veya transferi olmuş ham iş olan vs vs....yani birbirimizi karıştırmayalım.inşallah hepimiz hamis olalım.bu topikte

kizlar aranızda liste yapmayı bilen varmı?örnegin kim tedavide veya transferi olmuş ham iş olan vs vs....yani birbirimizi karıştırmayalım.inşallah hepimiz hamis olalım.bu topikte
eğer talep olursa yapalım

Ben agustorda baslicam canim tedaviye esim izne ayrilinca ankaraya gidicez orda yaptircam emily07
Ayrica bilgileri toplarsan tablo yapmayi ogrendim ben yapabilirim alincak bilgiler neler olcak once onlari belirleyelim adi tedaviye baslama problem ne test tarihi gibi onlari belirle herkes yazsin ona gore doldursun en son bana atin hazirlayim tabloyu

Ben böyle bir liste hazırladım. Yazılmak isteyenler bilgilerini verirse düzenlicem.

Eklentiler

• 1.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 37
canım aşağıda kişi isimleri yazıyor ona göre hazırla istersen ben tam bilmiyorum hazırlamayı. nasıl hazırlanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…