Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

c canım nasılsın ne alemdesin sesin soluğun cikmiyor. merak ettim seni

ccanım nasılsın ne alemdesin sesin soluğun cikmiyor. merak ettim seni
Canım valla benim bir değişiklik yok, sadece bu ayı değerlendirmeye çalışıyorum yumurta takibi ile. Bu iki ay daha deneyeceğiz ağustosa kadar. Ama burada hamiş haberlerini aldıkça çok heyecanlanıyorum Araştırıyorum neler yapmalı tüp öncesi diye, sanki ilk olacak gibi

Sagol canim bide benim riskimde var ins sorun cikmaz endiselerim var.derin ven trambozu gecrdim.hormon ilaclari pihti riski arttiriyorumus

Canim bende altunizade eurofertil.bugun adet olmam gerekiyordu gunu sasmaz sanirim stres yaptim.yarin olsam 2.gunu gelebilrsin dediler.tavsiyeylemi gttin fiyatlari nasil
Evet canim bi arkadasimda oraya gitti cok memnun kalmis fiyat ilac haric tedavi 5500 . Genelde bu civarda hep fiyatlar sAnirim.stres yapmamaya calis hayirlisi olsun hakkimizda ..

Evet canim bi arkadasimda oraya gitti cok memnun kalmis fiyat ilac haric tedavi 5500 . Genelde bu civarda hep fiyatlar sAnirim.stres yapmamaya calis hayirlisi olsun hakkimizda ..
Ben cok arastirmadim.bi devlet hastnesinde sans eseri bu doktor onerdi onun vesilesiyle gttim.4 ay once kadar.benim acimdan risklerinden bahsetti biraz daha bekle 3 ay daha dene dedi doktor.olmazsa deneyelim dedi.ramazan ayi kampanya yapmislar 4400 ilacsiz.5600 du ilk fiyatlari.sebep ne canim

evet canım temmuzun 8.9.gibi başlayacagiz inşallah keşke bende yumurta takibi vs..gibi basamak tedavilerden geçseydi. belki sonra tupbebege gecerdik.canim benimde aksine heyecandan çok korku var ya tutmasa diye kendimi hep çift embiriyoya hazırlamıştım.belki ondan çok korku endişe var canım kızından önce bende bir çok tedavi lerde ğeçtim.örneğin inemisyon laparoskopik yani anlayacağin tupbebek harici herşeyi yaptık olmadı tam da tupbebek hazırlığı yaparken hamile olduğumu öğrendim. inşallah bunda da öğle olur.canim senin kızında kaçıncı gün embiriyolarydi.off çok yazdım yine kafa utuledim haydi canım kendine iyi bak

Canım benim 5.gün embriyolarıydı. Ya benim tadavi şaka gibiydi, açıkcası bunda bende biraz gerginim. Hayırlısı artık. O zaman sende bu hafta yumurtlama dönemindesin değerlendir bence. Benimde 6 temmuz, ağustosda 4ünde olur ve başlarız inş. Bende sıkıntı yoktu o zamanlar şuanda ne durumdayım bilmiyorum. Bayram dönüşü bende bi kontrole giderim, eşimde sperm verir değerlendirir doktor ağustosdan önce

o
canım bence hiç kaçırma her zaman böyle uygun fiyat bulamazsın benim gittiğim yer ilaç vs..hariç altı bin YINEDE sen bilirsin.bol şans

evet yumurtlama dönemim ilacsizmi değerlendireyim.bilemedim ki canım bende de sıkıntı yok hatta dktrom normal getiren kadindanda daha iyisin dedi.ama gel gelelim ki hiç bir şekilde olmuyor. canim siz tupbebek hazırlığında vitamin takviyesi aldinizmi?

Buarda sevep ne canim neden olmuyor.benim tum tektikler yapildi.sebepsiz infertilite.bu daha cok korkutuyor beni.hic olmayacak gbi geliyor
canım 10senelik evliyim evliliğinin ilk yıllarında bende senin gibi sebebsiz infertilite adı geçtiğinde bile tüylerim ürperirdisanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi gelirdi.örneğin ablam oda benim gibi sebebsiz ilk çocuğunu 7 yil gibi sonra kucağına aldı ikincisinde 10yil sonra yeni hamile üstelik tedavi siz son gittiğimiz kontrolde bile dktr bile hayrete ddüştü bu kadar iyi olmamıza rağmen çocuğumuzun olmamasına sakin korkma bence şanslı guruptasin dua çok önemli bol bol dua et RABBİM sana da nasip etsin inşallah

canim senin ne hissettiğini çoook iyi anlıyorum.duygularım depreşti resmen yinede sayisizca kere şükürler olsun.....

Yok canım hiç vitamin kullanmadık ikimizde. Ama eşim öncesinde 1seneye yakın proxeed, iğne falan kullanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…