- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
Insallah canim. Inanilmaz heyecan basladi bende:) hissediyorum bidahaki ay bu gunlerde bende size hamis oldugumu soylicem insallahhhh :)Sorun olmaz canım ben 5 gün başlamıştım :)
bebeğin yerleşeceği bölgeyi işaretlediğini söyledi doktor. o bölgede yaralanmadan ötürü oluşan kanlanma sanırım yerleşmeyi kolaylaştırıyormuş. bundan önceki aşılamamda da yapmıştı aynı işlemi ama tutmadı. bilmiyorum yani hoca öl dese öleceğiz yani umut işte.canim daha olusabilir geriden gelenler buyuyebilir. bu arada rahime cizigi neden atiyorlar?
doğru canım inşallah dediğin gibi olur. ben bu ara normal değilim zaten. hiç durmadan temizlik yapıyorum ve evde sürekli kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. yoksa böyle her ayrıntı gözümde büyük olaylara dönüşüyor. o kadar çok maddi manevi yıprandım ki yine olumsuzluklarla boğuşma düşüncesi beni paranoyak yaptıcanım yumurtanın sayısına takılma. kaliteli olsun az olsun. 20 yumurta toplanıp bir tanesi döllenmeyenide gördük burada. o yüzden sayılara takılma. inşallah kaliteli yumurtaların olacak.
İnşallah canım AminnInsallah canim. Inanilmaz heyecan basladi bende:) hissediyorum bidahaki ay bu gunlerde bende size hamis oldugumu soylicem insallahhhh :)
Ama boyle dusunmemen lazim. Aksam eltimle konustum tup bebekte ilk denemede tek embriyo kondu ama ikizleri var simdi. Ve sordum tavsiye edicegin bisey varmi diye cunku degerlerimiz ayni %5 hareket vardi onlardada ve dedigi tek sey moral. Ve hic ama hic olumsuz dusunme stres en buyuk düşman dedidoğru canım inşallah dediğin gibi olur. ben bu ara normal değilim zaten. hiç durmadan temizlik yapıyorum ve evde sürekli kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. yoksa böyle her ayrıntı gözümde büyük olaylara dönüşüyor. o kadar çok maddi manevi yıprandım ki yine olumsuzluklarla boğuşma düşüncesi beni paranoyak yaptı
biliyorum ama engel olamıyorum. hakkımızda hayırlısı artık .Ama boyle dusunmemen lazim. Aksam eltimle konustum tup bebekte ilk denemede tek embriyo kondu ama ikizleri var simdi. Ve sordum tavsiye edicegin bisey varmi diye cunku degerlerimiz ayni %5 hareket vardi onlardada ve dedigi tek sey moral. Ve hic ama hic olumsuz dusunme stres en buyuk düşman dedi
İnşallah güzel geçer ve hamilelik ile sonuçlanır.Günaydııııın. Saat 3 te transferim var. Dualarınızı bekliyorum..
teşekkür ederim iyiyim şükürler olsun. geçen hafta gittim. 3 kez kan testi yapıldı arttışlar güzel. pazartesi kese muayenesi var. hakkımızda hayırlısı olsun. bakalım bebişi görebilecekmiyim. stresli günler bizi bekliyor. elimden geldiğince sakin geçirmeye çalışıyorum.emily07 sen nasılsın gittin mi kontrole??
herşey güzel olacak korkmaHerkese günaydın kızlar :) hepimizin güzel haberler alacağı bit gün olur inşallah. Şu anda kontrole gidiyorum lütfen benim için dua edin transfer günü alabileyim
dualarım seninle sakin ol bebeklerini al ve gel.Günaydııııın. Saat 3 te transferim var. Dualarınızı bekliyorum..
evet onu düşünüyorum :)emily07 Allah tamamina erdirsin canim keseni gör de tam rahatla :) kalp atislarini telefona kaydetseydin bi arkadas oyle yapmis cok guzel :) transferi kontrolu olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun benim gibi sonuc bekleyenlerinde tabi :)