Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canimm napiyosun nasilsinnnnn sevindim seni gordugumee bende agustosda baslicamm tup bebegee

Canim asla isyan etmem sorgulamam Allah nasip ederse olur o ayri ben hastane ve doktorlarin tavrindan bahsediyorum. Ayrica hos olmayan şeyler duydum aygul hoca hakkinda o yuzden de onyargili olabilirim. Neyse hayirlisi.
Allah gonlune versin canim.

Bahçeci memorial ve acıbadem İstanbul'un en güzel labaratuvarlarına sahip klinikleri diye biliyorum Can'ım.ben de bir hafta sonra test yaptıracağım ilk denemem ve iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Baya stresliyim

Strese girme canim. Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerini aliriz insallahh

Ewt cnm bnimki tek embriyo 5.gun embriyosu doktorum cok olumlu konustu ama kismet rabbim kismet ederse olur ins 28 inde canim. Sen yeni basliyosun demi tedaviye
evet canım bayramin üçüncü ve dördüncü günlerinde regli olursam iğnelere başlayacağız.ne kadar ısrar ettiğsemde tek e mbiriyo koyacağını söyledi.senden güzel haberler bekliyoruz.inşallah

Deneyimi olanlar nasil bir surec isliyor.birde transfer sonrasi yatmakmi gerekiyor surekli.hic bir bilgim yok.kafam karmancorman

ayy hadi hayırlı olsun canım Allah kıcağına almayı nasip etsin bizede dua et birde kaçıncıydı senin problem neydi
kusuruma bakma canım heyecandan yazdıklarımı tam yollayamamışım.
allah herkesin gönlüne göre versin.
tüm dualarım sizlerle
umarım emeklerimizin karşılığını alırız.

kusuruma bakma canım heyecandan yazdıklarımı tam yollayamamışım.
allah herkesin gönlüne göre versin.
tüm dualarım sizlerle
umarım emeklerimizin karşılığını alırız.
Allahım bayram şekerlerimizi veriyor bakalım bu topicte şekersiz kalmasın kimse hamile olan arkadaşlarda bizlere dua etsin inşallahh bizde atlatalım canım birde bir şey daha soracağım benimde ilkte o yüZden kusura bakma transferden sonra neler yaptın yattınmı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…