Sağol canım. evet üzücü kafam dağınık ama yapacak birşey yok. Rabbim günahlarını affetsin. Mekanı cennet olsun.Basin sağolsun canim.hayat benimde transferinden 1 gün sonra kuzeninin çocuğu vefat etti.zor bir süreç ama moralini yuksek tutmaya calis biliyorum uzuluyorsun ama bu süreçte moral çok onemli
canım korkma ağrı sızı olmuyor. zaten yumurta toplama anestezi altında oluyor. uyandığında ağrı hissetmiyorsun. bazı arkadaşlar adet gibi ağrı hissetmiş oda çok rahatsız etmiyot. transfer normal muayene gibi oluyor. heycan dışında bir sıkıntın olmuyor. korkma moralini yüksek tut. çok düşünme. rahat olursan sonuç daha iyi oluyor.Kizlar tup bebek isleminden sonra agri aci oluyormu peki.iki emryodan bahsediyorsunuz doktor mu belirliyor bunu.okdar srres yaptimki senelerdir şaşmayan regli gunum 3 gun gecti.tedaviye baslanacak stresten olmuyorum resmen
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsınArkadaşlar merhaba hepimizin tedavisi hayırlı olsun,Rabbim hepimizin karnını,kucağini doldursun inslh
Benimde ilk tüp denemem 15 haziranda transferim oldu aslinda gecen ay olucakti ama cok yumuryam olunca ohs oldum transferi icin gittim ama olmadi çok canim acidi dr umda iptal etti dondurulmus 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.tranferimin 7.günü bu gün beklemek çok zor günler geçmiyo
merhaba canım. bende 4 yıllık evliyim. 3 yıldır uğraşıyorum. benimde 2 yumurta takibi 2 aşılama ve 3. kez tüp bebek denemesi yapıyorum. ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. Ama 9. haftada bebeğimin gelişimi durdu. mecburen kürtaj oldum. o yüzden artık hep diyorum hakkımızda hayırlısı olsun. Üzme kendini inşallah güzel haberler alacaksın. herşeyin zamanı var demekki kaderimizde yazılanı yaşıyoruz.. emin olki bebeğine allahın izni ile kavuşacaksın. güzel haberlerini bekliyorum. ben 11.gün idrarda test yaptım çift çizgiyi görmüştüm.Canim meraba sayfaları okurken sorunumuzun aynı olduğunu gördüm.benimde sebepsiz infertilite 2,5 yildir hic hamile kalamadim,yumurtlama takipleri,2 aşilama hepsindede sonuc negatif.ilk tüp bebek transferim oldu 7.günüm bu gün.Sebepsiz çok zormus bazen bi sorun ciksin sebep bulunsun diyorum.insalllah tüp bebek vesilemiz olurda kavusuruz evlatlarimiza
canım korkma ağrı sızı olmuyor. zaten yumurta toplama anestezi altında oluyor. uyandığında ağrı hissetmiyorsun. bazı arkadaşlar adet gibi ağrı hissetmiş oda çok rahatsız etmiyot. transfer normal muayene gibi oluyor. heycan dışında bir sıkıntın olmuyor. korkma moralini yüksek tut. çok düşünme. rahat olursan sonuç daha iyi oluyor.
Benimde 26 haziranda 3.yildonumum evliligimin test tarihimde 27 haziranmerhaba canım. bende 4 yıllık evliyim. 3 yıldır uğraşıyorum. benimde 2 yumurta takibi 2 aşılama ve 3. kez tüp bebek denemesi yapıyorum. ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. Ama 9. haftada bebeğimin gelişimi durdu. mecburen kürtaj oldum. o yüzden artık hep diyorum hakkımızda hayırlısı olsun. Üzme kendini inşallah güzel haberler alacaksın. herşeyin zamanı var demekki kaderimizde yazılanı yaşıyoruz.. emin olki bebeğine allahın izni ile kavuşacaksın. güzel haberlerini bekliyorum. ben 11.gün idrarda test yaptım çift çizgiyi görmüştüm.
