Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

:)
Canlarim transferden sonra zaten bir saat yatiriyorlar.ben biraz tez canliyimdir yavaş hareket etmeyi bilmem.ama transferden sonra yavas hareket etmeye calistim .normal hayata devam ettim.mesela cumartesi günüydü transferim o gün eve geldim yemek yaptim ama temizliği eşime yaptirdim.pazar günüde sadece yemekle ilgilendim.bugune kdr agir is yapmadim pazartesi ise basladim hemen.hatta haftasonu karnima cok sert top geldi korktum tabi bastan ama yinede sükür ki bisi olmadi.

:)
Canlarim transferden sonra zaten bir saat yatiriyorlar.ben biraz tez canliyimdir yavaş hareket etmeyi bilmem.ama transferden sonra yavas hareket etmeye calistim .normal hayata devam ettim.mesela cumartesi günüydü transferim o gün eve geldim yemek yaptim ama temizliği eşime yaptirdim.pazar günüde sadece yemekle ilgilendim.bugune kdr agir is yapmadim pazartesi ise basladim hemen.hatta haftasonu karnima cok sert top geldi korktum tabi bastan ama yinede sükür ki bisi olmadi.

PEki belirtiniz oldu mu bende yarın test yaptırıcam hiç belirtim yok korkuyorum :KK43:

Canim hayrli olsun.ilk denemen miydi? Morfoloji kacti? Bizde de morfoloji ve sayi skintisi var.nerde yaptirdin? Kusura bakma cok sordum ama..
Tabiki soracaksin canim :)evet ilk denememdi.morfoloji 1 di.sayi ile ilgili sıkıntı yoktu bizde.sizde morfoloji ve sayi kaç?medical park Bahçelievler de yaptirdim.

PEki belirtiniz oldu mu bende yarın test yaptırıcam hiç belirtim yok korkuyorum :KK43:
Walla tek belirtim elimde kalan fazla idrar testleri vardi 6 gün boyunca yaptim hep pozitif cikti.sansima erken geçmiş idrar a.
Korkma canim eğer zamani geldiyse yap tabiki testi.

arkadaşlar yarın eskişehir acıbadem fatih öğünçe görşmeye gideceğim temmuzda başlayacağım yalnız dr pzt çrşmba cuma oradaymış sadece kafam karıştı oyüZden antalya memorialmı acıbadem mi

Walla tek belirtim elimde kalan fazla idrar testleri vardi 6 gün boyunca yaptim hep pozitif cikti.sansima erken geçmiş idrar a.
Korkma canim eğer zamani geldiyse yap tabiki testi.
Canim bende test gunumu bekliyorum ama hic bi belirti yok sen ne zaman evde test yapmaya basladin bende yapacagim ama korkuyorum

Kızlar mrb, hamile arkadaşları tebrik ediyorum, darısı bize olsun inş.
Ben ilk tüpte transferden sonra bol su içmiştim, ananas ve kabak çekirdeği yemiştim. Bende fazla yatamadım ama ağır hareket ediyordum. Hatta teste bikaç gün kala gezmeye gittim ama çok yürüdüğüm için kanamam olmuştu ve teki gitmişti. Çünkü benim 10.gün 741di değerim ve doktor ikiz demişti. Sonra tek kızım kaldı :) inşallah buda rahat geçer. Kızımda hiç tedavi oluyor gibi değildim çok rahattım. Hatta yumurta toplanacak ve ben gidip son sigaramı içmiştim hangi kafadaysam artık Önemli olan bence rahatlık, buda inşallah iyi geçecek inanıyorum. Hatta bunda kızımın olması beni dahada rahatlıyor. İlki öyle değildi ama insan yıllar sonra en büyük hayaline kavuşmak istiyor ve olmayınca ister istemez yıkım oluyor. Rabbimin takdiri artık

Bu arada belirtiye takılmayın çünkü olmuyor. Bende de hiç bişey olmadı. Hatta hamile olduğumu öğrendiğimde de 8.haftaya kadar hiç bir değişiklik olmadı bende. Bünyeye göre değişir tabi, takılmayın. İnşAllah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

Deneyimi olanlar nasil bir surec isliyor.birde transfer sonrasi yatmakmi gerekiyor surekli.hic bir bilgim yok.kafam karmancorman
Canım ben transferden sonra 3 gün evde dinlendim ama yapmadım. 3 günden sonra normal hayatıma döndüm. Gezdim tozdum birseylerle uğraştım. Sadece ağır is yapmadim kendimi yormadim. Ne kadar bebegimi kaybetsemde sonuc pozitif di. Surekli yatmak da iyi değil

X