- 21 Haziran 2016
- 135
- 130
var canım çok silikte olsa var. gözünaydın,inş. güzel değerler çıkar. ne zaman test gününKızlar ikinci çizgi varmı ben mi hayal görüyorum
Var cnm inss kandada güzel bir değerle karsilasirsinKızlar ikinci çizgi varmı ben mi hayal görüyorum
Canim yne buyumemis 14.5 doktor kan testi verdi bugn 300 vur dedi tirim tirim nobetci eczanelerdn ilac aradk zor buldk 10da gelck yarn kan sonucuna gore bi yol izlicez ck yavas buyuyo ama bundan snra birden buyuyeblr dedi moralm ilk basta bozuldu smdi iyiym ama bakalm kanda ne ckcaz anlamadm onda neye bakcakCnm inss herşey yolundadir güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm inşallah yarın herşey yoluna girer cnm Allah yardımcınız olsunCanim yne buyumemis 14.5 doktor kan testi verdi bugn 300 vur dedi tirim tirim nobetci eczanelerdn ilac aradk zor buldk 10da gelck yarn kan sonucuna gore bi yol izlicez ck yavas buyuyo ama bundan snra birden buyuyeblr dedi moralm ilk basta bozuldu smdi iyiym ama bakalm kanda ne ckcaz anlamadm onda neye bakcak
hakkında hayırlısı olsun.benim de iğnelerden sonra yarın ilk kontrolüm var. günlük 375 doz vuruldum iğneyi. yarın sabah e2 hormon bakılacak. sonrada ofis histereskopi ile rahimime bebeğin yerleşeceği alanı belirlemek için çizik atılacak.
ilaçlara devam ettikçe büyüyebilir. bana 5 deyip bir sonraki muayene 6 olduğunu bilirimhayırlı cumalar,
biraz önce histereskopi ile rahmime çizik atıldı. kontrolde de sağ ve solda toplam 5 tane folikül oluşmuş. geriden gelen 3 tane daha varmış. 18 11 9 mm çaplarında az geldi bana. henüz 4. dozu oldum iğnemde. sizce daha fazla folikül gelirşir mi? yoksa oluşanlar olgunlaşmaya devam mı eder? birden moralim altüst oldubu arada endrimetrum 6,5 kalınlık olarak.
canım yumurtanın sayısına takılma. kaliteli olsun az olsun. 20 yumurta toplanıp bir tanesi döllenmeyenide gördük burada. o yüzden sayılara takılma. inşallah kaliteli yumurtaların olacak.emily07 benim yumurta rezervim az değil aslında bir sıkıntı yık dedi doktor. ama neden bu kadar az yumurta gelişti onu anlamadım. çok canım sıkıldı. doktor ameliyata girdiği için soramadım da. acaba doz mu az geldi diyeceğim. ama onu da bilmiyorum yarın iğneye gittiğimde soracağım.
canim daha olusabilir geriden gelenler buyuyebilir. bu arada rahime cizigi neden atiyorlar?hayırlı cumalar,
biraz önce histereskopi ile rahmime çizik atıldı. kontrolde de sağ ve solda toplam 5 tane folikül oluşmuş. geriden gelen 3 tane daha varmış. 18 11 9 mm çaplarında az geldi bana. henüz 4. dozu oldum iğnemde. sizce daha fazla folikül gelirşir mi? yoksa oluşanlar olgunlaşmaya devam mı eder? birden moralim altüst oldubu arada endrimetrum 6,5 kalınlık olarak.
Sorun olmaz canım ben 5 gün başlamıştım :)Gunaydin hayirli cumalar arkadaslar. Bende adet oldum cok şükür. Pzt gitcem hastaneye ama 3. Gun baslanmis olcak sorun olmaz dmi??