7.günde hassas idrar testiyle cift cizgi gorende var ama benim cesaretim yok korkuyorum sanki olmadi gibi doguyo icime.adet belirtilerinin hepsi var kasik agrisi goguslerim sisti aciyo falanmerhaba canım. bende 4 yıllık evliyim. 3 yıldır uğraşıyorum. benimde 2 yumurta takibi 2 aşılama ve 3. kez tüp bebek denemesi yapıyorum. ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. Ama 9. haftada bebeğimin gelişimi durdu. mecburen kürtaj oldum. o yüzden artık hep diyorum hakkımızda hayırlısı olsun. Üzme kendini inşallah güzel haberler alacaksın. herşeyin zamanı var demekki kaderimizde yazılanı yaşıyoruz.. emin olki bebeğine allahın izni ile kavuşacaksın. güzel haberlerini bekliyorum. ben 11.gün idrarda test yaptım çift çizgiyi görmüştüm.
canım bahsettiklerin hem gebelik belirtileri hem adet. sonucu bilemezsin. ama daha erken yapma gününü bekle derim. benim hiç belirtim olmamıştı. hatta 7. gün kahve leke geldi 2 defa. doktor sorun yok desede benim ümidim bitmişti. belim ağrıyordu bazen kasıklarım ağrıyordu. ama sonuç pozitif çıktı. meğersem yerleşme lekeleriymiş. o yüzden hakkımda hayırlısı de ve bekle. rabbim gönlüne göre versin. zaten gebelik boyunca kasık ağrısı bel ağrısı sürekli olacak. en azından 9 haftaya kadar bende olmuştu, benle beraber hamile kalan arkadaşlardada oldu.7.günde hassas idrar testiyle cift cizgi gorende var ama benim cesaretim yok korkuyorum sanki olmadi gibi doguyo icime.adet belirtilerinin hepsi var kasik agrisi goguslerim sisti aciyo falan
güzel hediye olur size. benimde kendi doğum günümdü. bana doğum günü hediyesi olmuştu. şimdide pozitif olursa eşimin doğum günü olacak ona güzel bir hediye olur inşallah.Benimde 26 haziranda 3.yildonumum evliligimin test tarihimde 27 haziraninsallah 3.yila üç kişi gireriz.elden gelen bişey yok canim dua etmekten başka inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize tez vakitte
bana doktorlarımın söyledikleri hep sakin olun, stres yapmayın, üzülmeyin moraliniz yüksek tutun. kafanızda olacakmı olmayacak mı sorusu olmasın. ağır iş yapmayın dinlenin ve normal hayatınıza devam edin oldu. 1 denememde çok tedirgindim itinalıydım negatifle sonuçlandı. dünya başıma yıkıldı. ikinci denememde umudum yoktu. hiç umursamadım transfer sonra 3 gün dinlendim evde. öyleki yatmadım bile evde oturdum tv izledim. sonraki günler gezdim tozdum. hatta unuttum ve sonuç pozitifle sonuçlandı. oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. onunda sonucu kötü bitti. tutunmamasındansa düşmesi daha acı geldi. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. isteyen herkese nasip etsin.Anladom canim pozitif olucam insallah hersey cok guzel olacak
İnşallah canım hamilelik belirtisidir hepside.bu defa sende sonuna kadar yaşar bebegini kucagina alirsin inslh.bize evlilik yildönümü hediyesi sizede doğumgünü hediyesi olurcanım bahsettiklerin hem gebelik belirtileri hem adet. sonucu bilemezsin. ama daha erken yapma gününü bekle derim. benim hiç belirtim olmamıştı. hatta 7. gün kahve leke geldi 2 defa. doktor sorun yok desede benim ümidim bitmişti. belim ağrıyordu bazen kasıklarım ağrıyordu. ama sonuç pozitif çıktı. meğersem yerleşme lekeleriymiş. o yüzden hakkımda hayırlısı de ve bekle. rabbim gönlüne göre versin. zaten gebelik boyunca kasık ağrısı bel ağrısı sürekli olacak. en azından 9 haftaya kadar bende olmuştu, benle beraber hamile kalan arkadaşlardada oldu.
