Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canim daha olusabilir geriden gelenler buyuyebilir. bu arada rahime cizigi neden atiyorlar?
bebeğin yerleşeceği bölgeyi işaretlediğini söyledi doktor. o bölgede yaralanmadan ötürü oluşan kanlanma sanırım yerleşmeyi kolaylaştırıyormuş. bundan önceki aşılamamda da yapmıştı aynı işlemi ama tutmadı. bilmiyorum yani hoca öl dese öleceğiz yani umut işte.

canım yumurtanın sayısına takılma. kaliteli olsun az olsun. 20 yumurta toplanıp bir tanesi döllenmeyenide gördük burada. o yüzden sayılara takılma. inşallah kaliteli yumurtaların olacak.
doğru canım inşallah dediğin gibi olur. ben bu ara normal değilim zaten. hiç durmadan temizlik yapıyorum ve evde sürekli kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. yoksa böyle her ayrıntı gözümde büyük olaylara dönüşüyor. o kadar çok maddi manevi yıprandım ki yine olumsuzluklarla boğuşma düşüncesi beni paranoyak yaptı :KK43:

doğru canım inşallah dediğin gibi olur. ben bu ara normal değilim zaten. hiç durmadan temizlik yapıyorum ve evde sürekli kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. yoksa böyle her ayrıntı gözümde büyük olaylara dönüşüyor. o kadar çok maddi manevi yıprandım ki yine olumsuzluklarla boğuşma düşüncesi beni paranoyak yaptı :KK43:
Ama boyle dusunmemen lazim. Aksam eltimle konustum tup bebekte ilk denemede tek embriyo kondu ama ikizleri var simdi. Ve sordum tavsiye edicegin bisey varmi diye cunku degerlerimiz ayni %5 hareket vardi onlardada ve dedigi tek sey moral. Ve hic ama hic olumsuz dusunme stres en buyuk düşman dedi

Ama boyle dusunmemen lazim. Aksam eltimle konustum tup bebekte ilk denemede tek embriyo kondu ama ikizleri var simdi. Ve sordum tavsiye edicegin bisey varmi diye cunku degerlerimiz ayni %5 hareket vardi onlardada ve dedigi tek sey moral. Ve hic ama hic olumsuz dusunme stres en buyuk düşman dedi
biliyorum ama engel olamıyorum. hakkımızda hayırlısı artık .

Günaydın arkadaşlar, kontrolu olanlar, test yaptıracaklar ,transfer olacaklar dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorum.

emily07 emily07 sen nasılsın gittin mi kontrole??
teşekkür ederim iyiyim şükürler olsun. geçen hafta gittim. 3 kez kan testi yapıldı arttışlar güzel. pazartesi kese muayenesi var. hakkımızda hayırlısı olsun. bakalım bebişi görebilecekmiyim. stresli günler bizi bekliyor. elimden geldiğince sakin geçirmeye çalışıyorum.

Herkese günaydın kızlar :) hepimizin güzel haberler alacağı bit gün olur inşallah. Şu anda kontrole gidiyorum lütfen benim için dua edin transfer günü alabileyim :dua::dua::nazar:
herşey güzel olacak korkma

Günaydııııın. Saat 3 te transferim var. Dualarınızı bekliyorum..:dua:
dualarım seninle sakin ol bebeklerini al ve gel. :halay:

emily07 emily07 Allah tamamina erdirsin canim keseni gör de tam rahatla :) kalp atislarini telefona kaydetseydin bi arkadas oyle yapmis cok guzel :) transferi kontrolu olan arkadaslar Allah yardimciniz olsun benim gibi sonuc bekleyenlerinde tabi :)

Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Ama progestan iğne ile popomun üzerine oturamiyorum. Nasıl yapılacak transfer

Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Ama progestan iğne ile popomun üzerine oturamiyorum. Nasıl yapılacak transfer

Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Ama progestan iğne ile popomun üzerine oturamiyorum. Nasıl yapılacak transfer bilmiyorum. Ciddi bi ağrı benimki :KK43:

Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Ama progestan iğne ile popomun üzerine oturamiyorum. Nasıl yapılacak transfer bilmiyorum. Ciddi bi ağrı benimki :KK43:

X