Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Yasa ben bugün 12 gün saniyorum 10.gunmus yanlis saymisim. :) kafam hala allak bullak.özür dilerim kizlar kusuruma
Bakmayin
Canim hayirlsii olsun allah kucagina almayi nasip etsn doktorun km canim kac defa hastaneye gttn geldn ben istanbul disindan gelicemde o yzden ck merk ediyrm biri dedi hemen hemen hergn gdiysn

Kızlar bugün kontrole gittim. Cuma günü yumurta toplama olacak. Aynı zamanda kötü bir haber aldım. Babannem vefat etti. Kafam çok karışık ve çok üzgünüm.

Ayy kuzum benim iyiym sen naslsn bende ck sevndm ikimizde hala bebis ariyoryz ayy ne guzel yol arkadasi buldum yne kendime ck sevndm nerde baslican tedaviye
bende iyiyim canimm napimm 27 sinde uc yil dolcak onu bekliyorumm islemlere baslansin diye. Ama tedavi eylule kalcakmis. Ankaraya gidicem ankarada olcak ama ameliyathaneler bakima giriyomus tup bebek tedavisi yapmiyolarmis falan filan zaman gecmiyoooo icim sizliyoo bekle bekle olcemmm

Kızlar bugün kontrole gittim. Cuma günü yumurta toplama olacak. Aynı zamanda kötü bir haber aldım. Babannem vefat etti. Kafam çok karışık ve çok üzgünüm.
canım Allah rahmet eylesin.başin sağ olsun doğduğmuz gibi birgün hepimiz öleceğiz hayat devam ediyor.tedavini sakin aksatma inşallah pozitifi görürsün.

canım Allah rahmet eylesin.başin sağ olsun doğduğmuz gibi birgün hepimiz öleceğiz hayat devam ediyor.tedavini sakin aksatma inşallah pozitifi görürsün.
Allah razı olsun. Evet tedavi için farklı bir ildeyim cenazeye gidemedim yarın toprağa verilecek

Canim hayirlsii olsun allah kucagina almayi nasip etsn doktorun km canim kac defa hastaneye gttn geldn ben istanbul disindan gelicemde o yzden ck merk ediyrm biri dedi hemen hemen hergn gdiysn
Tsk ederim iyi dileklerin için.inşallah allah hepimizin kucaklarini doldurur.canim doctorum medical park ayşe Jane ozcan .hormon testlerin Hsg tamamsa ve sende bir sorun yoksa eğer adetin 3.gunu tedaviue basladim 3 günde bir gittim.9.gün opu oldum.embriyoları 5.güne geldiğinde de transfer oldum.

Basin sağolsun canim.hayat benimde transferinden 1 gün sonra kuzeninin çocuğu vefat etti.zor bir süreç ama moralini yuksek tutmaya calis biliyorum uzuluyorsun ama bu süreçte moral çok onemli

canim hayirlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin canim adeten sonra kacinci gün transfer oldu. kaç embriyo transfe edildi.

Arkadaşlar merhaba hepimizin tedavisi hayırlı olsun,Rabbim hepimizin karnını,kucağini doldursun inslh
Benimde ilk tüp denemem 15 haziranda transferim oldu aslinda gecen ay olucakti ama cok yumuryam olunca ohs oldum transferi icin gittim ama olmadi çok canim acidi dr umda iptal etti dondurulmus 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.tranferimin 7.günü bu gün beklemek çok zor günler geçmiyo

Kontrolden geldim doktor iyi dedi cumaya tekrar kontrol var
Canim meraba sayfaları okurken sorunumuzun aynı olduğunu gördüm.benimde sebepsiz infertilite 2,5 yildir hic hamile kalamadim,yumurtlama takipleri,2 aşilama hepsindede sonuc negatif.ilk tüp bebek transferim oldu 7.günüm bu gün.Sebepsiz çok zormus bazen bi sorun ciksin sebep bulunsun diyorum.insalllah tüp bebek vesilemiz olurda kavusuruz evlatlarimiza

canım çok sağol istediğim cevabı vermişsin canım özel değilse sorun neydi birde kaçıncı denemendi canım ben 20günde bir adet oluyorum eğer banada eğer senin gibi 18inci günde transfer ederlerse zaten regli dönemine denk geliyor öyle olursa transferden iki gün sonra adet olmam lazim.umarım anlatabilmişimdir.cok karisik oldu kusura bakma umut oluyorsunuz bize.....

canım sorun morfoloji ydi.morfoloji 1 di.2 seneden beri normal yolla olmadı.bizde tup bebeğe karar verdik.ilk denememdi.sen hiç tup bebek doktoruyla goruştun mu?20 gunse döngün ona göre bir yol izlerler.

canım sorun morfoloji ydi.morfoloji 1 di.2 seneden beri normal yolla olmadı.bizde tup bebeğe karar verdik.ilk denememdi.sen hiç tup bebek doktoruyla goruştun mu?20 gunse döngün ona göre bir yol izlerler.
ama sanki döngü süresinin pek anlamı yok çünkü sen sorunca aklıma geldi benim adetim bugün 3 gun gecikti ama doktorum yarın için yani 12. gün test yapmamı istedi.

Amin canim.cok umut verici konusuyorsun.rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder insallah.

Kizlar tup bebek isleminden sonra agri aci oluyormu peki.iki emryodan bahsediyorsunuz doktor mu belirliyor bunu.okdar srres yaptimki senelerdir şaşmayan regli gunum 3 gun gecti.tedaviye baslanacak stresten olmuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…