Tesekkur ederim cnimOvitrelle canim
Gözün aydin canım. Doktor bana transfer günü bebegin 20 günlük olduğunu soylediHamilelik takvimi son adet tarihini göre mi yapılıyor yoksa transfer olduğu güne mi :)
Teşekkür ederim canımm sen takvimi transfer gününe göre mi ayarladın :)Gözün aydin canım. Doktor bana transfer günü bebegin 20 günlük olduğunu soyledi
Transfer günün ne zamandı soyle hemen hesaplayayimTeşekkür ederim canımm sen takvimi transfer gününe göre mi ayarladın :)
Iyi gidiyor canım. Bugün kontrol vardı. Kese ve yolk u gördüm. Iki hafta sonra kalp atışını duymaya gidecem.emily07 gittin mi bugün muayeneye?? Nasıl gidiyor!!
Transfer günüm 13.08.2016 canımmTransfer günün ne zamandı soyle hemen hesaplayayim
SAT: 25 temmuz canım. 1 Mayıs dogum günüTransfer günüm 13.08.2016 canımm
Gözün aydin, gözümüz aydın canımmm bir umut daha oyle mi. Cok şükür bin şükür hepiniz adina oyle mutlu oluyorumm kimerhaba kızlar günaydın
ayın 13ünde transferim vardı 5. gün embriyosu
bugün sonucumu aldım 219.6 çıktıhala inanamıyorum ben şimdi hamile miyim?
Dualarimiz seninle, hepinizle. Hersey cok guzel olacakKizlar kan verdim 2 saate cikicak dua edin
canımmmm çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilirizGözün aydin, gözümüz aydın canımmm bir umut daha oyle mi. Cok şükür bin şükür hepiniz adina oyle mutlu oluyorumm ki
Amin canim insaAllahDualarimiz seninle, hepinizle. Hersey cok guzel olacak
Allah tamamina erdirsin canim cok guzel degerin bende kan verdim sonucumu bekliyorummerhaba kızlar günaydın
ayın 13ünde transferim vardı 5. gün embriyosu
bugün sonucumu aldım 219.6 çıktıhala inanamıyorum ben şimdi hamile miyim?