Dini bakımdan ne oluyor ben bilmiyorum.yumurtayı Nasıl dölleyecekler pek anlamadımCanım pko var zaten. TsH da yeni öğrendim boype olduğunu. heyecanliyim bakalim ne olacak. Bir de ben embriyo dondurmaya sıcak bakmiyorum dini bakımdan o yüzden iki tane dolleyip bekliycez embriyo sağlıklı olmazsa diger yumurtalardan ikişer ikişer dolleyerek ilerliycez
dondurmanın dini bakımdan sakıncası neCanım pko var zaten. TsH da yeni öğrendim boype olduğunu. heyecanliyim bakalim ne olacak. Bir de ben embriyo dondurmaya sıcak bakmiyorum dini bakımdan o yüzden iki tane dolleyip bekliycez embriyo sağlıklı olmazsa diger yumurtalardan ikişer ikişer dolleyerek ilerliycez
Benim sonucum malesef negatif oldu cnmsevgii20
@insomnia41
@meneksemelifim
@Tuanam21
@muzir
@scissorhand
@Umay_ilahe
@elmasli
@yelizz001
hilal1907
@sususu
B bsbirkin
arkadaşlar hangi aşamadasınız ne oldu neler yaptınız. sonucu alan oldu diye tahmin ediyorum. umarım herşey gönlünüzce olmuştur.
o canlı olmuyor. o bir hücre. ben dinen çok araştırdım, hocalara kadar sordum. hiçbir sakınca yok. tüp bebekde sadece kendi eşin dışında birinin numunesini kullanırsan sakıncalı. yoksa dondurma vs. sakınca yok.Canım şimdi on yumurta var diyelim ve hepsi dolleniyor. İyi olanlar seçiliyor ve dolleniyor en iyi olan da transfer ediliyor. Kalanlar istersen donduruluyor istersen imha ediliyor. Ama sperm ile yumurta birleştiği an o bir birey. Bazı fetvalar var ruh uflenmedigi için canlı sayılmaz diye ama bazısı da olmaz o bir canlı diyor. Ben de bu konuda hassas davranıyorum. eğer fazla oluşursa yumurtaları dondurucam ve en iyi ikisini dolletip transfer ettiricem eğer iyi olmazsa dondurulmuş yumurtanın cozdurup tekrar dolleticem
bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok ama hatalısın. sağlıklı olacağını düşünmüyorum dondurulmuş yumurta ileLütfen lutfen beni yanlış anlamayın. Ben sadece hassasiyet gosteriyorum. Sakın ha kendinizi farklı hissetmeyin. Benimki fazla dusunme de olabilir
üzüldüm canım ama pes etme inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunBenim sonucum malesef negatif oldu cnm
Canım zigot oluşuyor ya hanı dölleme olunca ben de o yüzden tereddüt ediyorumo canlı olmuyor. o bir hücre. ben dinen çok araştırdım, hocalara kadar sordum. hiçbir sakınca yok. tüp bebekde sadece kendi eşin dışında birinin numunesini kullanırsan sakıncalı. yoksa dondurma vs. sakınca yok.
oluşsun o bir canlı değil. geçen süreç aşama aşama ilerledikçe canlıya dönüşüyor. 2 aylıkkende ruhu üfleniyor. o yüzden yasal olarak 2 aydan sonrası kürtaj yasak. döllenmenin beşinci günü daha sadece bölünme bitiyor tutunması 6 gün sürüyor. internetten bakarsan hepsi yazıyor. yinede sen bilirsin. inançlara kimse karışamaz ama ince düşünürsek o aşamaya gelene kadar neler yapılıyor acaba dedirtmiyor muCanım zigot oluşuyor ya hanı dölleme olunca ben de o yüzden tereddüt ediyorum
vallah ilk 2 denemede ben dondurmadığım için o kadar pişmanımki. tıtmadığı zaman aynı eziyeti çekmek çok zor. ve her denemede acın biraz daha arttıryor. iğneler resmen canını yakar oluyor.Bu arada hala araştırıyorum. sadece su an öyle dusunuyorum. eğer tatmin olacak şeyler arastirirsam tabi ki dondurucam embriyo. Yoksa ben de sağlıklı olmayacağını biliyorum.farkindayim
Sen tedavine konsantre ol Can'ım kafanı fazla da yorma.insan yeterince stres oluyor zatenArkadaşlarım ne kadar sıkıntılı olacağını ben de biliyorum zaten bu fikrimden vazgeçmek için hâlâ araştırıyorum.
Benim icin zaman hic gecmiyor agustosun 20 sini beklicem pffffAynen. Simdi ignemi oluyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah
Canim bu konu benimde aklima geldi saga sola biraz sorup arastirdim dondurulan embriyonin cozuldukten sonra canli kalip kalmayacagi,tutunup tutunamayacagida belli olmadigi icin sikinti olmayacagi soylendi . Yani ortada %100bir canli yok sonucta. Oyuzden rahat ol bencede Tedavine odaklan ins guzel sonuclar alirizAynen. Simdi ignemi oluyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah