Bu arada hayirli olsun cnm rabbim kucaginada almayi nasip etsin canmKizlarrrr Gunaydin
Ben dayanamadim bugün 12.gün ve değerim 126 cikti :)
Sanirim olduuuu
Amin ihsallah canimcanımm çokk sevindim inşallah tez zamanda bizlerede nasip etsin Allah
tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına.......aminkusuruma bakma canım heyecandan yazdıklarımı tam yollayamamışım.
allah herkesin gönlüne göre versin.
tüm dualarım sizlerle
umarım emeklerimizin karşılığını alırız.
İlk denemeydi morfoloji sorunumuz vardi
Tüm dualarim sizinle
:)
Canlarim transferden sonra zaten bir saat yatiriyorlar.ben biraz tez canliyimdir yavaş hareket etmeyi bilmem.ama transferden sonra yavas hareket etmeye calistim .normal hayata devam ettim.mesela cumartesi günüydü transferim o gün eve geldim yemek yaptim ama temizliği eşime yaptirdim.pazar günüde sadece yemekle ilgilendim.bugune kdr agir is yapmadim pazartesi ise basladim hemen.hatta haftasonu karnima cok sert top geldi korktum tabi bastan ama yinede sükür ki bisi olmadi.
Kizlarrrr Gunaydin
Sanirim olduuuu
Hayirli olsunKizlarrrr Gunaydin
Sanirim olduuuu
Tabiki soracaksin canim :)evet ilk denememdi.morfoloji 1 di.sayi ile ilgili sıkıntı yoktu bizde.sizde morfoloji ve sayi kaç?medical park Bahçelievler de yaptirdim.Canim hayrli olsun.ilk denemen miydi? Morfoloji kacti? Bizde de morfoloji ve sayi skintisi var.nerde yaptirdin? Kusura bakma cok sordum ama..
Yasa ben bugün 12 gün saniyorum 10.gunmus yanlis saymisim. :) kafam hala allak bullak.özür dilerim kizlar kusurumaCanim 12.gun test yapman gerekmiyomuydu sana daha fazlami sure soylemislerdi
Walla tek belirtim elimde kalan fazla idrar testleri vardi 6 gün boyunca yaptim hep pozitif cikti.sansima erken geçmiş idrar a.PEki belirtiniz oldu mu bende yarın test yaptırıcam hiç belirtim yok korkuyorum
Canim bende test gunumu bekliyorum ama hic bi belirti yok sen ne zaman evde test yapmaya basladin bende yapacagim ama korkuyorumWalla tek belirtim elimde kalan fazla idrar testleri vardi 6 gün boyunca yaptim hep pozitif cikti.sansima erken geçmiş idrar a.
Korkma canim eğer zamani geldiyse yap tabiki testi.
Nerede basliyorsun canim bende persembe gunu baslayacagim cok heyecanliyimHayirli olsun)boyle haberleri duyunca cok seviniyorum darisi basimiza insallah bende persembe basliyorum tedaviye )
Hamileydim 9.haftada Bebeğimi kaybettim canım. Yeniden tüp bebeğe başladımcanım sağol Allah razı olsun yanlış hatırlamıyorsam sen hamilemiydin inşallah öylesindir.
Canım ben transferden sonra 3 gün evde dinlendim ama yapmadım. 3 günden sonra normal hayatıma döndüm. Gezdim tozdum birseylerle uğraştım. Sadece ağır is yapmadim kendimi yormadim. Ne kadar bebegimi kaybetsemde sonuc pozitif di. Surekli yatmak da iyi değilDeneyimi olanlar nasil bir surec isliyor.birde transfer sonrasi yatmakmi gerekiyor surekli.hic bir bilgim yok.kafam karmancorman
Istanbul tup bebekte canim sen ? adetin 1. Gunu 3.gunu gel dedilerNerede basliyorsun canim bende persembe gunu baslayacagim cok heyecanliyim