Hic endiselenme canim sayi onemli degil kalitesi onemli ins en kalitelilerden olurlar Allah kolaylik versin gepimize cok zor isimiz her an endiseherkese merhaba tekrar :)
bugün tekrar kontrol oldum 6 tane yumurtam oluşmuşsayı az ama büyüyorlarmış en azından. birisi 21 mm biri 17 biri 16 13 12,5 12,5 büyüklükleri var. iğneye devam artı kolumdan da çatlatma önleyici iğne vurulmaya başladım. doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı yaklaşık olarak da çarşamba günü çatlatma .ğneni vurmuş oluruz dedi. ben doktora az sayıda folikül olduğunu ve endişelendiğimi söyledim o da rahat ol bizim için yeterli bir sayı dedi. ama inanın dünden beri hayal kırıklığımı üzerimden atamıyorum. bugün düne göre daha iyi sayuılırım doktor biraz olumlu konuştu büyüyorlar endişelenme dedi ama ne bileyim üfff :) hem korku hem endişe hem üzüntü hem umut ruhum darmadağın.
Hayırlı olsun cnm sağlıkla hamile kal inşallahTransferim oldu. Dualarinizi bekliyorum :)
Canim sanirim ayni zmandaolucak toplama islemimiz benimde buyuk bugn 16 pazartesi cagrdi bakalmhayrlisi olsn hakkimzdaherkese merhaba tekrar :)
bugün tekrar kontrol oldum 6 tane yumurtam oluşmuşsayı az ama büyüyorlarmış en azından. birisi 21 mm biri 17 biri 16 13 12,5 12,5 büyüklükleri var. iğneye devam artı kolumdan da çatlatma önleyici iğne vurulmaya başladım. doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı yaklaşık olarak da çarşamba günü çatlatma .ğneni vurmuş oluruz dedi. ben doktora az sayıda folikül olduğunu ve endişelendiğimi söyledim o da rahat ol bizim için yeterli bir sayı dedi. ama inanın dünden beri hayal kırıklığımı üzerimden atamıyorum. bugün düne göre daha iyi sayuılırım doktor biraz olumlu konuştu büyüyorlar endişelenme dedi ama ne bileyim üfff :) hem korku hem endişe hem üzüntü hem umut ruhum darmadağın.
yok canım hiç birşey olmaz. gebeliğini farkedene kadar kadınlar 2 hatta 3 ay yüzüstü yatabiliyor. problem olmaz merak etme.Kızlar iğneden ötürü kalcam çok fena ve ben dün transferden sonra gece yüzüstü yatmak zorunda kaldım. Bir şey olmuş mudur?
Ne zaman opu oldu canim brnmde bugn kontrolm vr 16tydi cumartesi eger 18 olmssa opu icin gun vercek sanirim heycanli ve merkliym kmse bu aralar yazmiyo bsiler burayaKizlar kontrolden geldim jel verdi progesteron tahlili istedi eger 1.5 altinda olursa persembe transfer olckmiss.
Bu jeli nasil kullancm diye dusunuyorm
Cnm 5 agustosta opu olmustum..dondruldu embriolar. 10 agustosta adet oldumKizlar kontrolden geldim jel verdi progesteron tahlili istedi eger 1.5 altinda olursa persembe transfer olckmiss.
Bu jeli nasil kullancm diye dusunuyorm
Ilk tebrik bendennnn. Hayirli olsun kuzucummm kat kat katlansin insallah.Kızlarrr bugün transferden snra 10 günüm, kan testim 128 hamileyim Allah ın izniyle tecrübesi olanlar sizce değer iyimi 128 ? :)
Sağol canımm inşallah AmiinIlk tebrik bendennnn. Hayirli olsun kuzucummm kat kat katlansin insallah.
cnm hayırlı olsun değerin çok güzel gününe göre inşallah katlanarak devam ederKızlarrr bugün transferden snra 10 günüm, kan testim 128 hamileyim Allah ın izniyle tecrübesi olanlar sizce değer iyimi 128 ? :)
Canimm hayirli ugurlu olsun bence iyi degerin tekrarlycksn zaten. .Kızlarrr bugün transferden snra 10 günüm, kan testim 128 hamileyim Allah ın izniyle tecrübesi olanlar sizce değer iyimi 128 ? :)
Cnm inşallah sende yarın buraya pozitif haberini paylaşirsin dualarım seninleHiç de bile ilk tebrik benden ditekrar çooookkk tebrik ederim Can'ım
Yarın test günüm kızlar dularınızı bekliyorum
Sağoll canım valla ilk sana söyledim yarın inşallah bende duyarım senden güzel haberler :) :)Hiç de bile ilk tebrik benden ditekrar çooookkk tebrik ederim Can'ım
Yarın test günüm kızlar dularınızı bekliyorum