inşallah canım. buradan paylaş yaşadıklarını sonuçlarını. destek olalım birbirimize. benim daha cuma günü yumurta toplama olacak sabah saat 10:30 daİnşallah canım hamilelik belirtisidir hepside.bu defa sende sonuna kadar yaşar bebegini kucagina alirsin inslh.bize evlilik yildönümü hediyesi sizede doğumgünü hediyesi olur
hayırlı olsun canim ins tutunmustur bebislerin. bende de aynı durum var. senin kac y umurtan toplandı ve kaci dollendi? kalan dondurulmusun var mi?Arkadaşlar merhaba hepimizin tedavisi hayırlı olsun,Rabbim hepimizin karnını,kucağini doldursun inslh
Benimde ilk tüp denemem 15 haziranda transferim oldu aslinda gecen ay olucakti ama cok yumuryam olunca ohs oldum transferi icin gittim ama olmadi çok canim acidi dr umda iptal etti dondurulmus 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.tranferimin 7.günü bu gün beklemek çok zor günler geçmiyo
Amin canim.bazen dusunuyorum olsa dusse en azindan oldu derim hamile kalabildim derim diyorum.sonra toparlaniyorum neler dusunuyorum diye kendime kiziyorum.dedgin gbi stres olmamasi lazim.benim saglik sorunlarim var onlar beni bu hale getrdi.tup bebek riskli olsada dusjk ihtmali cok yuksek gbi seyler duymak beni yiprattibana doktorlarımın söyledikleri hep sakin olun, stres yapmayın, üzülmeyin moraliniz yüksek tutun. kafanızda olacakmı olmayacak mı sorusu olmasın. ağır iş yapmayın dinlenin ve normal hayatınıza devam edin oldu. 1 denememde çok tedirgindim itinalıydım negatifle sonuçlandı. dünya başıma yıkıldı. ikinci denememde umudum yoktu. hiç umursamadım transfer sonra 3 gün dinlendim evde. öyleki yatmadım bile evde oturdum tv izledim. sonraki günler gezdim tozdum. hatta unuttum ve sonuç pozitifle sonuçlandı. oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. onunda sonucu kötü bitti. tutunmamasındansa düşmesi daha acı geldi. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. isteyen herkese nasip etsin.
bana merkezin söylediği tüp bebekde de normal gebelikde düşükle sonuçlanması %10 oranında dedi. 3 de 2 pozitif 3 de 1 negatif dedi. normal gebelikdede düşük yapan çok. birde herkesin sorunu farklı. kendini onlarla kıyaslama. hakkında hayırlısı olsunAmin canim.bazen dusunuyorum olsa dusse en azindan oldu derim hamile kalabildim derim diyorum.sonra toparlaniyorum neler dusunuyorum diye kendime kiziyorum.dedgin gbi stres olmamasi lazim.benim saglik sorunlarim var onlar beni bu hale getrdi.tup bebek riskli olsada dusjk ihtmali cok yuksek gbi seyler duymak beni yipratti
Paylasirim canim inslh bir suru bir suru saglikli yumuryan olurinşallah canım. buradan paylaş yaşadıklarını sonuçlarını. destek olalım birbirimize. benim daha cuma günü yumurta toplama olacak sabah saat 10:30 da
Senindemi sebepsiz arkadasim.Canim 25 yumurtam oldu 17si döllendi 8 tanesi 5 gün embriyosu olarak donduruldu ben ohs oldum gazla yumurtam oldugu icin o yuzden transferim iptal oldu donduruldu.2 tanesi transfer oldu simdi beklemedeyim pazartesi test günüm.hayırlı olsun canim ins tutunmustur bebislerin. bende de aynı durum var. senin kac y umurtan toplandı ve kaci dollendi? kalan dondurulmusun var mi?
ewet canim benimde sebepsiz. bende ohss olduğum için donduruldu transferim temmuz sonu olucak nasipseSenindemi sebepsiz arkadasim.Canim 25 yumurtam oldu 17si döllendi 8 tanesi 5 gün embriyosu olarak donduruldu ben ohs oldum gazla yumurtam oldugu icin o yuzden transferim iptal oldu donduruldu.2 tanesi transfer oldu simdi beklemedeyim pazartesi test günüm.
Senin ne zaman?
Ahh canim bu sebepsiz çok kötü bişeymiş bizde her sey normalden daha iyi ama yok olmuyo.kac yildir olmuyo senin benim 2,5 yildir olmuyo.ilk tup denemen mi?ewet canim benimde sebepsiz. bende ohss olduğum için donduruldu transferim temmuz sonu olucak nasipse